demorah Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 sage benimde ilk aklıma o geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 bence salsınlar bütün dünyaya nasıl olsa bize (Türke) bişey olmaz bi biz kalırız 500 değil 580 milyonda yaşarız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 dünyadan 6 milyar insan, 12 milyar da hayvan,börtü, böcek öldürüldü. nobel ödülü verilmeli adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Amerika lı ekoloji uzmanı LoL =) Amerika da ekoloji varmıymış ? Merak ettiğim diğer olay %10 u neye göre belirleyecek? Amerika mı ? Amerika yı yok et 6 milyar insan kalsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 İyi de taz küresel ısınmanın en büyük sorumlusu Amerika'dan bir bilim adamının: "Biz yaptık nasıl kurtulsak?Hadi diğerlerini öldürelim" demesi garip değil mi? Ayrıca hangi ülke "Biz ölelim Amerikan halkı yaşasın" derki? Saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 ben derim ABD nin olmadığı bir dünya istemiyoruz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Adamlar mis gibi çözmüşler küresel ısınma problemini işte daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Şimdi düşündümde o zaman angelina jolie , scarlett , liv tyler olmayacak :( Yaşanır mı o dünyada be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Anan baban gitti sen uçkur derdindesin :) Şlte bu yüzden yok etsinler dünyanın bi kısmını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Hadi hepimiz toplu intihar edelim.Küresel ısınma kalmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Kendisinden başlasın yoketmeye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 toptan yok edelim kendimizi.elbet bir tür evrilip gene insanın yerine geçecektir. idealistlikse sonuna kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 kro , ilk kendini öldürsün sonra bakarık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 oy acaip bişey bu. kıyamet senaryosu gibi.. birde türklerin gen haritalarının çıkarılması olayı var ki.. of of.. hakkaten olmuş birşey. her türlü zayıflığımızı falan biliyor adamlar. biyolojik silahlarla sonumuz gelebilir gerçekten... 2 ay önce biyoloji öğretmenimle konuşmuştum bu konuları, genlerimizin satılmasını ve biyolojik silah tehditlerini... bir bilim adamının bunu açık açık söylemesi ne kadar ürkütücü birşey değil mi? ürperdim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 böyle bişey olsa tüm dünyayı bisikletle gezerdim, hehe. şöyle baharda çıkıcaksın, ooh. daha önce yazmıştım ben buraya aslında ama o sayılmaz. saylanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 daha acısız bir yolu yokmuymuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 canın acımicak yavrum, gel. * elinde enjektörle yaklaşır * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 said: hastalıklı ruh ilk gördüğümde inanmadım bile netten arayınca şok oldum bu hastalıklı zihni etiştiren ana babaya burdan el sallıyorum ne yaptınızı cocuklundada böl oldu bu aDAM O arayıp bulduğun adresi linkleyebilir misin lütfen? Olayın detaylarını görmek istiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 .serv.account unused 65*365 delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Alakasız gireceğim fakat, biz daha Apo'yu asamadık. O kadar masum adamı öldürmek zor olabilir kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 dünyaya format atacaklar ne yazıkki biz yeni cab dosyalarının içinde olmayacağız format c:/s yaparlarsa belki yırtabilirsiniz sizler ama ben direk gideceğim ÇÜNKÜ BU SİSTEMİN BİR PARÇASI OLMAYI REDDEDİYORUM sapıttım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 bence iyi söylemiş temizlesinler insanlardan dünyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TREMO Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Birde dır dır ediyorlar Türkler şu soykırımı bu soykırımı yaptı diye... Lem biz o zamandan geleceği kestirip insanlık için yaptık ne yaptıysak :P Bari Orhan Pamuğa nobel, Öcalana barış ödülü'nü vereceklerine bize bir teşşekkür etsinler... Ayıp valla bozuldum şimdi. Ben bir soykırım yapıp geliyorum beyler bir kafa dağıtmam lazım, soranlara dünyayı kurtarıyor diyin.. (Not: Soykırım iddaları tamamen asılsızdır.. ben ve yazdıklarım kadar bile ciddiye alınmamalıdır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Her ne hacetse o "ölen" insanların kayıtları yok :D Ama adamın teki(bizim okulda gelip konuşmuş bir tarihçi) araştırmış o dönemde 5 milyon türk ortadan kayboluyor. Uzaylılar mı kaçırmış acaba merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 ya öldürsünler insanları bende aynı fikirdeyim işte... Ebola virüsünün alnından öpeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar