Drall Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 aslında avatarın avatar state'te ölümüyle başlayan bi mmo yapılabilir. dünya kaosa sürükleniyo kalan 3 ulus hayat mücadelesi veriyo falan. hakkaten ha hoş olurdu :D edit: buarada screenshot çok uyduruk. paintle fotoshop arası bişeyle yapılmış bence bariz şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 AaaaaaaAaa niye bitti yaw bu ben şahsen bir de Air diye bir book bekliyorum valla,Water,Earth,Fire, Air diye gitmesi lazım be bunun. Tüh diziyi bitireni allah bildiği gibi yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Air den Aangden baska kimse yok neyin sezonunu yapacaklar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 yaw uydurmaya gelince uydururlar bir şeyler,taaa 1000 yıl oncesinin Sun warriorları canlı kaldı ise, 100 yıl oncesinden 3-5 tane da hava bükücüsü kalmıştır bir yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 hakikaten ha sun warrior var bi iki de air nomad olsa çokmu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 yaw oyle de, o kitapların olayı, water kitabında waterbending, earth kitabında earthbending, fire kitabında firebending ogreniyordu... bu kadar master'lamısken gidip airbending mi ogrenecek simdi =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 book 4 spirits olur :P bir de havabükücü vardır belki de 2-3 tane orada burada, koskoca dünyada nasıl bulsun habire gezinen adam di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Fly said: book 4 spirits olur :P 4. kitap yalan olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Çıkarmak isteseler bence lore bulunur =p Devam eder inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 orda biticek denmisti zaten, sonra baska hikaye olacak diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Bi tarafımızdan element uydurmayalım arkadaşlar lütfen, hava nedir spirit nedir ya? 4. element tahtadır bikere Book 4: Wood çıkıcak, heyecanla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 4 değilde 5 esasında tahta uzak doğu mitlerinde :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yeni kitap çıkacaksa işte iroh neler yaptı kaçarken, white lotus nedir nasıl buluştular vs bunları konu etseler hem suyu da çıkmaz, izlenir de. çok çabuk geçtiler bazı yerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Avatar The Expanded Universe çıksın aang in çocuu olsun Aang Solo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 oda kitara jade'le evlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 aang'ten önceki avatarların hayatı anlatılabilir star wars hesabı, mesela rokunun hayatı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 rokunun hayatı anlatıldı yaklaşık olarak ya bi daha bayar yani. Çok şey yapılabilir gayet de işte bokunu çıkarma olayına girmemeleri ii bu şekilde ağzımızda efsane bi tat kaldı. Belki yeni şeyler çıkarsalar bayacaz. =_= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 ben bi daha izleyebilirim sanırım baştan sona kesintisiz daha bir zevkli olur diye düşünüyorum zira çok bekledik tadı kaçtı o vakit içersinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 http://forum.newsarama.com/showthread.php?t=133106 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Bende baslicam izlemeye indiriyorum 3 sezonu da. 10gb yahu 2 gundur indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 BİTTİ LAN :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bu bir şekilde devam etmeyecekse niye 'annem nerede?' gibi bir soru soruyor ve cvp felan alamadan bitiyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 abi edicek iste, filmi falan geliyor ya =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 keloğlanı oynatsınalr bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 anne tespitine +rep zuko'nun annesi konusu madem kapanmayacaktı neden açıldı? içimde uktedir. bu arada çevirip çevirip izliyorum finali, hastasıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar