Zegna Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 http://www.warnerbrosrecords.com/300soundtrack/ efsane olacak. [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 03:38 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 bu film nete dustu mu peki? hm 2006 yazinca eski film sandim yeni cikiomus meger [ Mesaj 15 February 2007, Thursday - 04:11 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 herkes bu filmi konuşuyor zaten şuan. trailer süper. sabırsızlıkla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Madness ? THIS IS SPARTA ! gelsinde bir, izleyelim güzel bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Çok hasta bişey olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 üççüüzz üçççüüzzz üçççüüzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Fragman çok gaz valla dört gözle bekliyorum bu filmi.Umarım beklediğime değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 The 300 Spartans diye bir film var bir de. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 oyunun fragmanını ilk defa görüyorum. o da gerçekten manyak olmuş. yıllardır savaşın içinde bi adam oynasak deyip duruyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 güzel olcak gibi de fazla fantazi yapmışlar sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Dehset fragmanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 heyecanla bekliyoruz. bkz. imzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 High Definition Trailer için: http://www.apple.com/trailers/wb/300/hd/ Bu 300, Frank Miller'in yazdığı bir çizgi roman. Aynı Sin City gibi, aynen Batman Year One gibi... Umarım Sin City ve Batman Begins gibi etkileyici bir film olur. Sparta'lılar hakkındaymış, Çizgi romanı daha okumadım ama eski film The 300 Spartans ile aynı konuyu işliyormuş. Trailer'ı izlediğimde ağzım açık kaldı. Adeta bir çizgi roman gibi hazırlamışlar. Sin City'de de çizgi roman havasını iyi vermişlerdi. Bunda da vermiş gözüküyorlar. Sanki Conan okuyorum gibi hissettim diyebilirim. Fantastik bir film geliyor, sabırsızlıkla bekliyorum. [ Mesaj 16 February 2007, Friday - 07:39 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Frank Miller'den babam çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 bence muhteşem bir şey olacak, sin city tarzı sahneler de cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ya kesin tarih belli olmadı mı hala?? merakla bu filmi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 16 Mart'ta vizyona giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 filmi zaten heyecanla bekliyorduk ama soundtrack i de ayrı bir tatlı olmuş lokum mübarek dinlemesek de yesek keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 filmin genel olarak renklendirme olayına hasta oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 baya güzel benziyor fragmandan bakınca.bekleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 oha sadece 1 ay mı kaldı? ben yıl sonunda bekliyodum. süper süper. inş. orijinal i olur burda. almanca olursa kampa sokarım bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 ailecek beklioruz gelmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 1 ay kaldı. oley! oley! oley! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 yok yok kesinlik ing dublaj olacaktir, filmden beklentiler cok buyuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2007 frank miller'ın graphic novel'ıdır olay. tarihsel gerçeklerle pek alakası yoktur. thermopylae savaşı falan. film doktor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar