Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 megathron hopalyıp dönüp dabanca olsun anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Megatron'un karizması Optimus'da olsaydı bunlar olmazdı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 karizma nereye kadar, milletin eline oyuncan adamda ne karizma olucak. karizma dediğin lider ruhlu adamda olur kamyonda olur tırda olur öncüde olur, yükünü sorumluluğunu taşıyan adamda olur. YAŞASIN EMEKÇİ OPTIMUS, KAHROLSUN KÖTÜLÜĞÜN ELINE MAŞA MEGATHRON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 hurt yok hyr aglamıyorum. [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 17:45 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Ben en çok şeyi severdim ya şu kötülerden iyilere geçen bi uçak vardı ya.. o işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ben beyaz spor arabayı severdim arabanın ses sistemi yıkımlara yol açıyodu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 bende oyuncapı vardı kötülerdendei sanırım hem jet hemde walkman oluyordu :D =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 optimus gibisi yok yaf. bi çizgi filmde iyilerin tarafını tutmamı sağlayan tek kahraman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Fitaş' ın girişinde büyükbi karton maketi var insanın alıp eve götüresi geliyo. BEkliyorum vallahi sabırsızlıkla. Ayrıcana My life for Megatron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 ne zaman geliyor bu arada film ya :/ 7.4.7 yazmışlar ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 kim ne derse desin en karizmatik mech, o tır'a dönüşen elemandı. izlemeyen böyle olsun filmi. sırf meraktan bile giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 4 temmuz da geliyor. hikayeyi de iyi uyarlamışlar bence "onlar zate hep burdaydı şeklinde" yoksa uzaydan gelen yabancı robotic bi ırkın löp diye dünyevi araçlara dönüşmesini nası açıklarlardı acep :P optimus prime. seni sevioruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 filmdeki versiyonu bayağı değişik olmuş orjinal seriye göre tasarım olarak. ama fena değil yine de.[ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 21:23 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 orjinal çizgi filmde dünyaya düşüyorlardı bunlar uzay gemileriyle. sora bi alet uzay gemisinden çıkıp dünyadaki araçları tarıyordu ve robotları yeni modellere dönüşmesi için modifiye ediyordu. yani kendi gezegenlerinde başka araçlara dönüşüyordu transformerslar aslında. mesela arabalar uçan arabalara filan, jetler uzay gemisine filan. [ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 21:29 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 bu da optimus prime ı canlandıran aktör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Yanlız robotlar yeterince köşeli değil ya, çok damarlı falan olmuş tasarımlar, bel incecik kopacak gibi, ne bileyim pek iyi gelmedi bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 belden değilde, eski robotlar böle deli topluydu bunlar cok cavcavlı ordan burdan bişiler cıkıyo o uzden bize ğpis kaka geliyo bende eski robotları istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2007 diğer uyarlamalar gibi ambalaj satan bi film olmayacak en azından :) uğraşmış adamlar, emeğe saygı bide optimusa saygı :) transformers bulduk bunamayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 yeni modeller cok abartı janjan geldi banada şu güzelim eski modeli azcık modifiye etsenizde yeterdi, yeni bişeydegilki efsane transformıszz bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2007 Yeni modeller çok janjanlı olmuş, beğenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 yahoo dışında 1080p trailer indirebileceğim bi yer var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 optimus yaşıyor..dün sinemada izledim fragmanı cidden mükemmel efektler..gelsin artık şu 6 temmuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 7.4.7 değilmi ya 4 temmuza göre inandırdım kendimi=) neyse 2 günden bişi olmaz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 6.7.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 tüm dünyayla beraber gelir diye tahmin ediyodum official sitede 7.4.7 yazıyodu ondan sordum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar