Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europa Universalis 3

Lancelion

Öne çıkan mesajlar

Tavsiyelerinize uydum yeniden başladım gene osmanlı aldım bildiğim şey diye çok tutarlı gidiyorum ilk oyunda nasıl yanlışlar yaptığımı infamynin nasıl o kadar arttığını şimdi daha iyi anlıyorum şu anda 18civarında ama 5* yıldızlı 3tane diplomat ile bu sorunum ortadan kalktı :D
Azar azar sadece casus belli (holy wars savaşı açılmış) ülkeye annex yapıyorum o zaman infamy 1/4 oranında geliyor.Ekonomim canavar gibi imparatorluğada geçtim müslüman kardeşlerimle aramı iyi tutuyorum ister istemez sonrada pis giriyorlar yoksa.tekrar venediğe kadar geldim bu sefer bırakmıcam ama =)
Stability revoltlar hepsi müthiş ama şu anda sıkındım misyonerlerden yana çok az sayıda geliyo.Malum bütün topraklarımı sunniye çevirmek istiyorum isyanı azaltmak için misyoner sayımı nasıl arttırabilirim?
Birde canonlar falan ne zaman çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Acil birşey soracam şimdi national ideadan koloni fikrini sectim 4er galeye explorer koydum gönderdim amerikaya normalde orada olması gereken yerler görünür olmadı biliyorum yan tarafta ada ama gözükmüyor sonuç olarak gemilerin hepsi battı ne yapmam gerekiyor buraların gözükmesi için?Kolonicilikte yeniyimde.
Sosyal ağlarda paylaş

explorerın maneuver ı ne kadariyiyse gittiği bölgenin etrafındaki karaları (ve belki sularıda açıyodurt emin değilim) açma ihtimali artıyor. onun dışında conquistador la belki göremediğin bi yeregemiden adam indirebilirsin. gemiden görmediğim yere denemedim direk ama olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

galley denilen şey kadırga işte, kürekli gemi. kürekli büyük boy kayıkla okyanus aşılmaz yani. :p

gemiyi yanına getirip üstünden askerleri indireceksin görünmeyen alana. uzun sürecek doğal olarak keşif işlemi, gemiler batmadan inebilmeleri lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün tekrar oturdum 3big sgip 4cogla çıktım yola indirdim adamlarımı turk adalarına teyyy oda ne coloni range yetmedi gemiler batta 4unit+explorer öyle kaldı adada.gidip amerikaya çıkayım diyorum ama 3ana hristiyan birliği haçlı başlattı bu sefer kovacaklar sanırsam avrupadan çünkü donanmam battı yalan oldu =(
Sosyal ağlarda paylaş

Şu koloniciliği acil çözmem lazım.

Birşey daha soracam iki ülkeyi birbirine düşürme durumu var mı?Mesela böyle fake atsak spylarla falan allylığı bozsak yada savaş çıkartsak var mı böyle birşeyler varsa ne yoksa eksikmiş yani.İngiltereyle castieli bi kapıştırsam avrupanın donunu çıkartacamda.
Sosyal ağlarda paylaş

eksik kalmış dediğin şey çok da mantıklı değil, ortak çıkarlar sürdüğü sürece ittifak halinde kalır devletler sonuçta. Koloniciliğe de takılma bence o kadar, zaten osmanlı oynuyosun fethet. Koloniler, production gelirleri ilerleyen yüzyıllarla arttıkça anlamlı oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam beyler, paticiğe girmeyeli çok uzun zaman olmuştu. DW multiplayer' a ne dersiniz? Gerçi patch gerektiren bir kaç kritik konu var ama çalışma yoğunluğunuza, müsait olduğunuz günlere göre falan bir şeyler ayarlayalım derim eski-yeni eu3 hastaları arasında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...