Gallant Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Diziye kötü diyoruz ama halen izliyoruz yahu:) Nasıl bir psikoloji içerisine girdik ki biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Dizide 10/9 puan alabilecek potansiyel var, ama aptal senaristler yüzünden 10/6'lık birşey çıkıyor ortaya. O yüzden kötü yani, potansiyel kullanılamıyor, yoksa ortalama bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 şu claireın ergen tavırlarından kurtulamıcaz mı ya. ne gereksiz zaman geçirmedir dizi için kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 yorumlar yüzünden son 3 bölümü seyretmedim bile bu hafta ki nasıl ? izlemiyim kötüyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Fena diildi bence. İzleyin dursun ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 5 tane rezil bölüm verir sonra 1 tane efsane bölüm çakıp başına bağlarlardı, şimdi o da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 sylar ın da içine ettiler iyice çekilmez oldu atlaya atlaya izliyorum her bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Claire'e gıcık oluyorum yahu. Overrated olmuş. Gereksiz gereksiz koyuyorlar. Lezbiyen yapacaklarmış ilerki bölümlerde reyting alsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Yeni sezona başlayacaktım yorumlardan korktum başlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 offf sürekli boktu bilmem neydi izlenmiyor diyip sonra izleyip gelip hala yazmaya devam etmeyin ya güzel işte dizi dram seklini aldı durağan böyle devam ediyor hos gidiyor bırakın sevenler izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 eleştiremeyecek miyiz arada 1 efsane bölüm verip 20 bölüm sıçan bir diziyi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 eleştirin de yani 2 sezondur her bölüm sonunda laf ediyorsunuz izlemeyin bu kadar kötüyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 syler ve yeni arkadaşları gerizekali herif syleri geri getirmeye çalışıyorda o adam geri gelirse karnavalda canlı kalmaz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Rock said: Gelecek bölümler Syler için açık büfe gibi geçecek sanırım. Sizleri bilmeme ama ben bu sezonu çok saçma bulamay başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 tamam şimdi birde türkçe yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Söyleyecek daha anlamlı birşeyin yoksa post kasmayı bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bu dizi çok karışık bi hal aldı değilmi anlamıyorum hiç bişey ne oluyor ne bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Jahrein said: Thraine_Numeheru said: syler ve yeni arkadaşları gerizekali herif syleri geri getirmeye çalışıyorda o adam geri gelirse karnavalda canlı kalmaz be. heroes gayleşti iyce katılıyorum abi direkt. adam bi de sinirli hırslı konuşuyo falan sylar'a :D şaka gibi. yani bi coştursa o sylar'ı ordan çoluk çocuk bile canlı çıkmaz. tek tek alır o beyinleri hüüüüp içer. o ingiliz aksanlı bıçaklı genç de ayrı bi salak. hareket falan yapıyo. kimsin lan? + peter orda çocuğun güçlerini alacağına 15 saniye içinde 3ü birden ışınlanıp çocuğa hiroyu tedavi ettirip geri gelseler olmuyo muydu? çocuğa o kadar travma yeterli diyip bıraktılar mı bu mudur yani? KARDEŞİM ÖZEL GÜÇLERİN VAR NE UÇAĞI NE ARABASI MANYAK MISINIZ? petercık Peter'ın o gücü almasının asıl sebebi, direk ilkyardıma gittiği insanları da iyileştirebilecek olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 pitır peterin yerinde olsam hazir isinlanmayi almisken gecmise doner imba dönemindeki halinden bütün gücleri alirdim . hey gidi peter ne hale düştün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 abi ilkyardim icin gittigi insanlari iyilestirmesi gerekmiyor ki, teleportla direkt hastaneye goturebilir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 iyi de peter özel güçlerini saklamak istiyor artık. hiro'nun gücü ona göre değil o yüzden. bariz farkedilir. ama yine de salak mı? salak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sırf Tbag'in diziye katılması nedeniyle halen devam ediyorum yoksa 2.sezondan beri ne yapsakta daha saçmalasak modunda takılıyorlar yeter bitsin bu çile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Thraine_Numeheru said: pitır peterin yerinde olsam hazir isinlanmayi almisken gecmise doner imba dönemindeki halinden bütün gücleri alirdim . hey gidi peter ne hale düştün ya direk bunu beklerdim. ama iste peter gene salaklık rekoru kırmaya calisiyor. gerci bu adam ne zaman salaklassa daha da gucleniyor, gucleri gidince akıllanıyor filan. belki olur ilerki bolumlerde birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 7. bölüm bence çok iyi bir bölümdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar