Rewendor Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Çocukluğumuzun, 80li yılların haftaiçi sabahlarının en büyük eğlencelerindendi Transformers. O metalik müziği, değişen arabaları, Optimus Prime'ı, "Bumble-bee" si, Megatron'u, Dinobot'larıyla hepimizi ekran başına bağlar, bambaşka bir dünyaya götürürdü adeta. Konuyu bilmeyen yoktur, ama yine de hatırlatayım, Optimus Prime'ın önderliğindeki iyi kalpli ve arabaya dönüşen robotlar "autobot"larla megatron'un kontrolünde uçağa dönüşen "decepticon"lar, gittikleri her gezegende savaşan bir ırkın iki farklı mensubudur. Dünya ise savaş alanlarıdır. Her hatırladığımda hala gülümseten, o zamanlarki çocukluğumla bilmediğim öğrenemediğim ama sallamasyon şekliyle aklımda kalmış şarkısıyla devam eden, muhteşem oyuncaklarıyla hepimizde yer etmiş bir çizgi film serisiydi. Sonradan bir uzun versiyonu yapıldı sinema için, ama çok acıklıydı, pek bir şey hatırlamasam da tüm sevdiğim kahramanların teker teker öldüğünü görmek çok koymuştu bana. Özellikle Optimus Prime'ın ölümü izlenmeye değerdi. Ve sonra her güzel şey gibi bitti Transformers. Anılardaki tatlı yerini aldı, zamanla bir sis perdesiyle unutuldu gitti. Taa ki Steven Spielberg ve Michael Bay onları tekrar hatırlayana kadar. Evet, 2007 nisanında "Transformers, the Movie" geri geliyor, Spielberg yapımcılığında, Michael Bay yönetmenliğinde. Şimdiden bizi heyecanlandıran ve nolursa olsun gitmeyi düşündüğüm bu muhteşem serinin sinemalarda vücut bulmuş halini hele ki bu usta ellerden çıkarken izlememek olmaz. Ve umarım bu isme, bu pek çok çocuğun hayalgücünü geliştiren yapıta saygısızlık etmezler. Hadi hep beraber bekleyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Haberi 1 ay önce okumuştum ve sevinmiştim. Haftaiçi hergün sabahın köründe sırf izlemek için uyanırdım. Mutlaka izlenecek filmler listesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 çıkartma albümleri hala duruyor :) sabırsızlıkla bekliyorum! [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 16:51 tarihinde, Finrod tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Optimus Prime we trust =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Çikartmasina dokununca renk falan degisiyordu tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 sinemada izlemesem bile divx olarak arşivime ekliyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Bir up daha işte transformers da geliyor hadi hayırlısı deyip 2 trailerını da koyuyorum:) http://www.youtube.com/watch?v=zZp75fWe-ss http://www.youtube.com/watch?v=RdvtQ2gILKI&mode=related&search= Efsane geri dönüyor adeta ama trailerlarını becerememişler bence hiç hareketli deil [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 17:43 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 transformers more than meets the eye!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 gerek trailerlarıyla olsun gerekse trailerlardan aylar önce internette dolaşan çizim taslaklarıyla olsun çok hoşuma giden yapım..heyecanla bekliyoruz.. [ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 22:12 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 trailer ını gördüm ben de 2 ay önce, öncesinde de çıkacağını biliodum ama bi tüylerim diken diken oldu. hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=rcHOM_465Vw Nostalji yapmak isteyenler bir baksın.Çizgi filmden bir video,optimus prime'ın ölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 ci cu cu cuv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 transformers'ı bilmeyen insanlar var günümüzde. kınıyorum onları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 ben de kınıyorum onları ve laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Şu Optimus Prime'ın ölümünü izlediğimde Transformes sinema versiyonu uzun çizgifilmde şok olmuştum. Her karesini hatırlarım hala. Onu izlerken zaten şoka girmiştim, herkes ölüyo bi anda.. Noooluyo be diye kalmıştım bacak kadar boyumla ananemlerin evinde tv karşısında... Şimdi izledim tekrar... Hala hatırlıyorum her karesini.. İlginç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 filmdeki robotlar kötü olmuş bence. trailerda çok net belli olmasa da, çok "damarlı" robotlar yapmışlar. tek bir tanesi kopunca robot dağılacakmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 citroen reklamı gibi, güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2007 trailer güzelmiş ağzımın suyu aktı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 son trailerları izleyen var mı ?? :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 izleyin son trailerı az kaldı benden başka oha olan yok mu trailera bakıp o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Optimus 3 kere ölmüş bir robot evladı, bu filmde de ölürse şaşırmam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 optimus sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 optimus gr@ldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 gi joe da cobraci, road runner da coyote ci biri olarak megatron yönetir diyorum :p [spo][/spo] [ Mesaj 14 Mayıs 2007, Pazartesi - 15:36 tarihinde, Enginar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 optimusu mavi yapmışlar off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar