aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 offf mukemmel olmus yaa medicle heavy en iyiymis
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ahaha abi, bittiğinde hepsinin aksiyona girmesi, scout'ın soldiera roket atarı fırlatması, moonwalkla kutunun arkasında şarkıyı bitiren spy'ın soldierın arkasındacıkması fala sahaneymiş. bu direk garry's mod olamaz ya
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 garry's degil sadece tabii, imkansiz. dl linkleri ve source; http://www.kritzkast.com/?page_id=787
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=bGMzU2cEYzw&feature=related maxde yapmıs eleman, uğraşmış cok helal olsun. animasyon timingleride cok iyi
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 james benson interview, kritzkast podcast dan kayit. http://kritzkast.thepodkast.com/kastRSS/KritzKast%20interviews%20thejazzman9475.mp3 nasil yaptigini anlatiyor.
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ben bu oyuna daha yeni başlayacam ahaha dalga geçerler mi noobluğumla ? temeli öğretsin biri
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ben varken senle dalga geçeceklerini sanmıyorum, rahat ol. abi negzel ölmüyorum diye sevindim derken tren ezdi var mı böyle bişey dfsdfsd
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 abi hahah soldierla scoutun kapışması film gibi olmuş resmen lol
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Abi ben meetthe spy'a bitmiştim ya epic ötesiydi birde meet the soldier'da en son kesik kafalarla konuşması Bide bu dans ahahahaha
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 en başarılısı hakikaten meet the spy. bi de geçen farkettim, meet the sniper'da demoman'in gözünü nasıl kaybettiği görünüyor :)
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Xenocide said: bi de geçen farkettim, meet the sniper'da demoman'in gözünü nasıl kaybettiği görünüyor :) Eğer dikkatli bakarsan demomanin diğer gözünde zaten eyepatch olduğunu görüceksin demomanin gözünü kaybetmesi hiçbir videoda gözükmüyor; şimdilik :P
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 en sonda hw i love this doctor diyor orada finish him durumuna girdim asdklasdjkas
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yeni patchle gelen silahlar oyunu benim açımdan çok zorlaştırdı. kimle nasıl saldıracağımı anlamıyorum. adamlar mmorpg gibi yaptılar resmen. yeni mmorpg'lerde "class balansı" yapılcak diye herkese bir heal büyüsü, bir ranged attack, bir direct damage büyüsü, bir close combat skilli verirler, her class hem healer, hem supporter, hem tank, hem dps olur ya, oyun da ona benzemiş. güzel video tutorial var mıdır yeni silahlar için? soldier olarak spy'a ölüyorum lan o ne biçim silahtır adamın elindeki... evildaedalus süper tutorial videoları yapmış ama epey eskidi onlar. mesela: http://www.youtube.com/watch?v=j59kujK004o
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 spy'ın nesine ölüyorsun, silahına mı bıçağına mı? eğer o hs'de crit vuran silahı diyorsan şöyle diyeyim, soldier iken zaten yavaş yürüdüğün için bi dezavantajın var, onu nötralize etmek için sürekli hareket halinde olman gerek hop hop zıp zıp, rahat durmucan yani. böylece spy'ın kafana nişan almasını zorlaştırmış olucaksın. eğer hala inatla kafana kafana vuruyorsa artık adam ya allahtır ya da aimbot falan kullanıyordur ya da çok şanslıdır asdf spy'ın geri kalanıyla ilgili tüm classların zaten yapması gereken şey sık sık götü kontrol etmek başka çaresi yok. geçen canım sıkıldı öylesine spy oynuyorum. yahu biri dönüp bakmazmı, 3 kişi arka arkaya dizilmiş pencereden bizim takıma ateş ediyor, tak tak tak sıradan geçirdim üçünü de. biri dönüp baksa gebercem direk :) soldier'la ilgili sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım elimden geldiğince. competitive oynamadım hiç ama pub'da iyi gibiyim :)
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Spy'da kimse takip etmiyor evet, onu ben de farkettim. Birde spy işinde her class yemiyor disguise. Atak/defans oluşuna göre eğer dikkat edersen, birde cloacka girişi ve çıkışı tenha yerde yaptığından emin olursan çok az anlaşılıyorsun. Defans yapan takıma eng, snip olarak çok rahat sızarsın mesela. Bi allahın kulu da şüphelenmez genelde. Eğer atak takıma sızıyorsan pyro, medic, yine snip iş görür. Ama medic olarak fazla ortalıkta dolaşmamak lazım çünkü heal isteyen adam olursa bi yerden sonra çakıyor. Defansa en zor sızma medic ile oluyor. Adamlar genelde sürekli heal bekliyor, o yüzden direk enseliyorlar. Birde her iki grup için kolay sızma elemanı spy. Karşı takımın spyına disguise olunca cloacklarda rahat ediyosun mesela. Genelde adam oyunun gazıyla kendi spyım mı hakikatten diye bakmıyor. Çok yiyiyorum öyle adamları sdfg
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Birde spy silahını kullananlar genelde crosshair'i nokta yapar, o nedenle isabet yüzdesi yüksek oluyor. O şekilde çok rahat aim alıyorsun o silahla çünkü.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Valla alışmışım TFC'den, sık sık arkama bakar, önüme gelen her takım arkadaşıma bi mermi sıkar yoklarım spy olmasın diye. Sorun ondan ziyade bazen bariz şekilde backstab olmadığı halde backstab atmış gibi öldüren adamlar olmasında bence. O olay düzeltileli baya oldu diye biliyodum, geçenlerde adamın biri farma bağladı beni o şekilde. Yalnız bazı silahlar beni de rahatsız ediyo. Her soldierın elinde black box, her scoutun elinde force-a-nature var ve kullanmasını bilenin elinde gereğinden fazla etkililer. Hani teke tek kaldığın vakit adam ufak bi hata yapsa bile bi şekilde critliyo ediyo, yine üstünlük sağlıyo falan. Ya da ben yetemiyorum oyuna. Hep kıytırık, modlu publiclerde oynadım, odun gibi kaldım sdfsdgfd
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Ahaha hatalı bi olay aslında o cidden sdfg Ama ben de alışamadım silah sistemine, kullanamıyorum adam gibi. Tfc dedin anılarım depreşti, ölü taklidi yapan spy..
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 facestab tfcden beri var hiç bi zaman fixlenmedi zaten. pub da uzun süredir kötü zaten. black box public için güzel ama competitivede hiç bi zaman iş yapamaz. +15 heal pubda dengesizlik yaratıyor normalde 2 pipe'da ölen soldier 3-5 kalabiliyor. hiç hit yememen lazım pubda black box taşıyandan. onun dışında competitive nasıl işliyor fikir edinmek isteyen tf2lobby.com'dan maçlara girebilir. yetenek seviyesi low- low+ buraların. temel olarak 2 scout 2 soldier 1 demo 1 medic nasıl işler burda örüyosunuz.
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 knoxville said: onun dışında competitive nasıl işliyor fikir edinmek isteyen tf2lobby.com'dan maçlara girebilir. yetenek seviyesi low- low+ buraların. temel olarak 2 scout 2 soldier 1 demo 1 medic nasıl işler burda örüyosunuz. comp oynamak isteyen zaten o yonde ister istemez bu ise girisir guide a falan ihtiyac olmadan, soylenmesi bile gereksiz. patchlerin amaci da pub oyunculari sevinsin diyeydi, aglasinlar diye degil. ortada bi karisiklik olmamasi lazim ama var nedense.
Öne çıkan mesajlar