ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ben de bölümün adı firebending masters olunca Iroh u görürüz diye umut etmiştim ama olmadı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 spoiler ölmüş haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 çok kısa olmuş sanki ya. belki de 3 sezonu 2 günde izlediğim için bu bölüm kısa geldi, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 valla çok güzeldi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 acayip bi gelişim bölümüydü aslında gelecek bölümler süper olucak eminim ayrıca dragon of the westin gücünü görmeye az kaldı sanki onun sinyallerini verdi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 gayet güzel bi bölümdü, tabi bazı arkadaşlarda beklenti oluşmuş olabilir, beklenti hayal kırıklıgı getirebilir normal spo ejderhaların alev efektleri çok başarılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 tüh aang su bükerken kaynatmadı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Osirix said: Aang Zuko'ya dans öğretecekmiş... -_- ahah bu tutmuş 76ıncı sayfadaki üfürükler arasında dfshgfdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 hmm.. iyi de aksiyon nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 onu unutmuşlar işte =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 çok güzel bir bölümdü bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Drall said: Osirix said: Aang Zuko'ya dans öğretecekmiş... -_- ahah bu tutmuş 76ıncı sayfadaki üfürükler arasında dfshgfdasd Abi inanmayacaksın ama bu harbi şakaydı, internetteki fake spoiler ları parodi etmiştim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 şu 3. sezon boyunca amma dans ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 iroh daha ileride bunların başı kesin derde falan girdiğinde ortaya çıkacak belli oldu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 3-13 aaaaaargh ben yine fazla eglenemedim nolyuoruz ya hep bi tatminsizlik sikayetim var resmen. bölümde oyle zevkle izledigim az yer vardi mesela o dancing dragon olayı hoştu cok karizmaydi aang (L) ne katara ne de bizimkilerden birileri vardi ortada bi earthbending goremeyince ben bölüme bölüm demiyorum. ama sonu hoştu :D şimdi nolcak dedirtmediler mesela bu bölümde, bi sonraki bölüm yine bagimsiz bişey olucak sanırım ya da gecmiste bişeyler devam eder diye tahmin ediyorum bi de IROH NERDE!!!!11 yeter irohu istiyoruz biz grr. yeni bölüm ne zamanmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Bence bu bölüm o kadar kötü değildi ya, hayal kırıklığı filan da değildi açıkçası. En azından Toph un neden o derece imba olduğunu öğrendik, Iroh un barış yanlısı tonton amcaya dönüşürken izlediği yolu öğrendik, ayrıca gayet sağlam bi teknik te öğrendiler.Çok boş diildi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 3.13 walla toph'un olayı hakkaten iyiydi ben beğendim bölümü ama kendimi iroh için fazla hazırlamışım onu görememek kötü oldu=) dragon dance güzeldi bence de. önümüzdeki bölümlerde ben bağımsız bişiler beklemiyorum, bence iroh artık ortaya çıkar diye umuyorum ve aang artık hafiften öğrenmeye başlar firebending'i ve fire lorda doğru yoluna koyulur diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 11 ocakta nick.com'a gore bir avatar bolumu var, fakat plot detayi girilmemis. 313'un tekrari olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 3.13 super bölümdü ya hatta en guzel bölümü olabilir avatarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 haha yok artık. 1. sezon finali koyar ona zaten dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 evet şu ana kadar sezon bir finali siege of north burun farkıyla en iyi bölüm başlı başına bir film gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ortalama bir bölümdü ama ejderlerin cıktığı an cok güzeldi bu hafta yeni bölüm varmı? bekletmesinler bizi haftalarca plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 1.bölüm finali>herbişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Bende böyle düşünüyodum. Ancak sezon 1 finali kadar mükemmel bi bölüm zor gelir artık. Çünkü orda olaiblecek en kötü şey gerçekleşti. Ay ruhu öldü. Ve okyanus ruhu onun intikamını aldı. Eminimki artık 1. sezon finalindeki kadar güçlü bending göremeyeceğiz. Başımıza gelecek en güzel şey, kuyruklu yıldızın bir an evvel geçmesi ve ateş kralının muazzam güce ulaşması. Bide Aang suyu ısıtıp buharlaştırmayı öğrenirse tam olucak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar