Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Piskoloji dram tadında hitler zamanlarınada inceden dokunduran çok güzel bir anime. Konu: Olayımızın başlangıcı Eisler memorial hastanesinde geçiyor.Her hastanede oldugu gibi burdada politika insan yaşamından önce geliyor.Dr. Kenzo Tenma isminde çok başarılı japonyalı bir beyin cerrahı burdaki asıl oğlanımız oluyor kendisi hastane müdürünün kızıylan çıkıyor ve gelecekteki hastane müdürü olarak görülüyor taki politika yerine insan hayatını önemseyene kadar...Bir gün Johan ve Anna Liebert isminde ikiz çoçuklar hastaneye getirilirler bu 2 kardeşinin gözü önünde aileleri öldürülmüştür.Johan beyninden vurulmuştur ve yarası kritiktir.Tenma bu hastanın operasyonuna girdiği sırada başka bir politik gücü olan biride beyin kanamasından hastaneye gelir ve cocugu bırakıp bu hastaya operasyona gitmesi emredilir.Kendiside bu emre uymayınca hastanedeki karayer umutlarını müdürün kızını kaybeder ama Johan kurtulmuştur..Ilerleyen birkaç gün içersinde hastane müdürü ve birkaç kişi gizemli bir şekilde öldürülürler aynı zaman içersinde bu ikiz cocukda hastaneden kaybolur.Polis Tenmadan şüphelenir ama yeterli kanıtı bulamaz.... Bundan sonrasını anlatırsam ilk 10 bölümünüzü batırmış olurum :) fazlasıylan spoiler içeriyor.Ilk 10 bolumden sonra gerisinide izlemek isteyeceğinizden eminim.Animenin birçok bölümünde Almanyadaki Turklerede değinmişler. Torentlerini burdan bulabilirsinizhttp://a.scarywater.net/akeep/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Türkçe altyazısını nerede bulabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Yeni başladım izlemeye.20. bölümdeyim ve çok güzel gidiyor.Death-Note'u sevenlerin hoşuna gitceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 ben de başlıyacam uzun süredir var elimde zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Hoşuma gitti ilk bölüm ben bunu izleyeyim.Seneye doktor çıkacam şunu söyleyebilirim böle şerefsizlikler dönüyor evet .Sadece almanlara özgü olan birşey deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 İlk 25 bölümünü çektim bu kadar yoruma bakarak da izleme fırsatım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Bunu film yapmadılarsa yapsınlar ya çok tutar. [spo]Eva denen kadın ne dengesiz kadındır ya lan o kadar adam öldü kötü karakterli birisi şu karının şeytan gözlerini oyamadı.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Şimdi bitirdim. Cidden çok güzel iş çıkarmışlar. Kurgu özellikle çok hoşuma gitti. Fakat biraz gereksizce uzatmışlar gibi geldi. 74 yerine 60 bölümde yeterdi bence. Yine de bence kesinlikle izlemelisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 müthiş, son derece güzel işlenmiş karakterler ve hikaye. övgüleri görüyordum ama hepsini hakediyormuş sonuna kadar. saçmalıklar ya da plot hole filan yok, herşey olabildiğince gerçekçi. almanya'daki türkleri de görmek hoşuma gitti her ne kadar hepsi bıyıklı olsa da. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Evet,ben de bu animenin övgülerini görüyordum,biraz abartı felan diye de düşünmüyor değildim.İzlemeyi de baya erteledim.Ama ne kadar çok şey kaçırmışız.Tek kelime ile harika bir anime.Sakın önden birşeyler okumayın,direk bodos izleyin. İzleyin,izletin.Death Note'da plot var diyorsanız gelin bunu izleyin,plotu görün.Harika 994237689247398432798423/10 not veriyorum,az oldu gerçi ama :)Öv öv bitiremiyorum.Bütün övgüleri hakediyor.Şuan gerçi sadece 36. bölümdeyim ama,büyüledi beni resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 uplıyorum bunu. gerçekçi anime ararken bulup indirme listeme aldım. arkadaşların yorumlarından da başarılı bir seri olduğu anlaşılıyor. belki görüp benden başka da izlemek isteyen çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 yedinci bölüme kadar izleyip sıkıldım çok yavaş gelişiyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 İzlediğim en güzel serilerden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 yavaştır ama saçmasapan char stereotype'ların at koşturduğu bu yıllarda mumla aranacak derecede ciddi tiplemelerin olduğu bir seridir. kitap okur gibi izlemek lazım. http://www.youtube.com/watch?v=rHMJz4ikgeg lunge ist nihonjin http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/118/300/7627be5aa456d49f74f7ab5694e726a4.jpg ayrıca türkler var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Güzel bir seri ama çok yavaş akıyor hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 izlediğim en iyi anime olabilir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 bunu begenen master keaton a da baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bunu beğenen 20th century boys'a da baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 deli gibi geriliyorum izlerken ya ahahahfdslkjf. 10. bolume geldim, guzel bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar