flying_cat Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ben şeye çok gülmüştüm adamın teki pm den bana BLİZZART ? yazmıştı bide bunu yabncılar BLYZZART olarak görüo ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 onur_kusadası ingilizce-türkçe çevirine öldüm gülmekten xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onur_kusadasi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 guldurebildiysem ne mutlu bana. arada bi gulmek iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Bu oyuna saatlerini günlerini herşeyi ayırdığı halde itemlerin ya da oyunla ilgili şeylerin karşılıklarını bir türlü adam gibi söyleyemeyen milletiz. Yurdum insanından kazmalık örnekleri: Abes(Abis, abas, abyis,ebyis gibi bir çok yanlış versiyonu var) var gel AGA 2 milyon Waryor Çıtin çitin chittin cıtın Rague rauge buff sucrul sucurul (beni en deli eden de bu) bilessed assasain (vay .öt asyalı vay) maradon -Aga ok var mı? Var. (Tradeden 5 adet ok veririm) -Aga o değil elindeki... -O ok değil yay -Her neyse canım.. -Her neyse olur mu? Bakkala gitsen ekmek yerine gazete ver desen olur mu? -Ukala herif senin ananı bacını blabalbal... 70 lvl olunca bir yeriniz kalkıyo demi... Yürür ve cevap vermez. Ya sabır çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Mirage i 2 yıl boyunca mireyc diye okudum.Geçen gün ingilizce öğretmenine sordum miraj dedi :) Miraj diyenlerle dalga geçiyorduk şimdi dışarı çıkamaz oldum :D ps:ama mireyc daha karizma gelmiyormu kulağa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ağa : aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Meqan_53_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 güzell bende deruvishe kemal derviş diyom alla alla :DD:D:D:D::D:Dd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 warior----veriyor ( kızmayın ama: ) geyiq olsun die dedim bizim arkadaş diodu aklıma geldi yaziim dedim :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 warrior un bizim burada geyiği dönüyor varıyor varmıyor diye o daha iğrenç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 arkadaşa warior a varyor diyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 warrior - waryor meganthareon - megadododotdot deruvish - kemal apostle - apos chitin - kitin : p full plate - full palate shell - şel @Liquid - Yemin ediyorum görmedim yazdıgını :D bizim kafede full öyle bebeler ağbi beni kastırırmısın diyo :D [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 21:57 tarihinde, Fransuxa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kafadar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 wrıor-wariyor priest-pırayst rogue-rojj mage-meyç goldbar-goltbar cat eye-ket eye spike-spayk thurst-törst mirage sword-miraj swort pm-pimi shot-sut vb :D he bide jusment(ki bende yazamıorm)jaşmınt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 dayı=dai wood staff=kütük staff wizard staff=ay yıldız staff atilla=emmioğlu zombi=abim apos=halam deru=kemal =çoğunlukta bole :) uruk=kürt ( nerde gördün bi kürt 2 dürt bi sürt LoL ) Genelde bu şekilde kullanırım.Monsterlerı akrabalarımın adını vermek zevk verio.Mesela halamı hiç sevmem.mesela Apos kestim mi ahhaaaa halamı .......iktim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Challanger7 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 said: said: mesela Apos kestim mi ahhaaaa halamı .......iktim :D biraz yawaş [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 23:06 tarihinde, Challanger7 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 YAW salla falcı karı a.q.Halalıktan def ediorum onu!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 apostle ın anlamını merak ettiniz mi hiç :) resul demekmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Apostle ==> ŞapkaLı büyücü.. bi Arkım diyodu Oyuna yeni Başladığında XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bilinc abi hayranım sana xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beceka Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ingilizce kelimelerin telaffuzunun tam olarak turk harfleri ile yazmasi zor ama yine de birkacini yazayim :) mage: meyc necklace: neklıs item: aytım priest: prist rogue: rog golem: golım abyss: abis raptor: reptır mirage: miraj warrior: voriır chitin: kaytın scroll: skrol apostle: ıpasıl deruvish: dörviş thrust: trast judgement: cacmınt shot: şat sword: sord bazilari alisildiktan bayagi farkli ama ben dogrusunu bilsem bile agiz aliskanligından dolayi yanlis telaffuz ediyorum bu saatten sonra kim "çitin"e kaytın derki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 @zraile ( nerde gördün bi kürt 2 dürt bi sürt LoL ) Konuşurken kime ve nasıl sözcükler kullandığımıza dikkat edelim. Şu cümlen yüzünden insanlarbirbirne girer. İçindeki nefreti kelimelere dökerken dikkatli ol. Aynısını biri sana Türk olarak söylerse neler hissedeceğini düşün ve öyle kur cümlelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 said: mage - meyc direk okunduğu gibi mage dioz lycaon - likan dien var - laykın dien (ben) iron necklace - iron nekles - iron nekıl (ben) item - item - aytım atross - eytrıs (aresdeyken Black_Knight dan duydum ilk kez pk da iken o ne demiştim hatta:D) priest - pırayst - piriest rogue - ruuj golem - TS de yabancılar bu yüzüklerin efendisindeki goolum gibi diolar Mage : Meyc lycaon : laykean iron necklace : ayrın neklıs Item : Aydım atross : eytras priest : Pırist golem : golım vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 warrior :verıyır....waryor....varror priest : prayst...priest roque :roç ...roq.. knight online : kısaca( nayt ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 DaggerPhobia.. DegırFobya ( ben XD) DecırFobya (ark) DagırFobya ( baska bi ark.) bide Cypher ( Saypır) e çıpır dienner war allam ya :D [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 12:31 tarihinde, DaggerPhobia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 PiCaLLo = pikallo PiCo = piko ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 sıtanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar