aquila Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 girmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 ya bi gidin, jedi misiniz ulan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 "Didn't i throw you out of a window" süperdi ehheheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=FZU6lrSVDdQ 23. Bölüm promosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 sonunda karşılaşıyorlar sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 haftaya bitio ha :S pff kim bilir kaç ay beklicez şmdi.. ama ii bi final olacağa benziyo.. nese bakalm görcez haftaya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 [spo]ister misiniz orda ölen linderman deilde şekil deiştiren hatun olsun. sonra linderman yan odadan cıksın canlandırsın iyi iş başardın anam desin sonra orda 2 rekat sevişsinler falan. shes 18 hes 69 olayı olur asdfsad[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 [spo]bu haftanın efsane repliklerini yazayım hemen... matt parkman ve hrg asansöre binmeye hazırlanırken gelen dl ve jessica/niki karşılaşmasında nikinin; didn't I throw you out of a window? demesi... hrg,matt parkman,ted,claire bennet,peter petrelli konuşurken; peter petrelli'nin you coming? diyişinin ardından ted'in I'm in diyişi ve kameranın sylar abimize geçip; -me too.. diyişi... mohinder suresh ve molly konuşurlarken, the police officer that save me from the boogeyman diyişi (nalaka diceksiniz de ben molly e hayran kaldım ne tatlı bi çocuktur o ya,o gözler bakışlar... allah bağışlasın.. hironun nathan petrelli'nin arkasından villian villian diye bağırması.. uzun lafın kısası salı akşamını nasıl beklicem bilemiyorum.. ayrıca sezon sonunun uzun olması falan bekleniodu var mı öyle bir bilgi?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 [spo]Gelecek çoktan değişti. DL öldü, o yüzden onun güçlerini alamayacak Sylar, ayrıca Linderman da öldüyse (yani şekil değiştiren hatun falan değilse) 1 yıl sonra ona da baskın yapamayacaklar (gelecekte söylüyordu 4 sene önceki Linderman baskını diye) vs vs[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 [spo] (Claire) You know, I've been thinking after we save the world, I might go on patrol. You know, jumping in front of bullets and dragging people out of burning buildings. (Peter) Not gonna catch me wearing a cape, zipping around with my underwear outside my pants. [/spo] [ Mesaj 17 Mayıs 2007, Perşembe - 02:29 tarihinde, sunsh1ne tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 [spo]bence dl ölmeyecek. çünkü dl'in geleceğini etkileyecek herhangi bir değişim yapılmadı zamanda[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 [spo]Promo'da DL gayet kanlı canlı gözüküyor. Aile tablosu çizmişler orada hatta.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 [spo]lindermanın beyni gitti, janice yerine bile geçmiş olsa iyileştiremez linderman, ölüm gerçekleşti [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 [spo]Neden? Ölüyü diriltip diriltemediğini nereden biliyoruz?[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 bacaktaki ölü hücreleri canlandırıp kadını yurutuyosa ölüyü de diriltir Allah mısın ulen akıllı ol linderman çekerim fişini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 [spo]ee herkes öldü ya[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 [spo]Resçiyi kesmişler bab =([/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 çok güzel bir sylar klibi: http://www.youtube.com/watch?v=F8D-qXpK2yw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 [spo] Madcat şeyi unutmuşsun. Thompson arkadan Matt'in kafaya silah dayar. Thompson (böyle miydi): What am I thinking now, Parkman. HRG: Your last thoughts. (Dışkınya, dışkınya) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 [spo]Adam spirit healer mübarek[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 [spo]son bölüm bitirdi beni.cnbc e bekleyemem diyip ba$ladım indirip izlmeye de,bir ara 14-15 baydı acıkcası.18 den sonrası yine bildigimiz gibi sardı. o değil de benim bir sorum olacak.bu peter ve nathan ın annesinin gücü nedir?özelim geyigi yapıp duruyorda ben hala göremedim.hani ikna diyeceğim eden dı o,yattı.kadın iyi gaz veriyor da cidden nedir bunun gücü? ayrıyetten ölen janice olamaz,linderman öldükten sonra micha ve janice ı gösterdi dizide sona doğru. son olarak bölüm orda biter mi,bu nasıl bir bölümdür diyorum kapatıyorum.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 çıktımı torrenti E23'ün? bulan link versin plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 http://www.mininova.org/tor/715862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 İnanılmaz iyiydi . [spo]-So you can find anyone in the world ? You just have to think about them ? -Almost . -Almost ? -There's only one that i can't . -Who's that ? Is it someone bad molly ? Like the boogeyman ? -No . He's a lot worse . -Why don't you want to find him ? -Because when i think about him , he can see me . Bölümüyle gerek Molly gerek bölüm beni benden aldı . Tabi Hiro da o kadar cesurca olaydan sonra şöyle bir konuşma yapıp gönülleri çaldı : -It's not the sword Ando . It's the man . -Hiro , you look badass ! -REALLY ? [/spo] Yani muhteşem bir bölümdü , oturup beklediğime değdi . Özellikle sonu çok iyiydi bazı açılardan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar