MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 sinad said: kedi kesebileceğimiz şarkı var mı http://www.youtube.com/watch?v=Im1ixfrw4qQ&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Altitudes by Jason Becker http://fizy.com/s/13rlcy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ahaha eskileri uplamakla kendime bir düşman kazandım adı vanilin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 him lafı geçmiş trolleyın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 fede said: vaniLLe said: vaniLLe said: HIM- for you HIM- love you like i do of öl lütfen =/ geçmişinizden utanmayın. bi zamanlar hepimiz böyleydik... gerçi HIM yani. çok az kişi böyleydi heralde fsfsf Az kişi değillerdi aslında, patladıkları dönemde bayağı epidemikti HIM. Ama gelen gideni aratıyo valla, şimdi de HIM yerine Tokio Hotel var. Hastası olanlar büyüyünce eskiden nasıl bahsedicekler çok merak ediyorum lol^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Şöyle bahsederler, ' Bir solist vardı, 70 yaşıma geldim hala kız mı erkek mi bilemiyorum. ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 kibariye annem hatta Orhan Gencebay - Dertler Benim Olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 White Lion - When the children cry White Lion - When the children cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Ana Sofia Varela - Água e Mel (bu tam olarak hüzünlü değil de nostaljik duygular uyandırıyo sözlerini anlamasam da =P) ve Joana Amendoeira - Vou-te ama até ao fim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 one last goodbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Shadowfury said: Az kişi değillerdi aslında, patladıkları dönemde bayağı epidemikti HIM. Ama gelen gideni aratıyo valla, şimdi de HIM yerine Tokio Hotel var. Hastası olanlar büyüyünce eskiden nasıl bahsedicekler çok merak ediyorum lol^^ konserine bile gitmistim be, hatta tur otobüsü önümden gectiginde göz yaslarima hakim olamamistim. in 666 ways i love you and my heaven is wherever you are! sdfjfd dogru yolu buldugum icin mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ZİYANKAR harcadım ömrümü hep senin için, sevilmek bir hayal sevmemek ziyan, ettiğim duadan ümide kadar, döktüğüm gözyaşı, nefretim ziyan... yaradan doğ demiş bende doğmuşum,bir gönle gir demiş seni bulmuşum ne yazık sayende sefil olmuşum, ibreti alemi görmemek ziyan, ÖMRÜMDEN ÇALDIĞIN ZAMANA YAZIK, UĞRUNDA VERDİĞİM SON NEFES ZİYAN... bilirim bu dünya sensiz yaşanmaz, sensiz bir dert ile güne başlanmaz sendeki kahrına bu can dayanmaz yaşamak çok güzel seninle ziyan.. al beni vur yere parça parça et, istersen sev beni istersen kahret:S bumudur sevene verdiğin kıymet sevmenin böylesi ölmekten ziyan, http://www.youtube.com/watch?v=tQLLiipMQu8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 alem buysa kral benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=A4MYky-L0Fw&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Anathema-one last goodbye,p.moonlight dark sanctuary die bi grup var bide full bunalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 hı ben acıklı dinlemek isteyince bi isveç türküsü var onu dinliorum. trol kızının aşk şarkısı. reddeilio da noob bir human erkeği tarafından. haggard-herr mannelig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 aah ahh şerefsiz her mannelig :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 "zaman akıp gider" derim "orhan gencebay"dan başka bişey demem orhan gencabay diyenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 yalnız him demişsiniz,nirvana ları saymamışsınız :/ hemen veriyorum; Nirvana - Unplugged Where did you sleep last night Buarada şaka bir yana dinleyin şunu richie kotzen - you can't save me http://fizy.com/s/12j8qp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 elliott smith-between the bars ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wylde Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Ive got balls of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 kustum. mahmut tuncer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 latif doğan'ın değilmiydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 cover yapti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 zaten latif doğan'ınki küstüm. kustum diye şarkı mı olur lan. ıy iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar