eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 cevap sahte rozetler, hızlı konuşmalar falan... bide yanlış hatırlamıosam sylar ın ikna etme gücü vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 bıdı iğneyle beraber sylar tüm güçlerini geri almamış olması lazım, yada zamanla geri geliyor olabilir diye düşünüyorum, yoksa nükleer güç falan var adamda, şimdi regeneration da geldi, direk god olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 DeBuffAndHeal said: Teleport olan kari vardi hatta başinda o bekliyodu. Teleport derken mekani deiştiriyo. teleport değil görünüşleri ve mekanların görünüşlerini değitirebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 çıktı mı la yeni bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 www.myepisodes.com her hafta sormayın sunu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Uuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kahramanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 cok kafa yoruyosunuz, dusunmeden izleyin. her bolumden sonra yeni senaryo yaziyo burda herkes, salin gitsin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 +1 :D o kadar kasıyoruz. tahminlerin çoğu fail oluyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 yazarlar beceriksiz biz ne yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Cons said: kahramanlar. 164. sayfada çözebilmişsin olayı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 o myepisodes de üyelik istio da ne var orda ? ordan mı izliosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 dizilerin çıkış tarihi,bugün ne var o yazıo,izlemioz abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 enteresan mohinder hamambocuu olmus yetenekleri dogustan olanlar var, bi de sonradan deneyle formulle olanlar. mohinder kendi yaptigi formulde hata yaptigi icin yan basiyo, formulun esasi kaptan zulunun hiroya biraktigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bu dizinin bu kadar çok tutmasının nedeni olayı öyle bir dengesizlikle dengede tutmaya çalışıyorlar ki, her bölümde iyi dediğin kötü kötü dediğin iyi çıkıyor aslında çıkmıyorda öyle tahmin ediyosun sonraki bölümü seyrediyosun yine başka mantık yürütüp başka sonuca varıyosun böle böle 40 sezon çekerler bu diziyi. hakikaten çok zevk alıyorum seyrederken heroes'u ama o beklenilen senaryo doluluğu falan kalmadı. yani ilk 2 sezondaki tadı kaçırdılar. bu arada ando'nun normalde japonca bilmediğini okudum demin helal adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bugun farkettim ki, dun ve bugunun yayinlanan tum dizilerini izliyorum neredeyse ve en cok heroes'da ne olmus merak ettim ilk onu izledim. digerlerinden cok daha fazla keyif verenleri var ama merak ettiriyor meret. lost gibi. battlestar galactica da merak acisindan ayni kategoride ama dizi degil baska bisey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 çizgi roman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 açık ara,en çok soru işareti bıraktıran,en iyi savaş ve gerilim sahnesi vs vs kısaca en iyi bölümdü. kim ne derse desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 s3 e4 çok iyi bölümdü yaw, Mohinder ı da azıcık anca gösterdiler ama olsun. Sylar patladı lan, oha dedim geri alıp bidaha izledim o kısmı (mutfakta waffle yaparkende süperdi lol) Claire felanda iyice psikopat olmuş seri katil moduna geçmiş. s3 ün ilk trailerında iyiler kötü, kötüler iyi olcak demişlerdi baya iyi gidio şimdilik :) olay gene hironun elinde gibi ama bence onun hangi tarafı seçeceğine bağlı, zaten formül kısmında epic şekilde batırmıştı, olaraktan ya patlıcak dünya yada kurtulcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 oha ne kadar iyi bölümdü. bence de en iyi bölümüydü. koltuğa yapıştım kaldım. TAKEZO KENSEI! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bölümde kafama takılan: niki ve nethan ın içtikleii sahne önceki bölümde de yokmuydu yoksa ben önceki sayfada olan videoylamı karıştırıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Madcat said: açık ara,en çok soru işareti bıraktıran,en iyi savaş ve gerilim sahnesi vs vs kısaca en iyi bölümdü. kim ne derse desin. kesinlikle katılıyorum. heroes leş oldu artık derken tekrar atak yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 3x04 bu bölüm "öeh noluyo lan?!" dedirtti bana şahsen. yani claire'ın katil modunda takılması, sylar'ın iyi aile babası pozunda olması, çocuğu ölünce patlaması, molly'nin geri dönüşü, parkman'la daphne'nin evli olması. kafayı yiyecektim bölümü izlerken. dumurlardan dumurlara transit geçiş yaptım resmen. birde peter'ın hala hangi tarafta olduğunu anlamadım. var mı anlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 dotunuzle mi seyrediyosunuz. ozellik veren formul bi sekilde piyasaya salinmis onune gelen basmis asiyi almis gucu, herkesin bi gucu var dunyada, allak bullak olmus hersey. ya mohinderin yaptigi formul ya da hironun caldirdigi formul. gelcekteki peterda bunu durdurmak istiyo, ama digerleri bunu istemiyo, nathan baskan olmus zaten. yani iki taraf var, formulun yayilmasini istemiyenler ki peter tek galiba, ve formulun yayilmasini saglayanlar bunu buyuk ihtimalle petrelli teyze filan yapiyo, company yani. daha noldugu zaten belli degil, ileri-geri karman corman oldu gene, bi salin bikac bolum daha versinler, belli olur bazi seyler. gerginlige gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 peter hep hero oldo... bencede öle kalcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar