Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Fortress 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bazen çok keyifli geliyo ama bazen çok can sıkıcı oluyo zaten yeniyim hani pek başaramıyorum ama hangi classı seçersem seçeyim kendimi inanılmaz kısıtlanmış hissediyorum :/
Mesaj tarihi:
Revangelis said:

anelor steamden sor bana bütün sorularını cevaplarım

bone scouta chargesız headshot, spya da razorback yetiyo

saol sorarım aklıma geldikçe

bana classlar baya dengeli gibi geldi bu arada yavaş yavaş alışıyorum oyuna galiba

favori classım pyro videolarını falan izledim how to play pyro falan uğraşıyoruz
Mesaj tarihi:
LethE said:

genelde medic başlıyolar ,pyro , soldier ve son olarak demo sırayla favorin olcak :P

kalanlar çerezlik class.

medicle 3 dakka mı ne oynamışım toplamda.
pyro çok eğlenceli geldi ya sürekli bi flankle herkezi tutuştur oynanış olarak sevdiğim bi tarz ikinci olarak spy güzel. soldierin rocket jumpı biraz çekici geliyo skillz bi class gibide bakalım mouse a yeni yeni alışıyorum 3 yıldır konsolda fps oynuyodum
Mesaj tarihi:
yanlız o adam cidden seksten fazla zevk alıyodur o flare shotlardan falan ahuah düşman soldierin roketinden rocket jumpta ayrı efsaneymiş adamda reflex haline gelmiş artık
Mesaj tarihi:
moriQ said:

fov ile ayarlıyosun onu.

ayrıca adam efsane

fakat oyunun içinden fov'u nasıl ayarlarsan ayarla öyle olmuyor ben de ona takığım. sanırım bunlar sv_cheats 1'li sunucularda falan oynuyorlar?
Mesaj tarihi:
hayır videoların cogu competitive maçlardan ztn 6v6lar yani çoğu noktada. ama replay ya da spec mod da silahı öle görürsünüz.
eğer gün gelir maç izlerseniz farkedersiniz ztn fov normalden biraz daha yüksek olur.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...