Masticore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 :....) Beklemiyordum dönmesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 daytttt!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 nasıl özlediğimi anlatamam.. bir daha kapanmaması dileğiyle.. *duygulanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 gözyaşlarıma dokunabilir misiniz ellerinizle? PS: BU SAPLARA HEDİYE SANIRIM? DYNA ÖPTÜM ABİ FDS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 mutlukdan uçuyom desem.ey pati ey hoşgeldin hayatımıza yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 beklemiyordum, turuncu tema göz kamaştırıcı evet:p evet sevindirik oldum ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 TURUNCU tuti i mucize guyem ne desem laf degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 sevgililer gününde geri gelmesi de ayrı bi olay hehe=) wb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 sevgililer gününde efsane oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 aha şaka zannetmiştim harbiden dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 tekniken 15 $ubatta açılmadı mı yahu? *kıvırmaya çalı$ır* [ Mesaj 14 February 2007, Wednesday - 22:30 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Eski sevgiliye kavuşma olayı olmuş ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 özlemişim turunculuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Ne cok zaman gecmis yahu, ozlemisim Paticik'i. Umarim bi daha kapanmaz... [ Mesaj 14 February 2007, Wednesday - 22:34 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 heyt be, iyi döndü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Bi de hıphızlı falan. Yaşasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=177691 Knight Online cilar geri dönmeye başlamış Bu bölüm yüzünden forumun başına neler geldi neler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2007 patinin açılmayağını düşünüyordum ama açıldı hayırlısı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Way way way way way. Kimler geri gelmiş. Account'um bile braktığım yerde duruyor beah. Kime teşekkür edioruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 ay inanmıyoruaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Abi şaka gibi ama resmen bugün, cüce ile karşılaştık bi arkadaşın evinde, adamla baya paticik muhabbeti yaptık. Hatta "açılsa tekrar ne güzel olur", "ama artık hayatta açılmaz ya ne güzeldi" falan dedik, sonra eve bi geldim açılmış. Nasıl bir iş bu? Hediye mi ne lan bu? Kader mi nedir? Acayip oldum lan. Rüya gibi valla, lucid dream falan herhalde hehehe Çok acayip çok çok... Vallaha çok acayip, cüce anlar herhalde bu duygularımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 aynen ya aynen tekrar kavustuk patimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Biraz geç oldu gerçi ama sevindim açıldığına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 cidden çok iyi olmuş açılması. gece gece içimi bi huzur kapladı. (tabi bunun sebebi yarın teslimi olan projeye daha iç başlamamam dan dolayı kenarda yaglanan kazık da olabilir :D) amma velakin tekrar başımıza böyle bi olat gelmemei için tezelden knight bölümü kapansada kurtulsak >< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2007 paticik.com kapandığında çok üzülmüştüm. çünkü ortaokuldan beri düzenli takip ettiğim tek siteydi. rep için kasmayan seviyeli insanların forumuydu. ve yeniden açıldı, sanki hayatım bir kaç yıl daha uzamış gibi oldu. Açanlara teşekkürler. (ultima oynyasım geldi :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar