Luxor Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 daha önceki bölümde de arabada giderken "psycho killer" çalıyordu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 iyice pembe diziye bagladı olaylar. sıkıntı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 hepsini geçtim bu bölümde gerçekten güzel bir ayrıntı vardı. şu asansörde silah çekme sahnesinde ateş etmeden önce tam adam kameraların çekimi durdurma olayı. iyiydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ben sevdim bu bölümü. Sylar ve Babalar Peter'ın syların gücünü alıp, syların babasını deşmesi lazım kesinlikle :) Bir de en son o tavşan olayı güzeldi, bir sonraki bölüm heyecanlı olacak baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Dizi bayağı bir adam oldu yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 sylar rules!!! X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 fena bölüm deildi aslında ama heroes bu belli olmaz ne zaman güzel desek sonraki bölüme mutlaka batırıyorlar neyse haftaya görücez bu arada o baba renege gücünü öğrendi durmaz artık orda ölümü beklemez peşine düşer bu işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 sonu haricinde gene boş bir bölümdü bence ve sylar adama yardım ederse işte o zaman güzel bişey ortaya çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 double post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 BiTcH_oFBaT said: hepsini geçtim bu bölümde gerçekten güzel bir ayrıntı vardı. şu asansörde silah çekme sahnesinde ateş etmeden önce tam adam kameraların çekimi durdurma olayı. iyiydi o Kamera olayı iyidi hakkaten, gerçi gözümüze sokmak içinde uğraşmışlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Bu hafta yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Bu hafta yok, haftaya var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Haftaya efsane bölüm geliyor, biraz daha uzun sürse bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 diziyi sylar için izliyorum cnbce üzerinden :) kotama yazık indirmem onu :D adam gibi bir hero var oda sylar gerisi lamer amele lavuk fln sayın gidin. peter sevmem abisini hiç sevmem buzcu hatunun kardeşini oynerken severdik arada kanlı fantaziler yapardı hero san bir ilk sezonda ki gelecekteki karizma haline gelemedi hala süper güçleri olan oğlan havasında. kankası ayrı bir dert. mattte manyak bir güç var ama gidio garip garip işlerle uğraşıyo teen var şu nathanın kızı o ayrı bir mal 24'te jack in kızı gibi. bir kahramanın sarışın bir kızı varsa diziyi karıştırmadan duramıyor abi yani bir de tüm bunlara ayar çeker sylar var. aslanımız, kahramanımız, deli oğlan asasdlasdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Vay ulan bi hafta Lost yok bi hafta Heroes. Resmen "projeni yapsana laan" dediler de dinlemedik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Kaçıncı bölümde dizi şu an? 12'de kaldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 yarın 20. bölüm çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ALLLEAAH!! cok sevindim birden. acaba bu ucan -daha dogrusu ucamayan- adam cok mu heroes izlemis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 micah ergenlige girmis, sesi boru gibi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 20.bölüm otopark sahnesi ve park ın akıl oyunları çok güzeldi rebel i zaten tahmin etmiştik bebek parkmanın gücü güzelmiş yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Abi yok böyle bişi ya. Bi dizi koskoca 2 rezalet volume ardından bi anda bu kadar güzel toparlanamaz yahu. Hakkaten çok başarılı toparladılar her bölüm güzel gidiyo çok takdir ettim. Rebel'ı tahmin etmiştik zaten. Ama gerisi, karakterler, güçler falan her şey o kadar güzel oturmuş ki... Sylar yoktu bu bölümde ona rağmen yine de güzeldi yani. kaplan yavrusuyla dalga geçen maymun O değil de Peter'a dokunursa velet yine coşacak mı bakapım pete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Güzel bölümdü. Yorumlara geçem: 20. bölüm Rebel tahmin ettiim gibi Micah çıktı. Ama çocuk yalnız, yanına birileri lazım. Peter ve tayfası veya Hiro ve Ando bi şekilde onun yanına gitmeli. Tracy mefta ama gözüme takılan bi şey var, komple donup kırıldıktan sonra yerdeki buz parçasında Tracy'nin gözü hareket etti. Tracy'i buzun içinde yaşayan bedensiz bi varlığa mı çevircekler yani nedir. Edit: GO HIRO! Bi an çok sevindim zamanı durdurunca ama bebek dokunmuş meğer. Olsun, hoşuma gitti. Ando da iyi gibi, gücü çok şekil :) Şu kel de özel güçleri olan bi adam çıkacak galiba ya. Gözüm hiç tutmuyo adamı. Artı, Claire'siz bi bölüm ne de güzelmiş oh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 YATTA! Şimdi birde o bebek dokunduğu sürecemi güçlerini kullanacak hiro oyle olmasın ya :D Petera da dokunsa bebek gerçekten güzel olur, eski peterı görsek. Gerçekten süper bölümdü, otopark sahnesi, daphne'nin ölümü, asansör sahnesi falan inanılmazdı bakalım böyle giderse dizi efsane olur. Bir de hiro'nun bebege yatta dedirdigi yerde koptum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 5 10 bölümde sıçıp sonra 1 bölümde toplama politikası güdüyor arkadaş bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 sadf Sylar bir bakıma vardı sanırım kuklacı tipi verdi kele:P ama geçen bölümün sonunda sylar kelin evindeydi noldu ondan sonra hiç bir detay yok neyse yinede güzel bölümdü micah çıktı tahmin ettiğim gibi rebel güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar