Hardter Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 reddog sana bi şarkı önermişti zamanında sevmemiştin neydi adı benim hayattım mı ne :)
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Death - Voice of the Soul Enstrümental bi parça. Adamı üzebiliyo en mutlu anında bile =((8
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 The White Stripes - Jolene şarkı orjinal olarak onlara ait olmasada en iyi jack seslendiriyor gibi geliyor bana. bide şarkının konusuda ilginçtir.
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Yukarıdakilere ek olarak hani bazıları tam ağlatacak seviyede olmasa da acıtacak hüzünlendirecek şekilde.. Pain of Salvation - Second Love Pain of Salvation - Never learn to fly Pain of Salvation - This Heart of Mine Opeth - For absent Friends Opeth - To Bid You Farewell Metallica - To live is to die (şarkının hikayesini bilmek gerekiyor) Guns n Roses - Don't Cry Lake of Tears - To Blossom Blue My Dying Bride - Two Winters Only ...
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 pain of salvation- ending theme ve undertow da süperdir chain sling de biraz gariptir.. hem gaz verir,hem mutlu eder ama ayni zamanda hüzünlendirir (ben böyle hissediyorum sahsen, belki de gariplik bendedir eheh)
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 pain of salvation- ending theme ve undertow da süperdir chain sling de biraz gariptir.. hem gaz verir,hem mutlu eder ama ayni zamanda hüzünlendirir (ben böyle hissediyorum sahsen, belki de gariplik bendedir eheh) bi de my dying bride - for you, black god. orphaned land- beloved's cry
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Aaa bi tane da PoS seven buldum hayret. :) Undertow acıklı da öle hüzünlendirip ağlatmaktan çok isyan etme şarkısı bence, Ending Theme de fazla hareketli ağlatmak için :) Ama ikisi de mükemmel şarkılar o ayrı
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 aslinda bi yandan, aglatan sarki degildir.. bazen öyle bir an geliyor ki, children of bodom'da bile aglayabiliyor insan =) Be albümü de iyidir ayrica, severiz tabi pos!
ivy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 biçok şarkıyı dinledim süperler ya gerçekten çok teşekkürler ama şu pilli bebek ayrıymış ya=(
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2006 Hehü, benim gibi karambol günler geçirince children of bodom da bile ağlıosun.
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 seneler sonra gelen up. üçüncü kez söyleyen olacağım ama to bid you farewell dinlemeyen adam acıklı parça dinlememiş demektir. gerçi bisürü yeni acıklı parça yapıldı ama bunu bi dinleyin yine de.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 vaniLLe said: HIM- for you HIM- love you like i do of öl lütfen =/
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 eheheh of şöyle kaymaklı ballı bi şarkı olsa
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 SELAM ACIKLI ŞARKI DŞÜNÜYORUMDA AKLIMA ÇOK GELDİ
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 ulan başlığı acılı diye okumuşum gaziantepli ailenin yan etkileri sdfd
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Tears Rush coverı, DT'nin değil. Çocuk kestirecek kallavi bir playlist döşerdim de çok üşeniyorum şimdi.
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Neden bu kadar cool yazdım ben de bilmiyorum sdf.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 vaniLLe said: vaniLLe said: HIM- for you HIM- love you like i do of öl lütfen =/ geçmişinizden utanmayın. bi zamanlar hepimiz böyleydik... gerçi HIM yani. çok az kişi böyleydi heralde fsfsf
Öne çıkan mesajlar