Diablo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 sahne sahne güzeldi onun harici tümden eksik bi filmdi yani bide sinemadan gelen ''oha kralın karısına bile tıklıyorlar'' lafı kopardı ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Savas sahneleri bir de kahin güzeldi gerisi bos ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bu arada xerxes Lost'ta kuma gömdükleri Poulo (böyle mi yazılıyor lan?) farkettiniz mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 spoiler verseymissin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 cokta güzel değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 http://allabout-sp.net/season11/1106full.php acaip guzel dalga gecmis 300'le en son south park bolumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ahaha çok iyi ya THİS İS LESBOSSS !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 harbi güzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Uaeheah Müthiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 ben filmi çok beğenmedim valla. hep aynı sahnede çekilmiş , konusu olmayan saçma bi filmi. Görsel efektler güzeldi ama onlarında bilgisayrla yapıldığı bu kadr belli olmasaymış keşke.. Sonuç olarak sanatsal açıdan hiç bişe göremedim ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 filmde savaş sahneleri dışında hiçbirşey yok düzgün bir konu yok karakter tahlili yok karakterlere yakınlaşamadan sadece savaş sahnelerini izliyorsunuz konu deseniz oda fos faşist söylemleri biraz haklı gibi fantastik bir film ama persleri kötü gösteriyor perslerle birlikte tüm asyalılarıda kötü gösteriyor ama önemi yok zira iyi bir film değil kimsenin bi kaç ay sonra hatırlayacağını bile sanmam.. ben unutacam büyük hayal kırıklığı yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 allahensen olaay şudur kankalar,battal gazi-kara murat filmlerini ne kadar ciddiye alıyorsanız,bu filmide aynı ciddiyetle izleyin,öle tü kaka persler yok faşistlerde değilim ben,salkım salkım testorejende,savaşta kavgada tokkattayım,klas bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 O açıdan bakarsan sağlam bi film tabii=) Felaket gaza getiriyo yani savaş konusunda gayet aşmış bi film. Kurtlar vadisinden fırlama monologları da çakınca tam olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 savaş sahneleri filan hoştuda troydaki gibi bana çok boş geldi filmde görsellikten öte pek bir şey yoktu gerçi hakkını vereyim pers kralının karizmaya hasta oldum sparta kralı leonidas mıydı neydi hikaye olmuş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 sex sahnelerini fazla abartmıslar bu aralar moda haline geldi filmlerde,bi savastan cosuyoruz bi obur taraftan ne izledim anlamadım yani kurgu ve senaryo cok iyi,görüntü kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Hoş ama boş bir film. Senaryo açısından çok kötü ve yavan bir film. Filmin en az %80'i savaş sahnesi zaten, haliyle senaryoluk bir şey de kalmıyor geriye. Senaryo hafif kalınca o kadar savaş sahnesinin bir anlamlı da kalmadı, o 300 kişi 3 milyon adamı da kesse savaşı da kazansa pek bir şey ifade edemezdi zaten arkasında sağlam bir kurgu, senaryo olmadan. Sinematografi tek kelime ile mükemmel. Hatta filmi sırf görsel tatmin için yapmışlar desek yanlış olmaz heralde. Grafik romandan uyarlama bir film ve romandaki tüm resimler filmde de aynen mevcut. Ayrıca film ile ilgili genel kanı ve eleştiri perslerin öcü gibi gösterildiği yönünde. Bence tam aksi spartalılar aşağılanmış (kain ve politik sistemin çarpıklığı) ve xerxes resmen tanrılaştırılmış filmde, hem güç yönünden hem mistik yönlerden. Gerçi pek de önemi yok sonuçta gerçeği yansıtan bir film değil, sadece bir grafik roman uyarlaması. Zaten o döneme ait gerçeği yansıtan kaynak bulmak da pek mümkün değil. [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 23:17 tarihinde, Adiemus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Bütün olay saldıran perslerin sürekli ok yağmuru altında tutmuyor olması herifler. Yolla bi piyade grubu aynı anda bas ok yağmurunu kalan sağlar bizimdir geç gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Pers ordusu adam olsa orada 2 3 kaya falan yuvarlar fırlatırlar ne bileyim ya da tükürürler üzerlerine öyle boğarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 300 fazlasıyla milliyetçi yani amerikacı altmetne sahip olmakla ve mitolojiyi hafiften çapıtmış olmakla beraber en nihayetinde filmdir. hatta üstüne bir de aksiyon filmidir. o yüzden aksiyon filmi gibi izlemek lazım. frank miller da milliyetçidir gayet. persleri çarpıtması falan hep bu nedenledr. ama defalarca izlerim ben bu filmi bana hiç koymadı bu altmetin. bayıla bayıla da izliyorum. 20 sene de böyle film gelmez aha buraya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Heredot diye adamın biri yarısını sallayarak yazmış bir şeyler işte. Tartışmaya bile gerek yok. Greseli için izleyin. Ha ben Pers komutanı olsam baştan alırdım orayı ama neyse. Ayrıca ok yağmuruna tutarken adamlar saldırırlarsa onlar da yer okları.tabi arkası kapalı, tahta ve tekerlekli bir kutuysa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Yok öyle değil, o ezik bedevi kılıklı piyadeler yollanıcaktı, spartalılar onlarla uğraşırken okluycaklardı yani onlarla dövüşürken kalkanlarını kullanamazlar, o düzeni de sağlayamazlar, sonuç olarak bedeviler de spartalılarda gg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Dvd'si bugün Türkiye'de resmen çıktı. Hemen gidip aldım ve şunu diyebilirim,kesinlikle sahip olunması gereken bir DVD'dir kendisi. 2 DVD'lik bonus versiyonda 3 harika çıkarılmış sahneden,Frank Miller'in çizgi romanı üzerine söyleşi,Zack Zynder'in sesli yorumlarıyla film ve yapım belgeseli ve benim en merak ettiğim ama daha izleyemediğim Spartalı savaşçılar üzerine bir belgesel bulunmakta. Kesinlikle edinilmeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: Absolut üye § 17 Temmuz 2007, Salı - 17:48 Bütün olay saldıran perslerin sürekli ok yağmuru altında tutmuyor olması herifler. Yolla bi piyade grubu aynı anda bas ok yağmurunu kalan sağlar bizimdir geç gitsin. e ya bozmazlarda formasyonu geri cekilip kalkanlarla takılırlarsa, bi senın elemanlar oklanmış olucak... hayır ok gelirken görünüyo zaten adamlar 300 m den okluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 birde hiç yayınlanmamış bir fragman var bayağı beğendim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Kanal D'de şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar