hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 oynarsa bakalım memo mvp seçicem bem onu direk oylarımla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 okadar zenci oyuncunun yanında kayıp balık memo olmuş yaw bizimki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 uyuyucam sıkıntıdan rezil bi maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 memo 4 sayıyla oynadı kobe mvp oldu allstar bekleneni tam anlamıyla veremesede mehmet oldugu için unutulmaz bi allstar oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 allstar kaç senedir bekleneni veremiyo zaten. hakkını veren bi shaq var gerisi hikaye. hele genç oyuncular hiç bilmiyolar allstar ın ne olduğunu. birilerinin ögretmesi lazım bunun normal bir maç olmadıgını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 koçum memo be ılk oyuna gırdıgınde acayıp heyecanlandım:)Ama heyecandan olsa gerek ılk oyuna gırdıgınde pas almak ıcın cok caba sarfetmedı cok aktıf olmadı hucumda,gercı takım arkadaslarıda hıc oralı olmadılarya neyse.zaten genel olarak bır takım oyununu umursamazlık vardı,herkes ıstatıstık derdıne dusmus...Ama Mehmet perdeleme falan yaparak arkadaslarına bunun bır takım oyunu oldugunu gosterır gıbıydı.Ha bu arada adamım kobe de mvp oldu o da olmasa bosuna kalktım dıyecektım resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ehehe iyiki uyanmamısım kötü bi maç olmuş. Ben hayal kurduydum sabah bi kalkıyorum Memo mvp falan olmuş tarihe geçmiş falan diye. yalan olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 3.periyot başladı 2-3 dakka sonra yattım valla sıkıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Shaq in smac atip t-mac i yakaliyip kafasindan opmesi beni cok guldurdu gece gece. =) (bkz. De-javu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 memo hiç bişey yapmadı block bile koymadı önunde duran adama ama güzel sayılırdı pek action yoktu ama eglendık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bende 2. devre bitti yattım cok sıkıcı gecti . İlk yarı Serbest atış kullanirken mehmetin yüz ifadesi cok güldürdü beni bembeyaz olmuştu heyecandan adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 evet yaa çok büyük olay.. harbiden helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 vince'in ilk periyotta bir smacı var aman diyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Memo nun istatistikleri 13 top çıkarma 2 screen 5 show up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 loL =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 said: vince'in ilk periyotta bir smacı var aman diyim =) V. Carter ilk periyottaki gibi oynayasaydi, yada oynayabilseydi daha bi zevkli olurdu mac, ama ikinci yari pek bulunmadi bile macta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 zaten oynamasın o smaçtan sonra mümkünse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Şahsen güzel bir maç oldugunu düşünüyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Memo önündeki adama bile blok koymadı denmiş de , Memo genellikle Shaq'le eşleşti ve kimse Shaq'e özellikle sıkı bir savunma yapmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 all star maçlarında zaten blok için çalışmazki abi adamlar(garnet hayvanı hariç)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 All Star da blok olayına girmek biraz da rakibe saygısızlık, düşünsene adam All Star 'a gelmiş ama hayvan gibi blok yiyo... onur kırıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 bence fazla abartılı düşünüyorsun :) sonuçta blokta basketbolun içinde olan bir şey her şeye rağmen de all-star bır basketbol maçı vede jordan bile zamanında blok yiyordu bence o kadar da gurur kırıcı bır şey değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 o realgm'dekiler ne ua hauaehe, tüm tarikat üyelerinin türkiye güzeli karısı olacakmıs dsfdfhgj said: king everything wrote: I wish Memo was my dad. said: Who is this man that Memo has bowed down to? Is there a bigger force in the Church Of Memo? http://www.memo13.com/images/albumfoto/PressConference_3.jpg said: we don't say amen in church of okur!!! we say mehmet!! Mehmet!! of bitene kadar oku işin yoksa ama cok iyiymiş ah [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 19:02 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 ehuehue laflar güzelmiş saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 bu arada bu church of memo baya ilerlemiş..facebook diye yüzde 95inin amerikan olduğu arkadaş sitesinde böyle bir grup var. Welcome and join the Church of Okur!! If you think Mehmet Okur is God and think he is the almighty then join this group! We have daily worshiping ceremony and activities! Welcome! Church of Okur rules: 1. We will not shave 2. We will never eat Turkey meat 3. We will bowdown to the direction of Turkey every 2 hours 4. We will all have Miss Turkey as our wives 5. We will always shoot threes not two The Beginning of Time: 1:1: In the beginning Memo created the hoop and the ball. 1:2: And the hoop was without net, and void; and darkness was upon the face of the court. And the Memo moved upon the face of the three point line. 1:3: And Memo said, Let there be light: and there was light. 1:4: And Memo saw the light, that it was good: and Memo shot the ball and divided a loss to a win. 1:5: And Memo called the ball Money, and the play he called "Giving it 110%". And the winning shot was just another day for Memo. *Soap Blaster The Story of the Almighty: In the land of Brigham Young far far away, a young Turk shall arrive from Motown The locals pay him good money, adore his queen but also ask who is this clown He plays center, he shoots threes with ease and doesn't look like much But when the clocks a ticking, stomachs a sickening, the Turk is Mr clutch He has the heart of a lion, with a body of iron and oh those smooth wrists He looks a sleep, no time to shave, disinterested but with great wits He shoots down enemies when all seems lost so it would seem to occur He writes his own legend with followers at the great Church of Okur Now he is headed to Vegas, a dream in the dessert to roll the dice and become again a winner If you don't trust him, doubt him, or his Chuch you no doubt will burn in hell as a sinner *Jig-Saw Puzzle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar