Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 hadi ya ciddimisin? dizi olarak çekilmicekmiymiş daha artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 evt. dizi olarak çekilmeyecek. herhalde 2-3 saatlik bi tv filmi yapacaklar. o bile belli değil ama yaparlar büyük ihtimalle. sonuçta baya bi izleyen vardı. birkaç şeyi toparlamak pahasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 yapmasınlar hiçbişi ya. okadar gazlayıp gazlayıp super bi 1. sezon ustune bu kadar mal yeni sezonlar getirdiler. aptallıklarına doymasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Eski başlığı hortlatıyorum ama merakıma yenik düştüm, film veya yeni sezon ile ilgili bir haber var mı? Gören duyan bilen? Yoksa heroes defteri böylece kapandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 yeni sezon yok dizi bitti ama bi film muabbeti var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Arkadaşlar dizinin son 10 bölümü kaldı acaba hikayeyi bitirebilmek için kitabını internette bulabilir miyim? Sanırım kitabı varmış ancak kitabı hakkında tam olarak bir bilgim olmadığı için sağlıklı bir araştırma yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 vay be.. ne tartismalar dönmüs burda. Bir zamanlarin heroes'u... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Diziyi an itibariyle bitirdim ve müthiş bir dizi olmuş diyebilirim. Her sezonu ayrı bir güzellikteydi benim için.. İzleyip de beğenemeyenleri anlayamıyorum doğrusu.. Soluksuz izlediğim bir diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 izlediğin ilkj yabancı diziyse normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Her dizi gibi Heroes'un da güzel zamanlari oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ilk sezondan sora piç olmamış mıydı bu dizi ben mi yanlış hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Doğru hatırlıyorsun, ilk sezondan sonra kademe kademe kötüleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 uplanmış görünce bir an yoksa?? oldum ama... Yoldan geçen adama süper güç verene kadar güzel diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Canım böyle klişe lafların modası geçti artık, olmamış.. Bana göre dizinin her sezonu gayet iyiydi. Sylar'ın karakteri, edindiği tecrüler ve deneyimler, yaptığı hatalardan yola çıkarak yeni amaçlar uğruna yol alması, karşılaştığı olaylar ve başından geçenler gerçekten bu karakteri eşsiz yapıyordu. Öte yandan Hiro karakterinin zamanla olgunlaşması ama bir yandan o çocuksu davranışları kaybetmemesi gibi ince ayrıntılar çok güzel işlenmiş. Dizide gıcık olduğum karakterler Claire ve büyük annesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 4k mesaj olmuş ikiye bölüp ayrı ayrı kilitleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 PATİCİK 4K'YA GEÇTİ AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 mini series için yeni başlık açın, bu zaten kitlenecek mesaj sayısı gereği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 takezo kensei arc ne iyiydi ya. şimdi klasik süper kahraman sıçması olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar