sinek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Bir anime film hayranı olarak uzun zamandır takip ediyorum. Gerçekten güzel bir anime... Herkese tavsiye ederim. Varmı Paticik'ten seyreden? P.S.: Cumartesi 09:30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Her ne kadar güzel bir çizgi film olsa da avatar bir anime değil, ancak ilk çıktığı zamanlarda çoğu insan bunun bir anime olduğunu düşünmüştü, yani çok da büyük bir hata yok ortada :D gerçekten iyi bir dizi bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinek Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Anime değil derken neyi kastettiğini pek anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Anime değil derken japonların yapmadığını söylemeye çalışıyor. Basit olarak anime: japon çizgifilmidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Evet biraz geç görmüşüm kusura bakmayın. Bildiğim kadarı ile Anime fransızca bir söz ve Japonlar tarafından kendi ürettikleri çizgifilmler için kullanılıyor. Bana göre bir JApon şirketi tarafından veya bir Japon yönetmen tarafından yapılan her tür animasyon eserine anime diyesim var :D Geri kalanlara ise işte animasyon, çizgifilm hatta utanmazsam cartoon ve comics bile diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 anime, animationin kisaltilmisi, japonlar direk alip kisaltip oyle kullanmis, o gunden beri adi anime kalmis. yoksa hepsi animasyon bunlarin, tabi tarzlari farkli hepsinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Anime is a style of cartoon animation originating in Japan umarım anime'cilerin derdini anlatır. anime'nin fransız kökenli olduğunu savunanlara ise diyebileceğim tek şey ise: "manga". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 bende arada kaçırmadıgım zamanlarda izliorum. son 3 haftadır eksintisiz izliodum ama geçen cumartesi kaçırdım hatta izleyen varmı die topik açmayı bile düşünmüştüm. bu güzel dizinin bi tekrar saati varmı bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 yahu onu nerede seyrettim hatırlamıyorum (çünkü bizim evde uydu yayını yada kablolu yayın yok) ama arka arkaya sürekli seyrettim bikaç bölüm hatırlıyorum. konu biraz geyik geyik olması şöyleki. savaşılan karşı grup yada kişiler aynı. pek bi eğlencesi yok. sürekli ateş klanı (tam hatırlamıyorum klanmıydı toplulukmuydu düzetirsiniz artık yanlış yazdıysam) ile savaşılıyor ve her seferinde ateş klanı bozgun uğratılıyor. konudaki tek eğlenceli yan yada çekici olan yan avatarın saf, iyilik sever ve zeki bir eleman olması. bu tarz şeyler hep hoşuma gitmiştir (bkz. Dragon Ball "Songoku AKA Kakarot", One Piece "Monkey D. Luffy", Shaman King "Asakura Yoh" ve benzerleri) eğlenceli bir seri :D tavsiye edilir kısaca Not: haha hem yerden yere vurup hemde övme olayı bu kadar yapılabilir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 şahane bir çizgi dizi. birkaç ay önce cnbc-e'deki bölümlerden iyice gaza gelip limewire'dan ne var ne yok indirdik ve sırasıyla seyrettik eniştenizle beraber. şunu söyleyebilirim: has-ta-sı-yım!!! cnbc-e bu ara hangi sezonu veriyor bilmiyorum ama bilhassa 2. sezonun ortalarına doğru özellikle dövüş sahnelerinde acayip acayip şeyler oluyor. dövüş için kullanılan malzemenin (elementler: ateş, toprak, hava, su) çeşitliliği ve bunun daha önce boku çıkarılmamış bir konu olması nedeniyle çok yaratıcı bending hareketleri, buna mukabil süper action sahneleri görmek mümkün. ayrıca konu akışı öyle bir kabarmış durumda ki, aralıksız seyrettik 40 bölümü diyebilirim. 2. sezonun sonlarına doğru işler fena karışıyor, spoiler vermeksizin bu kadarını söyleyebilirim. velhasıl, 3. (ve son) sezon nisan'da amerika'da başlayacak diyorlar, biz aradaki süreyi eldeki 40 bölümü (2x20) çevirip çevirip birer kez daha izlemekle değerlendirir durumdayız. ayrıca benim aang ve sokka oyuncaklarım bile var, o derece :) izleyin, izlettirin. izlemeyenin kafasına gözüne sertçe vurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 bende ilk iki sezonu varda izlemiyorum *koşarak uzaklaşır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ben hep unutuyorum bunu cnbc-e de izlemeyi. en son toprak büken kör bir kız vardı. kaçıncı sezon oluyor o ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 toprak bükücü kızın adı toph, ikinci sezonun başlarında aang'in toprak bükem hocası olarak ekibe katılıyor. 25. bölüm civarı olsa gerek bu hesaba göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Tek bir bölümünü izleyebilmiştim bu çizgi filmin. Dövmeli kafalı gencimizi görünce "Ehehe bu ne lan, şebelek bi çizgi film daha" demiştim lâkin -Ateş ustasıydı sanırım, kötü elemanın eski ustası- kullanılan elementlerle ilgili öyle bir açıklama yaptı ki, hayatımın ayarını aldım televizyondan, saygı duydum. Ema abla, limewire'da bulunur mu bütün bölümleri bunun? Kaç tane yayınlanmış bölüm var ayrıyeten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 hangi bolumde kaldıgımı bı hatırlasam sezon 1 in ortalarından izlemeye devam edicem. altyazi bulamadıgım icin almanca dublajlilari izliyordum bunlarda paso gec cıkıyordu. uzunca bir ara verildi sezon 1 ortasinda bende unuttum butun diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 ha birde şuan yayınlanmış toplam kaç bölümü var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 şu anda iki sezon tamamlandı bitti, bölümlerin isimlerini aşağıya kodum, kısa da bi plot yazdım. her şey avatar'ın daha geniş kitleler tarafından benimsenmesi için :))) efenim olaylar kayıp bir çağda geçmekte. dünyadaki 4 ulus (ateş, toprak, su ve hava ulusları) barış içinde yaşarken, ateş ulusu birden bire galeyana gelip diğer uluslara saldırır. bu ulusların seçilmiş bazı kişileri bahsekonu elementleri bükme, yani onlara hükmetme yetisine sahiptir, medeniyetlerinin de savaş güçlerinin de temeli budur. ateşçiler daha saldırgan yaradılışlı ve yıkıcı bir ulus olarak dünya barışını tehlikeye sokarlar. normalde dünyanın dengesini koruma görevi avatar'dadır. avatar'ın 4 elemente birden hükmetme kabiliyeti ve inanılmaz bir gücü vardır, avatarlar öldükçe, bir diğer ulustan yeni bir avatar doğar. yani avatar bir ateş, bir su, bir toprak bir de hava grubundan gelir, dünya barışını ve dengesini korur. ve fakat ateş ulusu saldırdıktan kısa bir süre sonra, o anki avatar (avatar roku) kaybolur. ateş ulusu hava ulusunu savaşlarla yok eder. böyle böyle savaş 100 yıldır devam etmektedir kiiiiii.... avatar ortaya çıkar! bu avatar daha eğitimini tamamlamamış, 12 yaşında bir hava bükücüdür (aang). ayrıca da hava bükücülerin sonuncusudur, kendisi bir iceberg içinde yüz sene beklerken bütün akrabaları yok olmuştur (hence, the last airbender). aang'i su ulusundan iki kardeş (sokka ve katara) bulur, kurtarıp maceralara atılır, ateş ulusunu yenmenin yollarını aramaya başlarlar. olaylar gelişir. hem de öyle bir gelişir ki kazık kadar ema çizgi film hastası olur. yayınlanmış tüm bölümler: 1. sezon: WATER 1 the boy in the iceberg 2 the avatar returns 3 the southern air temple 4 the warriors of kyoshi 5 the king of omashu 6 imprisoned 7 the spirit world (winter solstice, part 1) 8 avatar roku (winter solstice, part 2) 9 the waterbending scroll 10 jet 11 the great divide 12 the storm 13 the blue spirit 14 the fortuneteller 15 bato of the water tribe 16 the deserter 17 the northern air temple 18 the waterbending master 19 the siege of the north (part 1) 20 the siege of the north (part 2) 2. sezon: EARTH 21 the avatar state 22 the cave of two lovers 23 return to omashu 24 the swamp 25 avatar day 26 the blind bandit 27 zuko alone 28 the chase 29 bitter work 30 the library 31 the desert 32 the serpent's pass 33 the drill 34 city of walls and secrets 35 the tales of ba sing se 36 appa's lost days 37 lake laogai 38 the earth king 39 the guru 40 the crossroads of destiny 3. sezon da FIRE olacak, aang ateş bükmeyi öğrenecek. heyecanla bekliyoruz. bölümlerin her biri yaklaşık 20-22 dakika, hepsi de limewire'da var. kolay gelsin :) [ Mesaj 26 February 2007, Monday - 19:23 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Ema apla hastanız =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 yokkarı! zorla seyrettiricem bunu size ben, azimliyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 1. sezon 1. bölüme şansa denk gelmiştim, baya hoşuma gitti sonra avusturyaya geri geldim kaldı :/ hoşuma gitmişti açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 oha! daha önce zilyon yazı okudum avatarla ilgili ama nedense indirmekle uğraşasım gelmedi. emanın yazısını okudum ve indirmeye başladım. hastanız ema! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 bildigim kadariyla animasyondaki teknikler gercek, tai chiden filan alinmis hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 ben de öyle olduğunu duymuştum, zaten inanılmaz estetik her şey. ilk bölümlerde "aman ne cici çizgi film agubugu" diye seyretmeye başladım, sonra insan basbaya hastası oluyo. agucubucu kalıyor, yanına bissürü şey ekleniyo. sürükleyicilikse sürükleyicilik, estetikse estetik, karakterlerse karakterler kardeşim. bir nefis gibi... dün gece dışardaydım, zilyon çeşit içki karıştırıp içtim, eve geldim geceyarısı, iki bölüm seyrettim yine, o derece :) valla seyredin, billa seyredin. iyi çıkmazsa para yok :) yannız zamana yayın, ben her iki sezonun bölümlerini de en az 3er kere seyrettim, kriz geçiriyorum 3. sezon diye şu anda. yavaş giderseniz benim gibi koskoca 14 yaşınızda avatar oyuncaklarıyla oynayarak kendinizi oyalamaya çalışmazsınız :P p.s. sokka yönetir! p.s.2. bi tane appa istiyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Vaay Emaye abla de burdaymış. Çok sevindim. asl neydi senin? :) Eğer sen de seyret diyorsan seyretmek lazım hemen bir emule yapayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Torrent'den çekmeye başladım. İlk sezon 70kb ile geliyor(3.41 GB - Azureus). http://www.torrentspy.com/torrent/1017531/Avatar_The_Last_Airbender_Season_1_DVDRip_XviD_TDKeD2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar