Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 o kriz cozuldu cozulecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 dizi izleyemiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 para yerine ıraktaki savaş için eylem yapsalardı dünya rahatlardı edit:sevgilim eylemin daha büyük bişiden sanıyomuş ona anlatırken ilham geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Yarın yeni bölüm gelirse deve kesicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 çıktımı yeni bölüm yada çıkıcakmı? yada beklemeye tam gaz devammı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Çıkmadı sanırım:( Öf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Cuce said: para yerine ıraktaki savaş için eylem yapsalardı dünya rahatlardı edit:sevgilim eylemin daha büyük bişiden sanıyomuş ona anlatırken ilham geldi +1! ?? ses seda yok hâlâ di mi? o_O?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ya bilsem baslamazdim yemin ediyorum baslamaz izlemez hayatıma oldugu sekliyle devam ederdim her cuma bi karin agrisi her hafta bi sinir her gun bi yerlere aang cizip, her avatar muhabbetinde saydirmaktan biktim seytan diyoki birak izleme nasilsa 1 yil icinde kalan bolumler (umarim) tamamlanir sonra 1 hafta sonunda 3 sezon birden cillop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 resmen soğudum ben de avatardan bu ne ya ub kadar ara olunca unutuosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 iğrenç bişi ya. sezon arası olsa insan katlanır buna da, şimdi böyle episode arasında yapınca işkence oluyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 avatar iptal edilmişmiş bundan sonra hiç çıkmayacakmışmış bizi 3 sezon yapıcaz diye kandırmışlarmış tophane rıhtımında yaparlar gemi aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 oha şakası bile kötü ya linç ederler yapımcıları=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 10 kopekbaligi gucundeyim bi cakarsam hepsi geberip gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 marttamı çıkıyo şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 çıkmayabilir de hehheehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 nick 3. sezonun yayınlanan bölümlerini tekrar yayınlıyo o bitince verirler büyük ihtimalle o da nisana fln denk gelicek gibi ekşiden bi yazı koymuştum buraya bence öyle olucak gibi nisana kadar avatarsızız anlicağınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 http://isohunt.com/torrent_details/34674016/avatar?tab=summary şöyle bi tane buldum yüklüorum insallah fake deildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 e isohuntta çok fake oluyor zaten. mininova felan kullansanıza :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 iso hunt ta the mushroom boy diye bi bölüm vardı dsfgsdfgssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 srhbfdsxn o ne be, mantar oglan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 son bölümlerin isimleri hariç pek bir güncelleme yok boiling rock part 1,2 sonra southern raiders sonrada ember island players var geriye kalan 4 bölümde final bölümleri olduğu için onların isimleri yok ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yeni bi bölüm geldimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yeni bölüm büyük ihtimale nisanda gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 hatırlar mısınız böle bi çizgi film vardı Aang vardı böle air bend ediodu falan. hey gidi be eskiden ne izlerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar