Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 arcane said: Mezardakiler bu sezonun ilk bölümlerinin senaristleriymiş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 harika bölümdü be, heycan hat safhada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Innuendo said: bolum olmus 22 sen tutup yeni konu cikariyorsun. sezon basi guzeldi ama ortalardan beridir surekli aptal aptal dramatize bolumler. Sezon başı derken Volume başını kastettiğini (3.13 sonrası) varsayıyor, daha doğrusu bu yönde ümit ediyorum. 3.1 ve sonrasını diyosan... Oyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 4. sezona geçiş bölümü 3. sezon bitiş bölümü olucak galiba neyse toparlıyolar biraz biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 arcane said: Mezardakiler bu sezonun ilk bölümlerinin senaristleriymiş. çok iyi yargılamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 toparlasınlar artık diziyi çok boşa ilerliyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 çok saçmaladı la bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 ben how i met your mother gibi izliyorum artık. her bölümü aksiyonu için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 3.23 çıkmış çekelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 sylar nathan'a dokunmadı ki?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yada dokundu? sylar'ın kim olduğunu nerden biliceksin ki dizi mükemmel bi hal almaya başladı feci sardı ayrıca syler ve pete kapışmasınında neden olduğunu öğrendik sadece pete'in yara izi nasıl oluştu onu bilmiyoruz bide ilerdeki aşırı karizma hiro nezaman oluşcak onu hiç bilmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 sylar shapeshifti aldıgında nathan yoktu ortada coktan gitmişti. küçük kız gibi milletin nerde oldugunu gösteren bir güç buldu o şekilde nathanı buldu gitti çaktırmadan dokundu geri döndü geyiği yapmazlar heralde. bence direkt unuttular olayı :) gelecekteki o olayın hiçbirinin olacağını sanmıyorum. yani karizma hiro, yaralı peter vs bunlar hep alternatif gelecekteki şeylerdi artık gerçekleşmeyecektir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ben şimdi 2. sezonu hiç ama hiç beğenmemiştim diziden soğumuştum.ama yorumları felan görüyorumda 3. sezon baya beğenilmiş heralde.o kadar bölümü çekmeme izlememe değermi bu 3. sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Joker'in yakalanması Yalnız syların dokunması gerekmiyordu ki? Mesela bu shape shifterı kovalarken adam löp diye sylar olup gelmişti. Bu bölümü çok sevdim özellikle de kardeşinin "Çünkü sen burada beklememi söyledin, burada güvende olursun dedin" dediği sahne çok güzeldi. Peter yalnız şu hava kontrol olayını alsa bir nebze güçlenirdi ama nerde, neyse bakalım 24. bölüm sezon finali olabilir, onda olaylar kopacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 dokununca viuv juvv diye abuk bi efekt veriolardı ya shape shiftera :D heralde vardır bi sebebi :) sylar'a orada gece kulübünde kalabalığa karıştıklarında dokunmuştur ortadan kaybolunca bir ara. yani ben öyle düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 gelecek karizma hiro, kötü ando, yaralı peter, bence bunların hepsi olcak. dizi "ne yaparsan yap deiştiremezsin gelecei" lafına getircek olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 senaristler o kadar akıllı değil bence asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 iyi de hangi geleceği? 70 tane farklı gelecek gösterdi senaristler bize... ilk gördüğümüz var peter vs sylar izlediğimiz. 2. gelecek var hastalık filan çıkıyor. 3. gelecek var dünya duman muman bişeylerle patlıyor yok oluyor yani gelecek değiştirilemez diye birşey yok çoktan 63 tane farklı gelecek değiştirdiler bir de hiroya time travel vs geri vereceklerini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 yine gelecek... her gelecein ortak yanı, peter vs sylar. syların elini kolunu sallayarak dolaşması. karizma hero. yaralı peter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 hastalıklı gelecekte syları da peterı da görmüyoruz zaten de bu syların çocuğu olduğu gelecekte peter vs sylar olayı yok. aksine kankalar ortada 2 tane peter varken onlar karısmasın diye yapılmıs bişi o yara vs. bi de her geleceğin ortak yanı ne demek :D gelecek değişemez diyosun ama farklı geleceklerde ortak yön arıyorsun :) bir sürü de ortak olmayan yön var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 cado said: ben şimdi 2. sezonu hiç ama hiç beğenmemiştim diziden soğumuştum.ama yorumları felan görüyorumda 3. sezon baya beğenilmiş heralde.o kadar bölümü çekmeme izlememe değermi bu 3. sezon? 3'ün başları rezalet, 3x13 ya da 3x14'ten itibaren "Volume 4" başlıyo, orada bi anda acaip toparlıyo dizi, oradan başla izlemeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 bu kadar çok kafa yorulacak bir dizi değil şu heroes ya :) ilk sezonu vs. olsa neyse de bundan sonra toparlanma vs. ancak kaliteli bir eğlencelik dizi haline getirmeye yarar. Kalite de aramıyorum ben artık bunda gerçi,izleyip geçiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 o kadar güzel güzel giderken çukura düştü yahu bu son bölümde dizi. Tamam konsept olarak hikaye olarak yine baya güzel gidiyo da, çok boştu çok bayıktı yani, biraz daha doldursalardı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Ben biraktim diziyi valla bi yerden sonra Zaman kaybi, gidin Tudors, Chuck, Breaking Bad, Extras falan izleyin bu zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Yok yok Volume 4 canavar gibi gidiyo hakkını yememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar