aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 basindan beri niye mantiga oturtmaya calistiginizi anlamadim ben zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Ben begendim aslinda. Yeni sezon ne zaman gelicek? Eylüle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Marveloth said: Ben begendim aslinda. Yeni sezon ne zaman gelicek? Eylüle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 İzlerken ben de beğendim, heyecanlıydı ama ne bileyim böyle mantık hatalarını falan tartışınca büyüsü bozuluyor gibi. En iyisi bu dizide mantık hatalarını sallamamak, eğlencesine izleyip "Bizim için Sylar'a da koy, Peter koy..." diye bağırmak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ELena Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Bence kesinlikle mukemmel bir kapanıs oldu.. Ben heroes un resmen hastasıyım.. son anlarda shapeshifting olayı cok fazla gundeme geldi ben kac bölüm oncesinden neden peter in dokundugu insandan guc alma yetenegi oldugu halde sylar dan hala almadi die kızıyordum..yani sylari yenecek tek kisi peter . yani kac bölüm oncesinden tahmin ettigim birsey di ve bencede gerceklesmesi gerekiyordu.. heroes sylar siz olmaz ama nathansiz olabilir bence.. 3. sezonda neler olabilecegini tahmin bile edemiyorum artik. Super bence super! Sabırsızlıkkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 eregorn2 said: Marveloth said: Ben begendim aslinda. Yeni sezon ne zaman gelicek? Eylüle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 valla ben cnbcden izliyorum son bölümü izlemedim ama anlattıklarınızda çokta güzel tahmin edebiliyorum ne olacağını :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 izlemeyi bıraktım artık yeni sezon felan gereksiz bunlardan bir cacık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 final yorumum pöf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Kısa ve net olmuş yorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Emaleth said: final yorumum pöf. bence bu dizinin tamamına yapılacak yorum böeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 herşey olabilir, sylar kendini beklenmedik bir anda ortaya çıkıp feda edebilir. sylar kendini yokedebilir herkesi beraberinde götürerek. sylar ile diğer herolar arasında büyük bir duello olabilir. sylar dizinin sonunu göremeyebilir de. bence duruma göre sallıyorlar senaryoyu burdaki senaristlerin yaptığı gibi. tamamen senaristin sabah hangi tarafından kalktığına bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 1) niye sylar'ı öldürmüyonuz lan? madem nathan rp'si yapacak adam lazım, peter yapsın işte. adam aldı yeteneği. hey allam. 2) claire'in kanını versenize lan nathan'a. pis anne angela. 3) ulan syların bu kadar peşine düşüyonuz öldürmek için, hiç mi kafanız çalışmıyor: git hiro'yu bul sonra de ki "lan hiro zamanı durdur, bunu kes parçala böl" bu kadar zor mu lan bu iş. hey allam ne salak adamlarmış şu senaristler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 birde anlamadığım konu nede sürekli ayrılıyorlar sonra birbirlerini bulma yarışına giriyorlar :D Artık toplanın ortak birşeyler yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 en son sezonda bi bölümde kaldım fakat format attığım için nerde kaldığımı hatırlamıyorum biri yardım edebilirmi spoilerıma bakıp Spo Sylar Peterin babasını öldürmüştü o bölüm hangisiydi son sezonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Radiance said: birde anlamadığım konu nede sürekli ayrılıyorlar sonra birbirlerini bulma yarışına giriyorlar :D Artık toplanın ortak birşeyler yapın halbu ki birbirlerine bir telefon kadar yakınlar. artık turkcell'de bizbize kamu var! 35liraya 1200dakka konuşsunlar da toplanıp ortak bişiler yapsınlar diye! http://www.turkcell.com.tr/c/i/content/dp_bizbizekamu_090428.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 noluyo ya reklam mı aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 @utku zamanı durdurmak sylar'ı etkilemiyor sanırsam 2. sezonda veya 1. sezonda olmuştu bu olay yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 @kingpin Etkiliyor, hiro salağı aman yapamıcam, öldüremicem diye tereddüte düşmüştü o yüzden öldürememişti senin hatırladığın yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ucanterlik said: en son sezonda bi bölümde kaldım fakat format attığım için nerde kaldığımı hatırlamıyorum biri yardım edebilirmi spoilerıma bakıp Spo Sylar Peterin babasını öldürmüştü o bölüm hangisiydi son sezonda yokmu hatırlıyan ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 sanırım 3. sezon 13 bölüm yani chapter 3ün son bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanterlik Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 eagle teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ginaly said: 1) niye sylar'ı öldürmüyonuz lan? madem nathan rp'si yapacak adam lazım, peter yapsın işte. adam aldı yeteneği. hey allam. 2) claire'in kanını versenize lan nathan'a. pis anne angela. 3) ulan syların bu kadar peşine düşüyonuz öldürmek için, hiç mi kafanız çalışmıyor: git hiro'yu bul sonra de ki "lan hiro zamanı durdur, bunu kes parçala böl" bu kadar zor mu lan bu iş. hey allam ne salak adamlarmış şu senaristler. 1 ve 2 çok doğru. 3 de doğru ama senaristler "zamanla oynama yeteneği herşeyi allak bullak ediyor, diziden çıkarmaya çalışıyoruz" demişler. görünüşe göre nihayetinde bunu yaptılar ama hiro da öyle imba yetenek olmadan çok gariban olacak gibi maalesef. esasen sylar'ı kurşun yağmuruna tutup kendini yenilemeden asit dolu varile atsalar bitecek bu iş bıçak saplama fantezileri yerine. haitiliyi de koy yana yeterince zamanın olur. o adam da kayıplara karıştı resmen. bu tarz yapımlarda cidden çok zor o yüzden dengeyi sağlamak. sylar zaten öyle bir hal aldı ki peter gibi bir reset atmazlarsa kimse durduramayacak bundan sonra. danko da soyadını dummkopf olarak değiştirsin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 resmen mmo lara döndü heroes. nerf time travel, imba sylar, buff peter falan gibi. dizi içinde oyun dengesi gibi, denge kurmaya çalışılıyor, sezonlarda patch yada expansion gibi oldu. her sezonda az yada çok herkesin talent treeleri değişime uğruyor, çok matrak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 işte aşırı dengesiz güç verince ya da aynı kişiye bunları yığınca illa ki "o onu yapsa bunlar hiç olmaz" dedirten işler çıkıyor bol bol. şekil değiştirme tek başına bile çok büyük bir güç mesela. zaman/mekan kontrolü ile yapılmayacak şey yok gene. şekil değiştirme ile ilgili soru tamam dna'yı değiştiriyorsun da sylar nasıl elbiseleri kopyalayabildi öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar