Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Death Note

Virus

Öne çıkan mesajlar

animanda en son 31'i çıkardı ve bıraktı kurohana ile aynı gün. herhalde lisanslandı death note amerika'da filan. şimdi düzgün grup bekliyorum devam ettirecek 36'dan çünkü fazla grup değiştirince dvd'ye sığmıyor ya da alakasız çeviri farkları olabiliyor vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Yagami Light adındaki zeki, çevik ve yakışıklı lise öğrencisi bi gün derste dışarıyı seyrederken yere bi defter düştüünü görür. Ders bitişi gidip defteri alıp inceler. Defterin adam öldürme özelliği vardır. Ölmesini istediğin adamın yüzünü aklında canlandırıp adını deftere yazarsan adam 40 saniye içinde kalp krizinden ölür. Ölüm şekli ve süresini de belirtirsen, o gün o sebeple ölür.
Light denen adam bunu hırsızları, suçluları öldürmek için kullanır ve kendine Kira ismini koyar. Millet bunu fenomenleştirir, vs.

Edit: Evet sazanım asfkjsdjsd

[ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 18:36 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

14 bölümü devirdik az önce arkadaşla..
önizleme olarak genel yargım: gayet hoş.. sevdim cidden..
ama eleştirilerim olacak..

[spo]şu gaza getirme konuşmaları aşırı çocukça.. Light ve L sanki çok sinsi, çok akıllıca şeyleri düşünüyorlar havası vermiyolar mı deli oluyorum.. "vay anasını kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi" dememizi sağlamaya çalışmışlar. ama bir pokemonun süpriz hareketlerini yorumlayan bir pokemon eğiticisinin konuşmalarından farkı yok çoğu zaman o konuşmaların... "beklenmedik" gibi gösterilmeye çalışılan çoğu senaryo önceden tahmin edilebilmekte...

Ama şu anda ikinci bir Kira'nın ortaya çıkmış olması durumu hayli kurdardı açıkçası.. Meraklandım.. Anlattığım şekilde devam etseydi baya bi sıkıcı olmaya başlayacaktı =)[/spo]

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 00:47 tarihinde, deggial tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

İlk yayınlanmaya başladığı zaman takip ettiğimde, çok zor olur, her hafta deli gibi beklersin, meraktan çatlarsın demişlerdi. :p Sanırım en son 12. bölümde kalmıştım. Youtube'den izliyordum. İndirmek istesem kota engeli falan var. Hala da 12.bölümde kaldım. Unutmadım ama devam etmek istesem, baştan izlerdim sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...