Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europa Universalis 3

Lancelion

Öne çıkan mesajlar

Bildiğiniz gibi büyük ihtimalle, çıktı. Tekrar multi yapılabilir şöyle herkes edinince.

Hah, iyi, güzel, çıktı oyun ama, gelmiş benim ata yadigarı FX5200'ümde sorun çıkarıyor.

Yok, EU'yu dana gibi sistem gereksinimi isteyen bir oyun bilsem neyse de, değildir yani. Kesin benim yüzümden cursor saatler sonra çektiğim yere geliyordur. Düzeltilebilir birşeydir yani.

Umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende FX5700LE,1.5gb ddr ram ve AMD64 le oynamayı denedim ama kasıyor yine.Biraz böyle idare edip,oynadım ama açıkçası pek beğenmedim.Harita çok detaylı olmuş.Deniz hareketli,inşa edilmekte olan binalar hareket halinde.Gölgelendirme,ışıklandırma gibi bilimum ekran kartını zorlayacak şeyler var.Böyle bir oyun için aslında bu kadar grafik kasmaya gerek yok bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Off, hep oynamak istemişimdir bu oyunları. Azmettim, her ne kadar sürekli yok edilsemde paradox oyunlarında ayar yemeceğim bir günün geleceğine inanıyorum. 3 gündür durmaksızın HoI Doomsday de Rusya ile Polonyayı işgal etmeye uğraşıyorum. Aldığım ayarların sonu yok gibi=)
Sosyal ağlarda paylaş

6600 var bende 1gb ram 2.4 amd ii oynatıo ama oyunda eksikler çok

+ ekonomi modu yok nerde ne malvar illa tıklaman lazm berbat

+ salak slaak personal unionlar oluo ben istemeden bide vassal oluyorum.

+ büüyk ülkeler asla vassal ları annex etmio ispanya kurulmuo

+ osmanlı hiç gelişmio hemen her oyunumda aynısı oldu

+ alman devletçikleri çok saldırgan
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Morrowindi yavaş da olsa çalıştıran bir sistemde dünya haritasından ibaret bir oyunun grafikleri karman çorman ve çok yavaş çalışmaya ne hakkı vardır?
Ayrıca events klasörüne baktım da hiç adam gibi olaylar yok? Bana mı öyle geldi yoksa, dosyalar hep 2kb falan.
Sosyal ağlarda paylaş

e alternatif dünya istiyorlarmış da kastilya ile aragon nasıl ispanya olacak, polonya ile litvanya nasıl birleşecek, osmanlı kuzey afrikayı nasıl ele geçirecek, burgundy nasıl parçalanacak, hollanda nasıl oluşacak peki? can alıcı noktalar bunlar, oyunun şu halinde polonya masovia bölgesinde hak iddia etmiyor. böyle saçmalık mı olur, varşovasız polonya mı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

dynamic event system haltı var bi zıkkım da çıkmıo.
ekonomim harika bana 5 kere iflas eventi çıkardı 50 senede.
en sinir oldugum şey oyun süresinde osmanlıyken incaları görmüyorum bilmiyorum devamlı bana alliance atıp duruolar.
1500 lerdeym hemde.ai garip iice
Sosyal ağlarda paylaş

şu an polonyayım, masoviayı ele geçirdim ve core province olmadığı için penaltı alıyorum gelirime. artık devletlerin birden fazla kültüre sahip olmaması da kötü olmuş, cücük kadar hollanda bölgesinde 3 farklı kültür var, durum böyleyken osmanlıya türk yerine slav veya greek kültürü verselermiş daha mantıklı olurmuş, o national idea mıydı neydi o kısımda töleransı alınca kültür şoku ne kadar azalıyor bilmiyorum bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

3d'si batsın diorum ben de öncelikle.
ikincisi benim garibime giden bişey var. eu2'de de aynı olay vardı, bi ülkeye saldırdığım zaman bütün bölgelerini almama rağmen annex diyemiyorum. anca diğer bütün bölgelerini alıp üstüne para alıyorum ve vassel yaratıyorum mesela. ama hal böyle olunca benim o bölgeye saldırmam demek kafadan -3 stability demek. ben ne anladım o zaman? :S
Sosyal ağlarda paylaş

osmanlı ile avrupaya girmeyi başaran var mı? :P
arkadaşımın gazına geldim macaristana girdim, bütün bölgeler elimde olmasına rağmen savaş skoru geyiğine 3 bölge onlara, 4 bölge bana kaldı. olay orda başladı :P viyana uğruna yeni ülkelerle sınırım oldu hiçbiri de beni sevmedi xD aldıım gibi kaybettim oraları, çöktü ekonomi falan kalmadı. siz siz olun gaz arkaşınızla oynamayın. fatih zamanında viyanaya dayanmayın :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...