babayigit Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Bu gibi fazla aksiyon içermeyen genelde konuşmalar ve zeka oyunlarından içeren seriler için herzaman mangayı tercih ederim tercih ettiririm :D.Tavsiyem mangayıda deneyin farkı göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 [C&D] Death Note 36 Kuro hana subı bıraktıktan sonra bizlerde alternatifler aramaya başladık şuan nette bulabildiğim en güzel görüntülü sub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Valla harika oldu bu Virus. Kuro-Hana en hızlı yayınlayandı. Yani iki bölüm kala sublamayı bitirmek zorunda kalmaları çok kötü oldu. Ondan önce animanda kullanıyodum da, şimdi baktım en son 26. bölümü gördüm onlardan (belki ben düzgün bakmamışımdır). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 animanda en son 31'i çıkardı ve bıraktı kurohana ile aynı gün. herhalde lisanslandı death note amerika'da filan. şimdi düzgün grup bekliyorum devam ettirecek 36'dan çünkü fazla grup değiştirince dvd'ye sığmıyor ya da alakasız çeviri farkları olabiliyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 edik. pardon ilk sayfada varmış asdfs [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 18:32 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Yagami Light adındaki zeki, çevik ve yakışıklı lise öğrencisi bi gün derste dışarıyı seyrederken yere bi defter düştüünü görür. Ders bitişi gidip defteri alıp inceler. Defterin adam öldürme özelliği vardır. Ölmesini istediğin adamın yüzünü aklında canlandırıp adını deftere yazarsan adam 40 saniye içinde kalp krizinden ölür. Ölüm şekli ve süresini de belirtirsen, o gün o sebeple ölür. Light denen adam bunu hırsızları, suçluları öldürmek için kullanır ve kendine Kira ismini koyar. Millet bunu fenomenleştirir, vs. Edit: Evet sazanım asfkjsdjsd [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 18:36 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu daha bi güzel anlattın koji. Enteresan bir anime. Eve gidince indireyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 kendine kira ismini koymaz. halk kira ismini koyar, hatta kendi kira ismini sevmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 [spo] [/spo]ps:ilk sayfadaki yazımda Türkçeyi katletmişim püff sabahın 4ünde içmiş bir şekilde ancak okadar yazılıyor gerçi ^^ [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 23:39 tarihinde, Virus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 [spo]Of ya bir saniyesi bir saniyesine uymuyor.Bukadar zekilik çok fazla.bitsin şu seri artık [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 banada ismini yazdığımda hemen karşıma çıkaran bi defter gelseee ahh ahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 heh 36 çok pis bitti, bakalım nasıl bitecek. layto dayağı yer umarım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 death note da bitiyor yahu.filmlerde konu farklı mı? izlemedim filmleri ben daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 deathnote7 deki dosyaların şifresi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ruberia'nın dün çıkardığı 37'yi (son) izledim ve diyeceğim şudur: [spo] adalet yerini buldu.. AYRICA OHHH CANIMA DEĞSİN!!! PATLADIN MI LAYTOOOO[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Ve sonunda [spo] Vay be hakikaten bitti. Bitiş diğer bölümlere göre nispeten sönüktü bence sonrasında neler olduğuna dair hiçbir bilgide verilmedi. Ama sonunda bitti ve Light öldü. Bayram ediyoruz :D [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 37yi indiriyorum şu an. kalbim küt küt atıyo hehe. death note movieleri nerden bulabilirim? mümkünse mp4 veya rmvb formatında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 @necro death_note Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 izledim 37yi. bitti lan öhü :( [spo]çok sade ve sönük bir bitiş oldu ama olsun. lightın ölmesine biraz üzüldüm bile diyebilirim. bi de en başta kafayı yemesi süperdi ehe[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 [spo]:([/spo] [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 17:17 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Death Note 37 Ruberia sub filmlerdeki konuylan animedeki konu birbirlerinden farklı [spo]:([/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 [spo]beklenen son..bir efsaneyi daha devirdik, hayırlı olsun.[/spo] ama 36 nın sonlarına doğru kalbim atmaya baslamıstı küfür gibi bi yerde bırakmıslardı cidden sinir krizine girdim=D [ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 15:26 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 14 bölümü devirdik az önce arkadaşla.. önizleme olarak genel yargım: gayet hoş.. sevdim cidden.. ama eleştirilerim olacak.. [spo]şu gaza getirme konuşmaları aşırı çocukça.. Light ve L sanki çok sinsi, çok akıllıca şeyleri düşünüyorlar havası vermiyolar mı deli oluyorum.. "vay anasını kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi" dememizi sağlamaya çalışmışlar. ama bir pokemonun süpriz hareketlerini yorumlayan bir pokemon eğiticisinin konuşmalarından farkı yok çoğu zaman o konuşmaların... "beklenmedik" gibi gösterilmeye çalışılan çoğu senaryo önceden tahmin edilebilmekte... Ama şu anda ikinci bir Kira'nın ortaya çıkmış olması durumu hayli kurdardı açıkçası.. Meraklandım.. Anlattığım şekilde devam etseydi baya bi sıkıcı olmaya başlayacaktı =)[/spo] [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 00:47 tarihinde, deggial tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 37 bölüm bitince üstteki fikrin değişcek mi acaba merak ettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 İlk yayınlanmaya başladığı zaman takip ettiğimde, çok zor olur, her hafta deli gibi beklersin, meraktan çatlarsın demişlerdi. :p Sanırım en son 12. bölümde kalmıştım. Youtube'den izliyordum. İndirmek istesem kota engeli falan var. Hala da 12.bölümde kaldım. Unutmadım ama devam etmek istesem, baştan izlerdim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar