Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evt. dizi olarak çekilmeyecek. herhalde 2-3 saatlik bi tv filmi yapacaklar. o bile belli değil ama yaparlar büyük ihtimalle. sonuçta baya bi izleyen vardı. birkaç şeyi toparlamak pahasına.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Eski başlığı hortlatıyorum ama merakıma yenik düştüm, film veya yeni sezon ile ilgili bir haber var mı? Gören duyan bilen? Yoksa heroes defteri böylece kapandı mı?
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar dizinin son 10 bölümü kaldı acaba hikayeyi bitirebilmek için kitabını internette bulabilir miyim? Sanırım kitabı varmış ancak kitabı hakkında tam olarak bir bilgim olmadığı için sağlıklı bir araştırma yapamadım.
Mesaj tarihi:
Diziyi an itibariyle bitirdim ve müthiş bir dizi olmuş diyebilirim. Her sezonu ayrı bir güzellikteydi benim için.. İzleyip de beğenemeyenleri anlayamıyorum doğrusu.. Soluksuz izlediğim bir diziydi.
Mesaj tarihi:
Canım böyle klişe lafların modası geçti artık, olmamış.. Bana göre dizinin her sezonu gayet iyiydi. Sylar'ın karakteri, edindiği tecrüler ve deneyimler, yaptığı hatalardan yola çıkarak yeni amaçlar uğruna yol alması, karşılaştığı olaylar ve başından geçenler gerçekten bu karakteri eşsiz yapıyordu. Öte yandan Hiro karakterinin zamanla olgunlaşması ama bir yandan o çocuksu davranışları kaybetmemesi gibi ince ayrıntılar çok güzel işlenmiş. Dizide gıcık olduğum karakterler Claire ve büyük annesiydi.
  • 11 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...