h1v Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 [spo] Peter 0,13455 snde alamazmı kutuyu, bence adam ereksiyon olsa oha noluyo, hey bunu ben yaptım, benim yeteneğim falan dicek. Hatırlamıyo abi adam. Angela teyze ile peterin gücü aynı olabilir mi diye düşündüm, ama peter geçen sezon öldüğünde linderman gibi heal çakabilirdi. Gerçi lindermana da yaptırabilirdi bunu, bence bu yüzden angela teyze diğerlerinin güçlerini absorb ediyor ama sesini çıkarmıyor olabilir. Hiro'nun hareketler güzeldi ama ingilizin ölmemesi üzüldüm, Hiro yazık ağlamaklı oldu sittiret kardeşim tarihi al götür hatunu sen geleceğe, profosör zamanında çocuk yaptı boy boy bttf'de sylar yemiş senin hatunu zaten. save the kensei save the history :P [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Zaugna [spo] Iyi guzel alir adamin elinden kutuyu da zaten olay o degil. Hero herif, o gittikten sonra o adama kadina bisiler yapmazmi herifle. onu da dusunmesi lazim yani kutu mesela degil orda. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Uff son part, 12kb/syle indiriyor rapidden kanser olup ölmeden biterse izleyeceğim ben de 2. bölümü merak fena şey, bir de spoilerler pis pis sırıtıyor o da etken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 elinde altyazı olan varsa lutfen lınk verebılırmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 yakala silver [spo]http://www.divxsubtitles.net/page_subtitleinformation.php?ID=91465[/spo] edit: henüz deneyemedim ama söyleyeyim şimdiden... [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 03:29 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 benim kafama abi kardeş (ikizler) takıldı.Ne gibi işe yarıyacaklar. [ Mesaj 03 Ekim 2007, Çarşamba - 15:08 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: ZaugnaKhaldun 02 Ekim 2007, Salı - 09:14 tarihinde demis ki: çok pardon, hala seyrediyorum ve yukarıdaki yorumları okumadım ama: [ Spoiler ! açmak için tıklayın ]peter adamın elinden kutuyu 0.000000000000011312 saniyede alamaz mı arkadaşım, adam mı skiyorsunuz[ Kapat ] [spo]iyide arkadaşım, peter orada adamdan niye almaya çalışsın ki kutuyu? isterse ateşi falan da söndürebilir. adama dedi zaten onlara yaptığımı sana da yapıp basıp giderim istersem diye.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 kardeşler hakkında [spo]Abi kız öldürüyo çocuk resliyor yani ben öyle anladım. Onlarin özellik öyle sanirim eğer öyleyse yakında eski dostları tekrardan göreceğiz demektir.... :D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 [spo]bence peter daha tam olarak farkında değil olanların yani güçlerini nasıl kullanacağının falan gibi geliyor bana benzetti ikisini ama[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 [spo]20 küsür bölümdür hala öğrenemediyse gitsin hasta bakıcılık yapsın :P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 [spo]heyşın amca peteri genklemiş galba[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 [spo]ya adam adını hatırlamıyor,güçlerini mi bilecek. Fark ettiyseniz galiba elimden çıkardım onu demişti.Demiştir belki "lan kızı götürecekler,yaşı başı ufak kurtaralım,belki yine elektrik atarım" gibisinden laflar.HERO İŞTE LAN HAFIZASI OLMASA BİLE [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 [spo] ya smalville gibi uçsun diye 28 sezon beklemeyelimde :D [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 [spo] Abisi uçuyor , Peter uçuyor, şimdi de Claire in yeni arkadaşı uçuyor. Gün gelecek herkes uçacak dizide suyu cıkcak :) Bu arada Peter'ın annesine saldıran kimdi onu merak ediyorum ve Sylar'a ne oldu :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 [spo]çocukla nathan uçuyo sadece, peter nathanın özelliğini aldığı için sayılmaz :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 [spo]diyom ki şirket peterı aldı güçlerini kullanmayı mı öğretti. nathanın anasına saldıran kimdi bide görünmez adam mı [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 [spo]Öyle korunaklı bi odayı geçmek her yiğidin harcı diil. Bildiğimiz kişilerden bi tek çift kişilikli karının kocası (unuttum adlarını :P) geçebilir. Eğer odaya fiziksel giriş gerekiyosa anca o. Ama yok, zihinsel bi saldırıya uğradıysa, Molly'nin bulmaya korktuğu tip saldırdı besbelli.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 [spo]Suratında kesikler falan vardı , zihinsel olduğunu sanmıyorum . Böyle işte görmediğimiz yeni kaka adamlar koyup heyecanı 2 ye katlıyorlar . Ben çok merak ediyorum mesela , Nakamura'yı iten kim , bunu çizen kim ? Bu arada Company olayı olabilir . Peter'ı bulup , eğitip sonra hafızasını sildirmiş olmaları muhtemel yani . Hatta şöyle bişey de olabilir . Peter'ın hafızası çok enteresan çünkü güçlerini kullanmak için o güçlerin sahiplerini hatırlaması falan gerekiyodu , haitian bunun o eciş bücüş hafızası silince hastalığı kapmış olabilir belki , aşırı yüklenmiştir belki bilemem .[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 [spo]bence nakamurayı iten petrelli lerin babası.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 [spo]Sanmıyorum . Çünkü birileri bunların kurduğu 8 kişilik bir gruptaki herkesi öldürmeye çalışıyorlar . Petrelli'lerin babası da onlardan biri , yatmış zaten o . Linderman , Angela , Charles vardı sanırım Peter'ın baktığı adam , Baba Petrelli , Nakamura . 5 etti unuttuğum yoksa , diğer 3 tanesi kim ? Öldürmeye çalışanlar niye intikam istiyor . Bin tane açık kapı var , çok güzel oturtulabilecek , siz hala iyi başlamadı diyin diziye sfdg .[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 [spo]Bence işin içinde Company'den başka birşey var.3. bir grup var gibi geliyor bana.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 [spo]AGA bu karanlık kötü şey şu meksiyalı karı olmasın . hani içindeki kötü gücü kontrol edemez falan piskopatlaşır. ne bilim belki sonradan onun bedenine hapsolmuştur. belki bu diğer şirket bu hatunun içindeki kötüyü cıkarıp efendiye itaat etmek için falan filan yürü lan.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 [spo]Nakamura'yı iten kim , bunu çizen kim ? çizen İsaac Mendez Hironun babası zaten Company kurucularından deil mi?Benet zamanında company için çalışıyordu. Clarie'yı Benette veren Heronun babası [/spo] [ Mesaj 04 Ekim 2007, Perşembe - 17:51 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 [spo]hepsi tamam da bizim o las vegasta oteli olan zengin amcaya noldu. tamam Oldu ama o sonucta onun gucu de olmesini engellemez mi. geri gelirse sasirmayin valla. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 [spo]Linderman'ı diyorsan D.L Hawkins onun beynini parçaladı , pek sanmıyorum kalkabileceğini . [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar