chagy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Nasıl bir başlık koysam bilemedim,neyse. Sorum şu; 80'li ve 90'lı yılların başında TRT'de böyle çizgilerden oluşan bir karakter vardı. Merdiven çizilir tam merdivenden çıkarken,bir basamak silinir oda yere düşer sonra kalkar kelimeleri yutar gibi söylenir. Çizgi film gibi ama çizgi film değildi,böyle haberler arası falan koyarlardı,o zamanlar bu kadar reklam yoktu. hatırlayan varsa,neydi onun adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ______l^l____ boyle birsey miydi dedigin? adam oldugunu farzedin o seklin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Hatırladım onu sanırım Fransız orijinli bir animasyon çizimdi. Kendi çapında dilini dışarı çıkararak patlak patlak güler ama en sonunda başına bir kaza gelirdi. *Good old days* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ismi bende unuttum ama vestel reklamlarındada ona benzer birşey kullanılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Hatırlıyorum sanki öyle birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Küçükken deli gibi izlerdim. Çok severdim ve acaip gülerdim. İsmini bende hatırlamıyorum. Hatta o Vestel reklamı ile yine gündeme gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 buldum buldum! Lalinea :D süper ya,o yılları hatırladım :P,sadece trt vardı,hey gidi hey [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 04:17 tarihinde, chagy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 dilini cıkartıp o gülmesi yok mu cıksada izlesek derdik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 vestel reklamından hatırlıyorum ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 müziği deli gibi kafamda ama karakterin adını hatırlayamıyorum. Bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Ahah, unutmuşum ben bunu. Şimdi görünce hatırladım.. Bulan bana da haber versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 karekterin adı "Lalinea" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Orjinal adı daha evel de söylendiği gibi La Linéa. Yaratıcısı Osvaldo Cavandoli. Bizde "Bay Meraklı", nam-ı diğer "Abaragandi" olarak kullanıldı. Kanal TRT olunca direk Abaragandi koyamadılar adını tabi. :) Cenk Koray'ın pazar günleri yayınlanan telekutu programında gösterilirdi. http://www.koreus.com/modules/news/article2466.html burada müzisyen ve sihirbaz bölümleri var. İzlemek isteyene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 video google'dan da bu çıktı Tıkla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 vay be nerden hatırladınız bunu yavs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Süper birşeydi bu hatırlattığınız çok iyi oldu saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 tuckesinin adı bay emraklıydı super bi olaydı bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Yaşlanıyormuyuz nedir? Sanırım evet, böyle eski günleri hatırlayıp anmaya başladığımıza göre. =) chagy, bu eski anı için gerçekten saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 biterken gülüyodu bide şöle bişi diyodu; abaragandii puhahahah.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 evet abaragandi, la linea ya da bay meraklı. vestel reklamlarında mı ne oynamaya başlamıştı sonradan. http://www.youtube.com/watch?v=ZvCHKmKijgk&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 italyan yapımıymış meğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 sabah şekerlerinde de oynardı bu öğlenciyken okula gitmeden önce izlerdim hep 12 gibi :') vestel de bu reklamla ünlendi ayrıca, kırmızı üstü beyaz çizgiyle. sonrasında veezygo çıkmıştı bi de, ilk internet paketim veezygo'dur. onun da rengarenk reklamı vardı kıvırcık saçlı bi adam aile babasıydı koltukta oturuyolardı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ne güzel kanalımızdın sen TRT. eski TRT nin yerini bugün yayın yapan kanallar bile tutamıyor ya ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 saçma be abi. pokemonu yeğlerim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 escape said: saçma be abi. pokemonu yeğlerim yani. NÖBETÇİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar