fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 magna mundi indirin. oynayın abi. vanilla divine wind 10x zevkliyse magna mundi 1000(bin)x filan zevkli. pişman olmazsınız, para iadesi garantisi veriyorum slkfjs http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?622221-Bringing-Magna-Mundi-to-Divine-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Steam neden 5,2 patch ini yüklemiyor. Şu magnamundiyi hep denemek istemişimdir ama hiç becerememişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Balance of Power modunuda deneyebilirsiniz şampuanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Fazladan keyi olanlar forumdan bi üye(Gizli) için verebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 niye gizli gizli istiyo utanıyomu :( açık açık istedim diye ayıplanıyomuyum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 elinde fazla key olan varsa bende istiyorum , hatta karşılığında ns2 hediye edebilirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 gençler ck ve victoria biliyorum da eu oynamamıştım hiç. durduk yere sürekli isyan çıkıyor bunun olayı ne? birde standing armies yok mu bu oyunda gerekmedikçe silmemiz mi lazım? para yetişmiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 eu3 basit ya özellikle vicky'lere göre. sadece standing armies var bunda zaten, levy vs yok. savaşta değilken sıfıra çek maintenance'ı. başka türlü para yetişmez ilk başlarda özellikle. sonra teknoloji ve binalar geliştikçe toparlıyorsun 1500'lerde. prov penceresinde revoltrisk'e mouse over yap, arttıran sebepleri tespit et. uzun süreli savaşlardan kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bide timur doğudan altın ordu batıdan yardırıyorlar onlara karşı ne yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 abi anlamadm ki infamy 0 salak saçma ülkeler denmark falan bana CBsiz savaş açıyor durduk yere. hordelar sürekli savaş halinde halk war exhaustiondan dellenmiş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 hamsilipilav said: bide timur doğudan altın ordu batıdan yardırıyorlar onlara karşı ne yapmak lazım Aman Yüce Timur Han Hazretlerine bir şey yapma, sonra Naziler istila eder ülkeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Osmanlısın anladığıma göre. http://www.paradoxfan.com/forum/index.php?topic=32227.0 şu linkten BoP modunu yükle. Timur ve Altın Orda'yı tribal yapıyor. War. Exh.'i ağır savaşlar ve attrition yüzünden yersin. Ayrıca savaş sırasında değilken asker maaşlarını isyancıları yenebileceğin seviyelere düşür. Master of Mint advisorünü kullanıp mintingde yapabilirsn ayrıyetten. Özellikle ticaret çok büyük gelir sağlıyor infamy düşük ve free tradeye kaydıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 standing army cok koymuyo ya. limitte maintınınsı 0 a cekince barıs halinde çok para kaybetmiyosun. hatta enflasyonun artmasını o kadar dert etme çok. osmanlı ayarında hatta daha düşük gelirli ülkelerde bile senede 0.10 enflasyon para bile kazandırıyo tek CoT'tan trade yapsan bile. bi de vanilya oynama magna mundi oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 avusturya aldı şimdi onunla öğrenecek oyunu önce. :p Komutan said: Aman Yüce Timur Han Hazretlerine bir şey yapma, sonra Naziler istila eder ülkeni. ağzımdan barbunyaları püskürtüyordum az daha monitöre, zor kapadım dudaklarımı. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Yarildim ona bende lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 avusturya sarmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Ya ben scorch the land i kullanmıyodum hiç acayip işe yarıyomuş savunma sırasında aslında.Challenge olsun diye 1600lerde hindistanda Mysore ile başladım hard-aggresiveness highda daha westernize olamadan portekiz-iskandinav üçlüsü-fransa-ingiltere çöreklendi tepeme. Fransa haricini püskürttüm yeto ordularımla ama Fransa bütün doğu sahil şeridini aldı.Bide adamlar 70k ordu çıkarmışlar hindistana benim ordu 50k. İlk başlarda baya toprak kaybettim sonra neyse fort 2 leri bastım ülkeye 23 yıl sürdü savaş en sonunda scorch the land yapmayı akıl ettim adamlar stacklamışlar 70k orduyu eridi gitti en sonunda dalıp temizledim hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 hamsilipilav said: avusturya sarmadı ya danimarka-isveç-hansa-brandenburg oyna.Avusturya zaten çok güçlü Hre yi 50 yılda kuruyosun oyun bitiyo zaten ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Avusturya nasıl sarmaz ya, en eğlenceli en eventli ülke. Manchu falan oyna da fastest a alıp 5 dk ekrana bakmak nasıl bir his gör asddsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 arkadaş windows 7'de çalışmıyor mu bu oyun ya; aldık steamden açamadık bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 cayır cayır çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yoo sorunsuz çalışıyo bende. şunu dene bi properties-local files-verify integrity of game cache Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ekonomi için hollanda ile oynayın. oyun başı full free tradede ve 10-15 yıl içinde avrupa,avrasya ve k.afrika cotlarını tamamen domine edersiniz. zaten ticarete abanınca ekonomi ibretlik bir şekilde katlanıyor, doğal olarak tek başınıza burgonyaya bile kafa tutabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Akito said: tam 2 kod gelmişten sonra ö.m atcaktım ki... :( hala bulamadın mı pis fakir:D hala lazımsa ömle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar