fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 çok ciddi birbiçimde soruyorum, sezon 1 kadrosundan anarollerden öldürülen kimse olmadı dimi hala dizide ? yeter arkadaş, sırf bu yüzden bıraktıydım diziyi. zaten oc'de de böyle olduydu, marissa öldü yeniden bşaladım diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 stargate studios feci para kaldırmıştır bu dizi sayesinde. bi sürü cgi'ı tırt diziye yükleyip adamların para kazanmasına, ihya olmasına yardımcı oldukları için teşekkür etmiş ve hatta baklava falan yollamışlardır elemanlara. ben olsam yollardım. @fizban peter'in abisi öldü gibi.. gerçi son sezon kaç ise artık bakmadım bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 414'ten sorular Sylar'ın Samuel'i öldürememesinin nedeni acaba Nathan'ın hala kafasında olması mı? Nathan hala kafasının içinde mi? Nathan'ı öldü diye ilan etmelerinin nedeni artık Sylar'ın kendi vücuduna dönmesi ve onu kontrol edemeyecek olmaları mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Samuel dediğiniz şu dağları yaran eleman değilmi? O syları 1v1 de ezer be :) ben cnbce den takip ediyorum diziyi.Sylar bu pazar yayınlanan bölümde kendine geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ÖLDÜRÜN LAN ŞU CLAIRE I YETER ARTIK! her bölüm ayrı dallamalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Claire Wladimir Klitschko ile sevgiliymiş.Yönetmenin yemez bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Anaa başladı mı bu. Tam da bugün "bi eve gidip myepisodes'a bakiim ne zaman başlıyomuş diziler" dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 2 bölümü de izledim de sıktı artık heroes beni. cheer leader, cheer leader yeter be... Zevki kaçtı, dandik dizi oldu bıraktım ben... kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Vote for Clair Clair'ı çıkarsınlar şu diziden, sonra 5 sezon bok koysunlar, altına da Sylar'ın boku yazsınlar yine izlicem. Ama olmuyor bu salak kızla, ilk bölüm resmen vakit kaybıydı, yetmedi ikinci bölüme de maydanoz oldu salak karı. Bu arada Peter nasıl uçtu lan?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 cevap west'i aratti ya claire'e.. hani su ucan sevgilisi 1-2 sezon onceden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Hı evet doğru, hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ya bu peterın özelliğini tam çözemedim reset yedikten sonrasını. Dokundumu alıyormu ister istemez yoksa istersemi alıyor özelliği. Ayrıca Sylara dokunmuş o özellikleri almışken neden bıraktı ki onları. Bu arada tahitianın özelliğini aldığında artık başka bir özellik alamaması lazım mantıken çünkü yaklaştığı kişi özelliklsiz oluyor. Ve Sylar işallah en sonunda claire atlıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 dandik 2 bölüm daha izledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 son bölüm gene iyiydi. claire yoktu mesela. hiro vardı ama en azından komik olmayı becerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hiro olmasa çekilmez bu dizi oda mala bağladıya hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Absolut said: Ya bu peterın özelliğini tam çözemedim reset yedikten sonrasını. Dokundumu alıyormu ister istemez yoksa istersemi alıyor özelliği. Ayrıca Sylara dokunmuş o özellikleri almışken neden bıraktı ki onları. Bu arada tahitianın özelliğini aldığında artık başka bir özellik alamaması lazım mantıken çünkü yaklaştığı kişi özelliklsiz oluyor. Ve Sylar işallah en sonunda claire atlıcak. Ístedigi zaman aliyor. Yalnizca ilk basta alisik olmadigi icin istemeden aldi bir iki defa. Sylar'in butun guclerini almamisti, sadece baska birine donusebilme gucunu almisti. Tahitian'in ozelligi acilip kapanabiliyor. Hatta gecen bolumlerden birinde Claire Peter'in yanindayken eli kanayinca, "benim yuzumden oldu, kapatirim simdi" dedi. Bir de tabii guclerini kullanamamalari guclerinin o esnada tamamen, yani Peter'in alamayacagi sekilde, ortadan kalktigi anlamina gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Claire güzelleşti mi ne. Edit: O değil de, Noah ve şu karının Japonca telaffuzuı ancak bi güvercininki kadarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 dizinin ne kadar boku çıkmış - S04E17 hakkında ulan claire hala ergen ergen dolanıyo. lezbiyen kız arkadaşı bile diyo baban haklı, hala kendi kafasına göre iş yapmaya çalışıyor birşey de beceremiyor. claire lauren'le karşılaşınca da süper ergen tavırlar yaptı kadına çekti gitti yanından, helal olsun dedim sylar da claire'dan ergenlik kaptı heralde "banane banane güçlerimi istemiyom al matt güçlerimi yalnız olmak istemiyom ben" diyo. ulan gerzek senaristler sanki adam çok popüler çok sosyal bir adammıydı da yalnız kalmaktan korkuyo. lan çok mu arkadaşı var da yalnız kalıyo? adam hep yalnızdı hala yalnız, yalnız da olacak. azıcık beyin olur insanlarda ilkokul çocuklarına mı senaryo yazdırıyolar anlamadım ki. hayır syların güçlerini alınca bikere yakasına polis yapışır direk hapse atar kaçamaz da. adam mal mı güçlerini kaybetmek istesin? hangi kuş beyinli senaristler senaryo yazıyo. böyle 10 15 dakikada samuel'in plan yapması uygulamaya sokması ve noah'ın elinde sniper varken karnavaldan o kendini kopyalayan adamın da elinde sniper olması ayrı tabi. bitane de ben alayım bari bakkalda satılıyodu zaten. hatta adamlar hero zaten sniperla işi ne lan nerden buldular? noah'ın sniperının olduğunu nerden biliyolardı? denk mi geldi öyle? ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 çok dandik dizi: hirooz Bu clairenin kanı ile insanlar iyileşmiyomuydu, daha bi canlı olmuyolarmıydı.... Niye mal mal baktı bu clair etrafına... Bırak ya yazarlar da cıvıtmış çoluğuna çocuğuna yazdırıyolardır kimbilir... Kalitenin k'si kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 aynen olm bi nokta daha işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Senaristler size kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 o değilde clairen kanı dediniz de aklıma eski bölümlerden bişi geldi. mesela babası gözünden vuruldu bunn kanını vrdiler adam iyileşti. ama hala gözleri miyop ? yani ölüyü diriltiyor bi miyopu mu geçiremiyor. bide peter babası ölümsüzlük özelliği almıştı mesela. hücreleri kendini yenilemesi fln lazım. niye gençleşmedi ? sonra bu kız nie kimseye kanından vermior ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Brigand said: dizinin ne kadar boku çıkmış - S04E17 hakkında ulan claire hala ergen ergen dolanıyo. lezbiyen kız arkadaşı bile diyo baban haklı, hala kendi kafasına göre iş yapmaya çalışıyor birşey de beceremiyor. claire lauren'le karşılaşınca da süper ergen tavırlar yaptı kadına çekti gitti yanından, helal olsun dedim sylar da claire'dan ergenlik kaptı heralde "banane banane güçlerimi istemiyom al matt güçlerimi yalnız olmak istemiyom ben" diyo. ulan gerzek senaristler sanki adam çok popüler çok sosyal bir adammıydı da yalnız kalmaktan korkuyo. lan çok mu arkadaşı var da yalnız kalıyo? adam hep yalnızdı hala yalnız, yalnız da olacak. azıcık beyin olur insanlarda ilkokul çocuklarına mı senaryo yazdırıyolar anlamadım ki. hayır syların güçlerini alınca bikere yakasına polis yapışır direk hapse atar kaçamaz da. adam mal mı güçlerini kaybetmek istesin? hangi kuş beyinli senaristler senaryo yazıyo. Sorun dizinin basinda bazi karakterlere cok fazla guc vermeleri. Peter(orijinal hali), Sylar ve Hiro overpowered karakterler. Peter nerf yedi, makul bir hale geldi. Hiro ve Sylar'i herhalde nerflemeye kiyamadiklari icin surekli olarak guclerini tem performans ile kullanamayacaklari durumlara sokuyorlar. Hiro hep sacma islerle ugrasiyor, Sylar da psikolojik sorunlar yasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 son 4-5 belki 6 bölümdür izlemiyordum, var mı bir gelişme diye sormaya gelmiştim ki; vazgeçtim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 aynen ben de sırf bir meydan savaşı beklediğimden izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar