knoxville Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 comp tf2 muhtemelen vanilla tf2 + medic unlocks olarak kalır.
roks Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 hantallaştı iyice oyun. biri vanilla mod cıkarsa 10 numara olucak
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 tfc modu olsa şahane olur. gerçi bazıları haritaları uyarlamış ama direk mod olcak böyle.
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 http://rob.nu/wp-content/uploads/2010/04/facepalm.gif
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 tf2'yi tfc kurallarında oynama. zırhlar vs. control the zone yerine capture the flag. vip koruma bölümleri...
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 facepalm koyucam da dayanamıyorum arkadaş. şu oyunun neresine zırh ve el bombalarını ekliyosunuz?
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 knoxville said: facepalm koyucam da dayanamıyorum arkadaş. şu oyunun neresine zırh ve el bombalarını ekliyosunuz? AHAHAHAHAHAHAH
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Friends olayı varsa ekleyin len, SeaGle steam id
Creus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 sınır getirince silahlara oyun otomatikman vanilla ya döner zaten. ondan lig cfgleri ile sorun kapanır.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 knoxville said: facepalm koyucam da dayanamıyorum arkadaş. şu oyunun neresine zırh ve el bombalarını ekliyosunuz? içine? çift kaşarlı tost.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Bugantee'yi ekleyin demiştim bir zamanlar. Sevgili patiler bu hesap ablamın.sonunda bilgisayarım tamirden geldi. aldım kendime bir adet steam accountu "Lyvanna" eklerseniz sevinirim.
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bone burda daha önce neden zırh olmaz anlattım ama hakkaten ne diyim anlamıyorum artık
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 neden olmazmış? hayır tf2'de neden zırh koymadıklarını akladın tamam ona bir şey demiyorum, capture the zone da aklanır, hatta shop ile item satılması da aklanır. isteyen aklasın istediği gibi, karışmıyorum. ama quake oyunlarında, quake team fortresslarında ve half-life team fortressında zırh varken "hahaha tf'de zırh mı olur facepalm" demek biraz abes kaçıyor.
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 tfde zırh mı olur hahaha demiyorum. bone sen ne kadar oynadıysan tfcyi ben 20 katı oynadım. competitive zar zor oynadın zaten. tf2de de hiç oynamadın. ben sana söyledim zırh gelirse oyun hızı düşer competitivede her class armor bekler resupply crate'lerde. pure health olunca sadece medic yetiyor bişey beklemeden girebiliyosun veya bastırabiliyosun hemen maçlarda. el bombaları gereksiz spam olur çünkü tfcde maçlarda soldier dışında kimse silahına dokunmuyor bile sadece bomba atıp işine bakıyor.
roks Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 tf2 ye hala tfc dinamiklerini ittirmek kaktırmak yersiz. 50 kerede tartisildi bu granade olaylari hem burada hem yabancı forumlarda. tf2 ye getirecegi tek şey spam olur.oyun zaten tfcye göre cok cok yavaş, oyunu hızlandıran oyuncular/oyun içi taktikler şu noktada..1000 küsür saat 6v6 maç yapmış biri olarak söylüyorum. @remmy : abi lig ban koysa yeni olan herşeye genede oyunun agirligina bi etkisi yok. her update ile dahada hantallaşıyor. 1 oyun için 2 kere pc upgrade mi edilir :) oyundan olabildigince az kaynak kullanabilecek bi vanillamod ciksa iyi olur
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 bone'a oyun cıktığından beri neden zırh manasız anlatıyoruz ama yenı kabuletmiş
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 ya rastgele milleti ekledim pati grubundan buradan falan. daha 'with friends like these' achievementını alamadım HALP! :'/
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 seagle391 lan benim steam id'm, SeaGle nerden çıktı sdfg
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 arkadaslarım orange box almıs benim icin. simdi tf2 yuklemeye calisiyorum da bi tuurlu yuklenmedi. 8gb patch diyo. normal mi bu?
progamer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Oyun çıktığından beri o kdar çok patchlendiki normaldir heralde 8 gb :)
barbu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bu updateleri nereye yapıyor steam? komple butun klasoru degiştirmiyim diyorum. arkadaştan alıcam da. 2-3 saat beklemektense
Öne çıkan mesajlar