NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Tavsiyelerinize uydum yeniden başladım gene osmanlı aldım bildiğim şey diye çok tutarlı gidiyorum ilk oyunda nasıl yanlışlar yaptığımı infamynin nasıl o kadar arttığını şimdi daha iyi anlıyorum şu anda 18civarında ama 5* yıldızlı 3tane diplomat ile bu sorunum ortadan kalktı :D Azar azar sadece casus belli (holy wars savaşı açılmış) ülkeye annex yapıyorum o zaman infamy 1/4 oranında geliyor.Ekonomim canavar gibi imparatorluğada geçtim müslüman kardeşlerimle aramı iyi tutuyorum ister istemez sonrada pis giriyorlar yoksa.tekrar venediğe kadar geldim bu sefer bırakmıcam ama =) Stability revoltlar hepsi müthiş ama şu anda sıkındım misyonerlerden yana çok az sayıda geliyo.Malum bütün topraklarımı sunniye çevirmek istiyorum isyanı azaltmak için misyoner sayımı nasıl arttırabilirim? Birde canonlar falan ne zaman çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Roma ve kudus u alicaksin 1 veya 2 misyoner geliyor ps: ekledilermi bilmiyorum bekli mekkede veridiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bu arada uyarıyım 3 diploamta çok alışma divine wind kurunca her advisordan 1 tane alabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 20$ alamam şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Vay arkadaş yeminle kopya oyun alacam ne bu sürekli oyun çöküyor falan bıktım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Acil birşey soracam şimdi national ideadan koloni fikrini sectim 4er galeye explorer koydum gönderdim amerikaya normalde orada olması gereken yerler görünür olmadı biliyorum yan tarafta ada ama gözükmüyor sonuç olarak gemilerin hepsi battı ne yapmam gerekiyor buraların gözükmesi için?Kolonicilikte yeniyimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 explorerın maneuver ı ne kadariyiyse gittiği bölgenin etrafındaki karaları (ve belki sularıda açıyodurt emin değilim) açma ihtimali artıyor. onun dışında conquistador la belki göremediğin bi yeregemiden adam indirebilirsin. gemiden görmediğim yere denemedim direk ama olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Ufak gemilerle explorer çok mantıklı değil; çabuk batar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 galley = kapalı deniz (akdeniz, karadeniz, baltık) gemisi okyanusa çıkacaksan big/small ship her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Sam said: galley = kapalı deniz (akdeniz, karadeniz, baltık) gemisi okyanusa çıkacaksan big/small ship her zaman. Hmm ben hızlı diye daha iyi olur diye düşündüm haklısınız saçma olmuş peki bu açılmayan adalara ne çözüm yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 galley denilen şey kadırga işte, kürekli gemi. kürekli büyük boy kayıkla okyanus aşılmaz yani. :p gemiyi yanına getirip üstünden askerleri indireceksin görünmeyen alana. uzun sürecek doğal olarak keşif işlemi, gemiler batmadan inebilmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 yolda bi ada kapıp dinleme tesisi de kurabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bugün tekrar oturdum 3big sgip 4cogla çıktım yola indirdim adamlarımı turk adalarına teyyy oda ne coloni range yetmedi gemiler batta 4unit+explorer öyle kaldı adada.gidip amerikaya çıkayım diyorum ama 3ana hristiyan birliği haçlı başlattı bu sefer kovacaklar sanırsam avrupadan çünkü donanmam battı yalan oldu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 http://img.photobucket.com/albums/v234/Gimli131/EU3_MAP_KON_1816119_1.jpg http://img.photobucket.com/albums/v234/Gimli131/EU3_5.jpg o ye beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Şu koloniciliği acil çözmem lazım. Birşey daha soracam iki ülkeyi birbirine düşürme durumu var mı?Mesela böyle fake atsak spylarla falan allylığı bozsak yada savaş çıkartsak var mı böyle birşeyler varsa ne yoksa eksikmiş yani.İngiltereyle castieli bi kapıştırsam avrupanın donunu çıkartacamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 eksik kalmış dediğin şey çok da mantıklı değil, ortak çıkarlar sürdüğü sürece ittifak halinde kalır devletler sonuçta. Koloniciliğe de takılma bence o kadar, zaten osmanlı oynuyosun fethet. Koloniler, production gelirleri ilerleyen yüzyıllarla arttıkça anlamlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 civ'deki gibi saçmasapan milleti birbirine kırdırma yapamıyorsun, eksik değil doğrusu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Bahsettiğim daha çok spy üzerinden propaganda yahut sahte belgelerle aralarını bozmaktı hala mantıklı olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Yalnız Claimlerle PU zorlamak ne güzelmiş ya niye daha önce yapmadım ben bunu :). HRE içinde PU yapa yapa ilerlemek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 pu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 personal union Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Selam beyler, paticiğe girmeyeli çok uzun zaman olmuştu. DW multiplayer' a ne dersiniz? Gerçi patch gerektiren bir kaç kritik konu var ama çalışma yoğunluğunuza, müsait olduğunuz günlere göre falan bir şeyler ayarlayalım derim eski-yeni eu3 hastaları arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 enflasyona sebep olmadan + bütçe çıkarmanın yolu nedir? Treasury'ye para ayırınca enflasyona sebep oluyor, ayırmayınca aylık birsürü gider çıkıyor. bir de eu2'de görevler vardı, bunda yok mu? Varsa nereye saklamışlar bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Abi eu2 oynamışsan bunu bilmen lazım, artıya geçmek için ordu masraflarını azaltacaksın; savaş harici maintenance minimumda kalacak, savaş sırasında da olabildiğince düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 tamam, bundan başka yol var mı diye merak ettim Akkoyunlu ile oynamaya çalışıyorum da pek başarılı olduğum söylenemez. Görev bölümü iyiydi, kolay para/puan kazanıyorduk. Kaldırdılar mı onu eu3'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar