Bleda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Yarın ki bölümde Iroh görmek istiyorum. Aslında daha ziyade görmek istedigim şey. Iroh kicking the ass of Azula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bone rastgele yerlere vurmuyor özel noktalara vurarak çakralarını kapatıyor. ayrıca çok şeker ya ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 bone o kadar takılma bence öyle şeylere yani asıl hedef kitlenin çocuklar olduğu gerçeği hiç bi zaman unutulmamalı bence avatarda şahsen daha cok keyif alıyorum o zaman. ve harbiden de cocuklara ulaşmakta büyük başarı gösterdiler diye tahmin ediyorum. her bölümden bi hafta önce avatarchapters da bölüm hakkındaki leave a comment kısmı baya komedi oluyo. bi tanesi cıkıyo "bi arkadaşımda izledim bölümü ama nerden bulduğumu söylemem/isterseniz gönderebilirim emailla/vs. vs." diyo altına 812739173 tane "pls pls pls send me the new episode pls pls pls kkthxbye" die mesaj geliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 said: azulanın "kurnaz" karakteri oynaması iyi güzel tamam. ama kurnazlık biraz da yeteneksizlikten gelen birşeydir. belirgin bir yeteneğin olmadığından kurnazlığa başvurursun. bu reel hayat için değil de ne biliim hede hödö kurallarına göre falan bişi mi? yoksa gerçek dünyada akıllı kurnaz ve de çirkef pek çok karakter çıkabiliyor karşına.. tabii hoş bişi değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Aegean said: bone o kadar takılma bence öyle şeylere yani asıl hedef kitlenin çocuklar olduğu gerçeği hiç bi zaman unutulmamalı bence avatarda şahsen daha cok keyif alıyorum o zaman. ya abi tamam da, sonuçta dandirik bir 10 yaş altı chibi anime değil bu. asıl hedef kitlenin çocuklar değil teenagerlar olduğunu düşünüyorum. bu kadar "sıradan çocuk dizisi" yapmak isteselerdi, her elemente farklı bir dövüş tekniği sokmazlardı :) gerçi akulazula senaryoyu uzatmak için baya işe yaradı. birincisi avatara lightning atarak avatarı öldürdü, ikincisi firelorda yapılacak saldırıyı önceden öğrenip herşeyi kendi istediği gibi hazırladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 şey aklıma geldi, neden airbending bu kadar ezik? doğru dürüst bir olayını göremedim aang'in airbendinginin. uçuyor, kaçıyor, hopluyor, zıplıyor, ama düşmanı yenecek bir büyü yapmıyor. acaba air nomadların çok fazla defansif yapıda olmalarından kaynaklı olabilir mi? belki de fire nationa karşı wipe yemelerinin nedeni bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bone adamlar pasifistlerde ondan, ama mesela ilk bölümlerde monk gyatsonun ölü bulundugu yerde 40+ firebender cesedinide hatırla bunun ötesidne airbenderlar isterlerse bi kişinin akcigerlerindeki havayı bendleyip bogarakta öldüreibliyorlar. Ve aynı şekilde weather bending yapmalarıda olası. Kısacası bize göstermemiş olmaları ezik oldugunu göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 dasaaa said: ancak iroh muhteşem bir karakter (hele benim gibi "bi çayın varsa içerim" insanı için!) keşke bizim de böle tonton çay düşkünü ve öğüt verebilecek olgunluğa, ruhsal zenginliğe ve teecrübeye sahip bi amcamız olsa dedirtiyor, sadece bir animasyon karakteri olmasına rağmen! diğer yandan ben melissa çayını çok sevmiyorum, beyaz çay daha bir hoş. ancak (beyaz olduğu için?) demini, dozajını iyi ayarlamak gerek. yoksa heba olabiliyor.. ne diyom ya ben? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Bleda said: bone adamlar pasifistlerde ondan, ama mesela ilk bölümlerde monk gyatsonun ölü bulundugu yerde 40+ firebender cesedinide hatırla bunun ötesidne airbenderlar isterlerse bi kişinin akcigerlerindeki havayı bendleyip bogarakta öldüreibliyorlar. Ve aynı şekilde weather bending yapmalarıda olası. Kısacası bize göstermemiş olmaları ezik oldugunu göstermez. valla weatherbendingi de (lightning olarak) fire nation'a vermiş durumdalar. air nomad'ların bir işlevini göremedik hala. bir de şu var, aang çok fazla airbendinge takılıp kalmış durumda. avatarların "4 elementi de öğrenmesi" şeyden kaynaklı diye düşünüyorum, farklı durumlarda en uygun düşünce biçimini kullanması, en uygun dövüş stilini uygulaması ve gereken elementi kontrol etmesi. ama hala aang bir air nomad gibi düşünüyor. elbette katara ve toph için supportive caster rolünde toprak ve su elementlerini kullanabiliyor, ama onun dışında sadece airbendinge odaklanmış durumda. airbending masterların yeteneklerini henüz göremediğimiz için de, aang'in bu kadar airbendinge odaklı dövüşmesi, ona zarar olucak diye düşünüyorum. mesela varsayalım azula planları öğrenmedi ve aang planlanan biçimde firelordun karşısına çıktı, napabilirdi ki orda çok merak ediyorum. yani vurkaç bile değil, kaçkaç taktiği uyguluyor, bu taktikle firelordu yenemezdi zaten. firebending öğrendiği zaman biraz olsun 4 elementi de kullanan bir avatar olarak savaşacağını umut ediyorum :) yoksa bu şekilde toph ve katara bile ondan iyi dövüşüyor yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Lightning konusu dışında haklısın bone (simdi quote layamayacagım kusruma bakma) ancak önceki sayfada onu açıkladım ben. Neyse yeni bölüm 2-3 saate düşücek torrente inşallah, bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 umarım bu bölümde firebending ve airbending hakkında birşeyler öğrenir. üzülüyorum ya çocuğa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Eger iddia edildigi gibi firebending master: the dragon of the west olursa heralde öyle olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 The Drill bölümündeydi sanırım, Aang matkabı bozduğu kaya parçasını yontmak için airbending kullanmıştı. Yani katara nın suyla çelik kesmesi gibi bi hava dalgasıyla kaya parçasını kesip sarkıt haline getirmişti mesela. E demek ki airbending o kadar ezik bişey değil=) Pasifist oldukları konusuna katılıyorum, neden waterbenderlar difüzyonla insan öldürmeye kafa yormamışsa(eheh bloodbending yapan teyze istisna=), airbenderlar da hava basıncını veya boğmayı rakiplere karşı kullanmamıştır herhalde. Weatherbending konusuna gelirsek, evet airbenderların bulutları birbirine sürttürüp yıldırım yaratması mümkün olabilir, ama doğrudan yıldırım atmak firebendingle alakasız değil. Yani sonuç olarak ateş te, yıldırım da bildiğimiz anlamda enerjinin farklı görünümleri. Hava moleküllerini ısıtırsan ateş oluyo mesela, enerjiyi farklı bi şekilde kullanıp değişik yöntemlerle kanalize ediyolarsa yıldırım şeklinde de gönderebilirler kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Yanlız orada kayayı airbending degil earthbendingle ayırdı. Orada airbending yaptıgı tek şey duvarın üstüne airballa a tırmandıktan sonra kayaya yeterli gücü vermek için üstüne bir airbendingle uçmasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 suffocation öğrenir belki ilerde aang, adamın cigerindeki havayı çeker gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 SON DAKIKA HABERI!!! Yurt dışında 6 saat sonra yayınlanacakmış yeni bölüm. Online izleme sitelerinden 7-8 saatte torrentede (ii bi seed olana kadar) 10-12 saate elimizde bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 aang şöyle "devastating" birşey öğrense süper olur. gökyüzünden şimşek çaktırmak mesela, Thor veya Storm gibi. hatta öylesi firebenderların şimşeğinden de güçlü olur. en azından uçan zeplinler çıktı diye, "gg quit" demezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bone koptu yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Kopmak güzelmiş. Ancak kötü bir haberim var iddialara göre amerikadaki yazarlar loncasının grevi sebebiyle yeni bölüm 4 ocaktada yayınlanabilirmiş haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 PrudenT said: bone koptu yine. aa ne ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Season 3 is the last season of Avatar: The Last Airbender, featuring Aang and the crew. The World will be explored further in another story arc however. The season 3 finale, otherwise known as the series finale, will conclude as a three-episode single night event on television (inside source) The characters Bumi and Koh, the face stealer, have been mentioned by the writers as characters who we may see again dongbufengden okuduğum kadarıyla olacak olaylar için sezon ilerisine güzel kaynaklar ki zaten bu sezon bitince yeni bir avatar the legend of ... olacak orasıda daha önceden benim tarafımdan söylenmişti ama görmeyenler vardır diye yazayim dedim hala yok ortalıkta yeni bölüm öğlenden önce çıkar inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 hadi bakalim. bu gerv olayı da iyice can sikiyor yayınlanmadi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 harbi çok sıktı bu grev olayı. Telekom grevi bile bu kadar koymadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bölüm çıkmıo mu yani? hakikaten gidip dövücem bu senaristleri ama. başlarım grevlerine yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 avatar roku nun hayatını anlatırlarken roku airbendingle binanın kolonlarını yıkmıştı hortumla uçarken, okadar da ezik değil yani. hatta avatar çizgifilm değilde anime olsaydı çok daha parçalayıcı şeyleri olabilirdi airbendingin, waterbending de aynı şekilde. hatta earthbendingde havanda sarımsak dövme edasıyla ezebilir insanları. ama yapmıyolar işte çocuk çizgifilmi sonuçta. edik: bölüm çıksın artık ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar