oper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 valla torrentten çektim. yarın başlarım izlemeye.. ii ya da kötü gelecek sezonda nelerden bahsediliyor anlamayız dediğiniz gibi. izlemek lazım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 valla 2. sezon oookkkadaaaar kötü ki, sanırım artık heroes seyretmeyeceğim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 adamlar resmen karakterlerin ayrı ayrı maceralarını verdiler, birleştiremediler hikayelerini 1. sezon gibi. fail oldu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Emaleth said: valla 2. sezon oookkkadaaaar kötü ki, sanırım artık heroes seyretmeyeceğim ben :( oh be nihayet 2.sezonun çooook kötü olduğunu açıkça söyleyebilen birisini daha buldum çok kötü lan 2. sezon.. kötüler kötü değil bi kere.. heroe arkadaşlar ise güçlerini kullanmaktan bi haberler.. sylar'a lolipop verin, şeker de yiyebilsin çocukcağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 E iyi de herkes söylüyor ki bunu? Dizinin yapımcıları bile söylüyor "çok kötü bir sezon oldu farkındayız, hatalarımızdan ders aldık merak etmeyin düzelticez" diyor, hatta 2. sezon için açık açık özür diliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 2. sezon finali kotuluk abidesi abi, tum sezonu gectim. ADAM DUVARDAN GECEBILIYOR AMA KASAYI SOKUYOR AKSIYON OLSUN DIYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sylar özelliklerini kaybetmekle kalmadı beynini de kaybetti abisi kızma ona. :((((((((88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 penth öyle yüksek güvenlikli bir kasanın içerden açılacağı fikrine nerden kapıldın ki :) tamam dizide çok saçma hatalar var da bu kadar da olmasın yani değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 içerden açmasına ne gerek var girsin alsın gitsin. üstündeki kıyafetler duvardan geçebiliosa,elindeki o zımbırtı da geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ben en çok o top kılıklı bebenin clairei uçurduğu sahneye takılmıştım. Superman I daha iyi efektlere sahipti uçma sahneleri bakımından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 kingpin said: penth öyle yüksek güvenlikli bir kasanın içerden açılacağı fikrine nerden kapıldın ki :) tamam dizide çok saçma hatalar var da bu kadar da olmasın yani değil mi?abi zaten adam halka mal etmicek virusu, yokedicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 iyi de kensei zaten peter'i kullanmıyor muydu? adamın amacı virüsü yok etmek değil ki? yaymak idi. içeri girip yok etmesini o yüzden istememiştir? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Metakuso said: ben en çok o top kılıklı bebenin clairei uçurduğu sahneye takılmıştım. Superman I daha iyi efektlere sahipti uçma sahneleri bakımından Efektlere laf ediyosak birinci sırayı moskova sahnesi alır ama, hayatım boyunca dünyayı kurtaran adamdaki kötü adamın ikiye ayrılışı da dahil olmak üzere daha yapmacık bir efekt görmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ya izlemeye başladım. 5.sezondayım ama bölümler o kadar da tır gelmedi bana.. final bölümü mü kötü oldu yoksa sezon tamamen mi kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 5!? Ô_ô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 asıl komik hatayı yazdınızmı bilmiyorum ama peter kasayı niye kırmaya çalıştı abi? şaka mı bu adam? İÇİNDEN GEÇSENE LAN ÖKÜZ HERİF! AHAHAHAHA çok gülmüştüm o kısımda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 oper said: ya izlemeye başladım. 5.sezondayım ama bölümler o kadar da tır gelmedi bana.. final bölümü mü kötü oldu yoksa sezon tamamen mi kötü? 17.sezona dogru eski tadı vermemeye başlıyo izledikçe sende anlarsın zaten asduhasdhas :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 amaan anlayın işte yaa 5. bölüm :D sanırım senaryoyu çaktım. ufak bi sallama yapim. doğruysa söyleyin :D syler ın kazandığı özellikler başka insanlara verildi sanırım.? ama onlar bunun farkında değil pek. yeni yeni keşfediyolar. vs vs vs. cinayet işini çözemedim daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 tühh yanlış tahmin mi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Abi bu amerikalılarda illuminati, komplo, derin dünya takıntısı var. Her dizide bir şirket.. Prison Break, Heroes, hatta Metal Gear Solid 4 falan :D Yeni sezonda How I Met Your Mother'a da bir şirket çıkarırlarsa hiç şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 harbiden dandirik bi sezon olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Rikkie said: Abi bu amerikalılarda illuminati, komplo, derin dünya takıntısı var. Her dizide bir şirket.. Prison Break, Heroes, hatta Metal Gear Solid 4 falan :D Yeni sezonda How I Met Your Mother'a da bir şirket çıkarırlarsa hiç şaşmam. HIMYM E var zaten koskoca Barney Stinson'un şirketi var. Adam o kadar milyar dolar parayı nerden buluyo sanıyosun? Portekiz'in içme suyuna kadar her şeye karışıyo adamlar dünyada daha ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Bxrgi65l7rE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ne dandik bir trailer hiçbir şey göstermemişler.İlk 3 saat olucakmış o baya sağlam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar