Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EBOLA virüsü ile 6milyar insanı yok edip dünyayı kurtaracağız!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İyi de taz küresel ısınmanın en büyük sorumlusu Amerika'dan bir bilim adamının: "Biz yaptık nasıl kurtulsak?Hadi diğerlerini öldürelim" demesi garip değil mi? Ayrıca hangi ülke "Biz ölelim Amerikan halkı yaşasın" derki? Saçma.
Mesaj tarihi:
oy acaip bişey bu. kıyamet senaryosu gibi.. birde türklerin gen haritalarının çıkarılması olayı var ki.. of of.. hakkaten olmuş birşey. her türlü zayıflığımızı falan biliyor adamlar. biyolojik silahlarla sonumuz gelebilir gerçekten... 2 ay önce biyoloji öğretmenimle konuşmuştum bu konuları, genlerimizin satılmasını ve biyolojik silah tehditlerini...

bir bilim adamının bunu açık açık söylemesi ne kadar ürkütücü birşey değil mi? ürperdim....
Mesaj tarihi:
böyle bişey olsa tüm dünyayı bisikletle gezerdim, hehe.
şöyle baharda çıkıcaksın, ooh.
daha önce yazmıştım ben buraya aslında ama o sayılmaz. saylanmaz.
Mesaj tarihi:
said:
hastalıklı ruh
ilk gördüğümde inanmadım bile
netten arayınca şok oldum
bu hastalıklı zihni etiştiren ana babaya burdan el sallıyorum
ne yaptınızı cocuklundada böl oldu bu aDAM

O arayıp bulduğun adresi linkleyebilir misin lütfen?
Olayın detaylarını görmek istiyorum :P
Mesaj tarihi:
dünyaya format atacaklar
ne yazıkki biz yeni cab dosyalarının içinde olmayacağız
format c:/s yaparlarsa belki yırtabilirsiniz sizler
ama ben direk gideceğim

ÇÜNKÜ BU SİSTEMİN BİR PARÇASI OLMAYI REDDEDİYORUM

sapıttım yine.
Mesaj tarihi:
Birde dır dır ediyorlar Türkler şu soykırımı bu soykırımı yaptı diye... Lem biz o zamandan geleceği kestirip insanlık için yaptık ne yaptıysak :P Bari Orhan Pamuğa nobel, Öcalana barış ödülü'nü vereceklerine bize bir teşşekkür etsinler... Ayıp valla bozuldum şimdi. Ben bir soykırım yapıp geliyorum beyler bir kafa dağıtmam lazım, soranlara dünyayı kurtarıyor diyin..

(Not: Soykırım iddaları tamamen asılsızdır.. ben ve yazdıklarım kadar bile ciddiye alınmamalıdır)
Mesaj tarihi:
Her ne hacetse o "ölen" insanların kayıtları yok :D Ama adamın teki(bizim okulda gelip konuşmuş bir tarihçi) araştırmış o dönemde 5 milyon türk ortadan kayboluyor. Uzaylılar mı kaçırmış acaba merak ettim.
  • Yeni Oluştur...