Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europa Universalis 3

Lancelion

Öne çıkan mesajlar

magna mundi indirin. oynayın abi.
vanilla divine wind 10x zevkliyse magna mundi 1000(bin)x filan zevkli.
pişman olmazsınız, para iadesi garantisi veriyorum slkfjs

http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?622221-Bringing-Magna-Mundi-to-Divine-Wind
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
eu3 basit ya özellikle vicky'lere göre. sadece standing armies var bunda zaten, levy vs yok. savaşta değilken sıfıra çek maintenance'ı. başka türlü para yetişmez ilk başlarda özellikle. sonra teknoloji ve binalar geliştikçe toparlıyorsun 1500'lerde.

prov penceresinde revoltrisk'e mouse over yap, arttıran sebepleri tespit et. uzun süreli savaşlardan kaçın.
Sosyal ağlarda paylaş

Osmanlısın anladığıma göre.

http://www.paradoxfan.com/forum/index.php?topic=32227.0

şu linkten BoP modunu yükle. Timur ve Altın Orda'yı tribal yapıyor. War. Exh.'i ağır savaşlar ve attrition yüzünden yersin. Ayrıca savaş sırasında değilken asker maaşlarını isyancıları yenebileceğin seviyelere düşür. Master of Mint advisorünü kullanıp mintingde yapabilirsn ayrıyetten. Özellikle ticaret çok büyük gelir sağlıyor infamy düşük ve free tradeye kaydıysan.
Sosyal ağlarda paylaş

standing army cok koymuyo ya. limitte maintınınsı 0 a cekince barıs halinde çok para kaybetmiyosun. hatta enflasyonun artmasını o kadar dert etme çok. osmanlı ayarında hatta daha düşük gelirli ülkelerde bile senede 0.10 enflasyon para bile kazandırıyo tek CoT'tan trade yapsan bile. bi de vanilya oynama magna mundi oyna
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben scorch the land i kullanmıyodum hiç acayip işe yarıyomuş savunma sırasında aslında.Challenge olsun diye 1600lerde hindistanda Mysore ile başladım hard-aggresiveness highda daha westernize olamadan portekiz-iskandinav üçlüsü-fransa-ingiltere çöreklendi tepeme.

Fransa haricini püskürttüm yeto ordularımla ama Fransa bütün doğu sahil şeridini aldı.Bide adamlar 70k ordu çıkarmışlar hindistana benim ordu 50k.

İlk başlarda baya toprak kaybettim sonra neyse fort 2 leri bastım ülkeye 23 yıl sürdü savaş en sonunda scorch the land yapmayı akıl ettim adamlar stacklamışlar 70k orduyu eridi gitti en sonunda dalıp temizledim hepsini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...