cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 maç izlerken çerez oldun spark teşekkürler dedektifliğe devam. bozma moralleri. her kariyerin baslangıcında failler olur dikkat et kendine
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Lan dümbük sen niye gizemli adam havası yaratmaya çalışıyon öyle.Yürü git maçını falan izle işte işin gücün yok mu senin.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 nordlydian said: arkadaş hiç mi sevgi kırıntısı oluşturamadım hiçbirinizde ya.... corpy; seni tanımadığım ve görmediğim halde ''saçların çok yakışmış'' demedim mi?... çetintaş; senin açtıgın tum ulusalcı başlıklarda senin yanında yer almadım mı?.. sequo; arabalı fotoğraflarının altına '' çok guzel yeaaa'' diye mesajlar atmadım mı?.. peki siz bilgisayar oyunları bölümlerinde indirim başlığını takip eden patiler; evet sizlere söylüyorum sana, sana ve sana.. hiç mi pati'de paylaştığım bilgisayar oyunu indirimlerinden bir oyun almadınız?.. yazık... çok yazık... Ama yazdım gözüm hepinizi seviyorum diye. Özel olarak seni çok seviyorum :)
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 nordlydian said: arkadaş hiç mi sevgi kırıntısı oluşturamadım hiçbirinizde ya.... corpy; seni tanımadığım ve görmediğim halde ''saçların çok yakışmış'' demedim mi?... çetintaş; senin açtıgın tum ulusalcı başlıklarda senin yanında yer almadım mı?.. sequo; arabalı fotoğraflarının altına '' çok guzel yeaaa'' diye mesajlar atmadım mı?.. peki siz bilgisayar oyunları bölümlerinde indirim başlığını takip eden patiler; evet sizlere söylüyorum sana, sana ve sana.. hiç mi pati'de paylaştığım bilgisayar oyunu indirimlerinden bir oyun almadınız?.. yazık... çok yazık... yaa :/ gerçek hayatta tanıştıklarımı yazdım ben ama yazmadığım ve sevdiklerim arasında varsın sen de tabi ki yapma böyle ..
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 zorla güzellik diye ben buna derim. asdf ben de sizleri ve bütün patileri seviyorum...
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 cempostaci said: aptallasma albumden degil zaten gecti artik. kisisele saglik problemin yada ailenle ilgili probleminle ilgili topic acman gerekiyordu zamaninda kizlar o topice uzun bir msj yazdigi zaman hemen hooop ozelden konuyla alakali msj daha sonra o mesajlasma uzuyor ve ileriki gunlerde msne geciliyordu bunu takiben kiz merak ediyor ve illaki bir web cam girisimi oluyordu forumda kac kisinin uzak mesafeli iliskisi oldu bi bilsen sen bilmezsin tabi, o klavyeler bilir sırf bu tip yanlış anlaşılacağım falan diye senelerdir burtonesk ile konuşmamıştım hiç ya. şu forumun en tatlı insanıydı. sonra yazdı olacak diye bide internetten 'RIZK' bulmak çok acı geliyor bana. var tabi ihtiyacı olmayıp internette denk gelip tanışan ama şimdi bir One var forumda mesela. kadınım diyen herkesi denedi
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 oha yazikmis lan gercekten, insan burtoneskle konusmaz mi ya.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 öle bi 'yazdım sanacaklar' şeyi oldu ki böle hala feysbukta koyduğu 2-3 şeyi layk edince birkaç gün girip layklamıyorum herhangi birşeyini falan
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 gerçekten elde etmek istediğim tek bir insan var. screwy. çünkü şişman mişman yemiyen pişman
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Abi 1 cümleden uzun bişeyler yazarsan senden de kıllanabiliriz.
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Düşünsene şükrü bir kıza böyle 1 paragraf yazı yazıyor.
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 aquila said: Ehehe =) benim de 2 kere başıma geldi başta sinirlenmiştim ama sonra kabul edip hayatıma devam ettim =) Canını sıkma, sen elinden geleni yap kalanını boşver. Benim şimdi yatmam lazım iyigeceler üzme kendini.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 hayır. at at hayır. hayır. at. banane ya. hayır at. hayır hayır sanane abi. değil. hayır. hayır.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Lan aquila nın alıntıyı görünce 4 sayfa geri gittim ne olmuş ne kaçırdım diye.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Ekoilibrium said: Düşünsene şükrü bir kıza böyle 1 paragraf yazı yazıyor. seni seviyorum iki kelime ;)
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Lyv said: cnm lütfn beğnr msn? hyr .s.ss.s
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Black-ice said: 1) olorin84 2) nutella yarim listem kabarıyor. bakalım üçüncü kim olacak. bu adam niye banlandı yaw negzel seviyordu beni :(
Öne çıkan mesajlar