NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Heir of throne yükle exp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 genişlemeleri wow genişlemeleri gibi düşünün, httt için önce na ve in yüklemek, dw için httt ve öncekileri yüklemek lazım. en son yamasını yükleyin mutlaka launcher'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 steam kendi kendine update yapıyor dimi uğraşmama gerek yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 steam yok ya ben de sdflsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Bende baya gec kalsamda steamdaki indirimden kaptım Europa Universalis III Complete ve Heir to the Throne u. Sam said: var, ledger'daki economy sayfalarına bak. enflasyona karşı önlemler var ama onlara gelene kadar minting (yani treasury slider 0'da olacak) yapmayacaksın. national bank idea ve mintmaster mıdır o advisor en erken çözümler. sonra ileride çeşitli binalar da geliyor. o binalar geldikçe treasury slider arttırılabiliyor artış ve düşüş miktarı birbirini götürecek şekilde.EPIC THREAD (paint rage) http://brian.carnell.com/wp-content/uploads/2009/06/lmao-t-shirt.jpg Topic bombaymış bildigin haykırarak güldüm :D ilk birkac sayfasına baktım su bombaydi: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 İstanbula trade center yapınca hayvan gibi para akmaya başladı bunu kıskanan ingiltere başlarda güzel şekilde idare ederken şimdi anadoludan düdüklüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 http://img405.imageshack.us/img405/3752/portugalv.jpg http://img251.imageshack.us/img251/7613/portugal2a.jpg AHAHAHAHAH ABİ İSPANYA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 http://img146.imageshack.us/img146/6576/86581160.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 http://img12.imageshack.us/img12/7046/failyi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Birşey soracam Diplomasiyle aranız nasıl?Şu an oynadığım oyunda osmanlı olarak vasallarım dışında hiç kimseyle aram iyi değil ingilteresinden afrikasına timuru golden hordeuna kadar ilişkiler rezalet boyutta. Birde infamy nasıl azaltılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 osmanlı hep öyle, aynı gerçekteki gibi. yapacak birşey yok. avrupa minoru filan oynamayanın kaderi. infamy için embassy inşa etmek ve 5-6'lık diplomat advisor (cultural tradition için de 5-6 üniversite filan) tutmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 onlar tabi çok sonra yapılacak şeyler neyse infamy zaten oldu 80 direkt scum diye hitap ediyorlar ahaha.Ama almanyaya kadar girdiydim milanı kutsal germen imparatorluğunun başkentini falan aldım tam anlaşmaları imzaladım.CARTTTT avusturya&poland&genoa 6koldan saldırı oldu herifler 1ay içinde bütün limanlarımı ablukaya aldılar avusturya zaten hayvan gibi ordusu var poland da aynen öyle bakalım ne olacak.Bendeki bu şansla ingilterede savaşa dahil olur ondan sonra orgy.Ama 1100ducat var avrupayı işgal etmek hayvan gibi para getiriyormuş onu öğrendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 infamy nerde yazıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 infamy arttıkça ilişkileri düşürüyo her ay. çözüm military access, royal marriage, proclaim guarantee. en iyisi pg ztn hayır da diyemiyolar :D ayrıca sanırım diplomatic skil lveren advisorda işe yarar bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 infamy düşüren advisor var abi direk zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 o sadece infamy düşürüyo. çok daha mantıklı diplomacy veren. Annual diplomats: 0.3/level Max War Exhaustion (value): -0.11/level Spy efficiency: / +1%/level | / +5%/level Reputation: -0.1 badboy/level Reputation limit: +1/level lv1 bi Ambassador ve diplomatı karşılaştıralım. ambassador 0.05 infamy loss, diplomat 0.05 infamy loss. aman tanrım? eksiği yok fazlası var! lv6 bi Ambassador ve diplomatı karşılaştıralım. diplomat 0.3 infamy loss, ambassador 0.3 infamy loss,yılllık diplomat: 0.9 Max War Exhaustion -0.33 Spy efficiency: +3% badboy limit: +3 not: ben "başkalarıyla ilişkim çok kötü" dendiği için demiştim sırf infamy için değil ama bu da yararlı bi post oldu kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 oha lan eu'ya dair bilmediğim bir şey varmış, tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 80'lere vurdurduysan zaten o infamy bitmez, ya resign ya da onunla yaşayacaksın. 80 infamy = +%80 stab cost. bana göre gg ama oynayana kalmış. iyi bir monarch ve advisor + embassy ile bile 70-80 yıl sürer. infamy kazanmamak ana olay, düşürmek ancak limit filan geçmediyse anlamlı. lethe, o dip skor veren advisor sadece diplomatik anlaşmalara bonus verir. infamy düşürmeye etki etmez o bonus. cheese yapamıyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 teorikti zaten bende infamy düşürcğeim zaman advisor olarka diplomat alıyorum. ama inandırıcı salladım dimi :D oyunu zor çalıştıran bi makina var onun için daha küçük bi harita kullanan mod fln yokmudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Şu an oyunu easyde oynuyorum bitene kadar devam edecem çünkü oyunu anlamak için oynuyorum o yüzden infamy 80 olması çok ırgalamıyo ama genede düşürmek lazım.Hep bu annexler toprak almalar sebep oldu bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 easy de infamy düşme hızı daha fazla değil mi? Hiç oynamadım ama öyle olması lazım. Eu3'de infamy le baş etme yollarından biri de savaşlar harici oyunu hızlandırarak oyna. Düşük hızda sıkılıyorum illa savaş açmaya kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Hesapladım 60yıl sürüyor infamy düşmesi o da diplomat ile baktım kökümü kazımak üzere avusturya&poland resign yaptım çıktım :D Sonraki hedefim ingiltere yada ispanya falan olup diploması koloni takılmak olacak.Siz kimi tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ne oynadıysan onla oyna iyice biliyosundur etrafını gene onla oyna ama bu sefer casus bellileri iyice kavra infamy fln olmaz. core bölgelerine reconquest/conquest le fln gir core veren eventleri kaçırma. kolonilerde altın madeni yoksa aldığına değmiyor bence bide uğraşıyosu nediyosun hep gelip alıyolar. az once oyunda osmanlıyla ally fln değilim ama ardarda 5 kere savaşa çağırdı, gitmedim tabi prestij fln dibe vurdu garip valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Uzun zaman sonunda bütün ekleri fln indirdim, tekrar Osmanlı atayım dedim ama herkesle savaş halindeki Osmanlı gitmiş; 19k ordu ile, BB almadan tüm komşularına bir mazeret ile saldırabilen über bir Osmanlı gelimiş? 6 yılda İstanbul + Tüm Anadolu benim oldu? Birde Lucky Nations'u kapatıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 casus belli sahibi olmak evet eskisinden daha kolay ama core edinemiyorsun fabricate claims ile artık. makul olmuş. timurların horde (ortam maymunu) yapılması kolaylaştırıyor bayağı. lucky nations historical diyorum yoksa civilization gibi fantastik durumlar çıkıyor devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar