Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monster

Virus

Öne çıkan mesajlar

• Admin

Piskoloji dram tadında hitler zamanlarınada inceden dokunduran çok güzel bir anime.
Konu:
Olayımızın başlangıcı Eisler memorial hastanesinde geçiyor.Her hastanede oldugu gibi burdada politika insan yaşamından önce geliyor.Dr. Kenzo Tenma isminde çok başarılı japonyalı bir beyin cerrahı burdaki asıl oğlanımız oluyor kendisi hastane müdürünün kızıylan çıkıyor ve gelecekteki hastane müdürü olarak görülüyor taki politika yerine insan hayatını önemseyene kadar...Bir gün Johan ve Anna Liebert isminde ikiz çoçuklar hastaneye getirilirler bu 2 kardeşinin gözü önünde aileleri öldürülmüştür.Johan beyninden vurulmuştur ve yarası kritiktir.Tenma bu hastanın operasyonuna girdiği sırada başka bir politik gücü olan biride beyin kanamasından hastaneye gelir ve cocugu bırakıp bu hastaya operasyona gitmesi emredilir.Kendiside bu emre uymayınca hastanedeki karayer umutlarını müdürün kızını kaybeder ama Johan kurtulmuştur..Ilerleyen birkaç gün içersinde hastane müdürü ve birkaç kişi gizemli bir şekilde öldürülürler aynı zaman içersinde bu ikiz cocukda hastaneden kaybolur.Polis Tenmadan şüphelenir ama yeterli kanıtı bulamaz....
Bundan sonrasını anlatırsam ilk 10 bölümünüzü batırmış olurum :) fazlasıylan spoiler içeriyor.Ilk 10 bolumden sonra gerisinide izlemek isteyeceğinizden eminim.Animenin birçok bölümünde Almanyadaki Turklerede değinmişler.
Torentlerini burdan bulabilirsiniz
http://a.scarywater.net/akeep/

Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
müthiş, son derece güzel işlenmiş karakterler ve hikaye. övgüleri görüyordum ama hepsini hakediyormuş sonuna kadar. saçmalıklar ya da plot hole filan yok, herşey olabildiğince gerçekçi. almanya'daki türkleri de görmek hoşuma gitti her ne kadar hepsi bıyıklı olsa da. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
Evet,ben de bu animenin övgülerini görüyordum,biraz abartı felan diye de düşünmüyor değildim.İzlemeyi de baya erteledim.Ama ne kadar çok şey kaçırmışız.Tek kelime ile harika bir anime.Sakın önden birşeyler okumayın,direk bodos izleyin.

İzleyin,izletin.Death Note'da plot var diyorsanız gelin bunu izleyin,plotu görün.Harika 994237689247398432798423/10 not veriyorum,az oldu gerçi ama :)Öv öv bitiremiyorum.Bütün övgüleri hakediyor.Şuan gerçi sadece 36. bölümdeyim ama,büyüledi beni resmen :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
yavaştır ama saçmasapan char stereotype'ların at koşturduğu bu yıllarda mumla aranacak derecede ciddi tiplemelerin olduğu bir seridir. kitap okur gibi izlemek lazım.
http://www.youtube.com/watch?v=rHMJz4ikgeg

lunge ist nihonjin

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/118/300/7627be5aa456d49f74f7ab5694e726a4.jpg

ayrıca türkler var!
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...