copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Xaty Wastryx Senko Mrhand Babacum Luniz Kharon Rıdvan Ekmek Nutella Dasaaa Sevki İmam bir de . . . Çook uzun yaaaa
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Sabrina said: asqard malik murtaza (aklıma ilk gelenler, alınmayın sakın sevildiğini bilenler hehü) o kadar çok sevmişki beni bide nikimin sonuna sevimlilik eki koymuş ^^
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 cem saat mi dagitiyor? bana burs versene.
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 lemuria said: Theridone, sen benim sevgi listemde ol o zaman. ADAMSIN
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ayrıca copry http://www.doggiekamp.com/images/heart.png AMA HAKANA YOK! :(
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 abi inanılmaz gerçekten. bişeyde demedik ne copry'ye ne xaty'ye kötü bişey demedik yani. modlar işbaşında. sanal güç delüzyonları sizi.
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Copry Ardeth çeto reyiz (gerçi noyanla aralarındaki ilişki kıllandırmadı değil son zamanlarda) birde çipet de bunu Jokerin Batmani sevmesi gibi seviyorum.ne onla ne onsuz olur..
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 progamer (gerçekten tanıdığım tek pati) dasaaa chemical (sanırım liseden tanıyorum ama emin degilim)
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Theridone said: ayrıca copry http://www.doggiekamp.com/images/heart.png AMA HAKANA YOK! :( Lan çok yanlış anlaşılacak belki ama dün öyle demiyordun rıdvan başgan? ehauheuah. Bir de yazılanları görmedim ama evinizden aldırır gölbaşındaki boş depomuzda dizlerinizi kırdırırım sizin, akıllı olun.
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 wastyrx said: Bir de yazılanları görmedim ama evinizden aldırır gölbaşındaki boş depomuzda dizlerinizi kırdırırım sizin, akıllı olun. boş depo çok korkutucu ya. wastyrx in deposu olduğunu olduğunu öğrendiğimden beri arkadaşımın gölbaşındaki deposunda kafanı saçından tutup suya sokup sokup çıkartırım diyorum.
lemuria Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 öğle yemeği sonrası kahve için çok ideal bir konu =)
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ben Noyzura'nın da muhteşem bir herif olduğuna kanaat getirmek üzereyim.
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 cempostaci said: yapma ya ? Yapıyorum abi. Tamam bi özgürlüğünüz var konuşmakta ama çoğu zaman haddinizi aşıyorsunuz. Genel olarak forum kültürü takılmıyorum ama arada can sıkıyor. Önceden belirtiyorum sonra olaki bi durum olursa pişman ederim haberin olsun. ^_^
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Xaenin said: Ben Noyzura'nın da muhteşem bir herif olduğuna kanaat getirmek üzereyim. Öyle abi adam KING
Öne çıkan mesajlar