Radiance Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Her sezon aynı muhabbet. Her sezon başında hepsi farklı yerlerde oluyor normal hayat yaşıyorlar sezon sonunda hepsi birleşiyor yine dünyayı kurtarıyorlar. cok salak bir dizi oldu izlemiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 berbat denmicek kadar berbattı berbat ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Güzeldi bence bölüm, zaten bu bölüme çok kötü diyen birisi izlemesin diziyi, çünkü dizinin ortalaması bu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bu sezon bi garip gidiyor hiç bi önceki olaylarla bağdaştırmıcaklar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 gecenin bi vakti olmus sıkıntıdan sylar hatrina yeni sezonu izliyordum..vasat sitelerden birinde bomba bir yorumla şenlendim 'kuzey71 demiş ki (06.10.2009) kendini yeniliyen kız nasıl ağda yapıyor?' hey aslanim yürü be türko.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 hep bakire kalir olm o kismina gelmemisler daha demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 geçen sezon storm kılıklı bir teyze cıkmıstı ortaya ona ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 heroes topiciyle naruto topicini birleştirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 true bloodda vardi, bakireyken vampir oldugu icin eski haline donuyodu her seferinde. karnavalci amca baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 2 bölüm mü çıktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Şaka gibi. Heroes Episode Generator'dan seçmeler: - Petrelli ailesinde ilişkileri düzeltme çabaları - Sylar'ın kişilik krizi - Claire'in sosyal ortamı Bu haftaki bölümden olan yukarıdakiler, Nathan'ın U dönüşleri, Noah'ın aile failları, 10 bölüme önemsiz hale gelecek karakterlerin hikayeleri gibi Heroes formüllerini eklemişler. Listeden random konu geliyor ona göre senaryo yazıyorlar. Bu sondu. Haftaya izlemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 lezbiyen isine girerek tam teenage yaptilar ama patideki izlenme orani yukselecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 karnaval + sylar gerisini şutlasalar adam gibi dizi yapacaklar. ama yok illa claire, illa cemcuk ağızlı peter, illa çocuk zekasına sahip hiro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Oo fanservice ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 hiro-sağır kadın müzikle coşan karakterimizi çok beğendim ben :) kadın baya başarılı ayrıca hiroyu iyileştirecek kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bu nedir ya 40 dk dizi izledim 20 dk sından fazlası sırf gennçlik probramına dönmüş kızlar yok parti yok şu,dizinin bitişi bi merak bırakır yani bu ne böyle hala neden izlediğimi bilmiyorum 5 bölümde vasat ötesiydi:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 diziyi 1. sezonda bitirseler bir efsane olacakti, cok yazik su hali (izlemiyorum yani hakli olarak da, yorumlardan cikarim yaptim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 gecen bolumde sylari gorunce bakayim diye indirdim, indirdigim her byte'a acidim lan. 42 dakika dizi 30 dakika claire, 10 dakika peter ve sagir kadin romantizmi geri kalan 2 dakika da carnaval. cast'in %90'i gorunmedi lan bolumde aahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 hangi biri gozukucek, sisirdikce sisirdiler casti, her bolumde baska birilerine odaklanmaya calisiyolar, sonra toparlamak icin bikacini karsilastirip birlikte biseyler yaptiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 o zaman pisko bir hero çıksın herkesi doğrasın. aa bir dakika sylar vardı o ne oldu? geçe sezon emo takılıyordu bu sezon nedir bilmem. nathandan kurtulduk herhalde? ya popüler diye karakterler harcamıyorlar herhalde de bir noktadan sonra kıyacaksın. baktın hero adam olmuyor öldür gitsin. peterdan sıkıldın mı? uçursun birisi kellesini amerika oyuncu kaynıyor bulursun yenisini. tabi uzun dönemli anlaşmaları fln varsa zor iş öyle bir durumda da yapımcılar sorunlu demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Gelecek bölümler Syler için açık büfe gibi geçecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Sylar, Peter, Bennet, Parkman, şu duymayan kadın bir de t-bag üzerinden gitse gayet iyi olur dizi. Clair ve diğer gereksiz tipleri 15 saniyeden fazla göstermesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Claire'in öpme sahnesinden soraki suratı süperdi ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Sezon 3, Bölüm 10'da kalmış biri olarak devam etsem mi diye düşünüyorum. Çok baymıştı 10 bölüm o sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 devam etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar