Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transformers the Movie (2007)

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Çocukluğumuzun, 80li yılların haftaiçi sabahlarının en büyük eğlencelerindendi Transformers. O metalik müziği, değişen arabaları, Optimus Prime'ı, "Bumble-bee" si, Megatron'u, Dinobot'larıyla hepimizi ekran başına bağlar, bambaşka bir dünyaya götürürdü adeta.

Konuyu bilmeyen yoktur, ama yine de hatırlatayım, Optimus Prime'ın önderliğindeki iyi kalpli ve arabaya dönüşen robotlar "autobot"larla megatron'un kontrolünde uçağa dönüşen "decepticon"lar, gittikleri her gezegende savaşan bir ırkın iki farklı mensubudur. Dünya ise savaş alanlarıdır.

Her hatırladığımda hala gülümseten, o zamanlarki çocukluğumla bilmediğim öğrenemediğim ama sallamasyon şekliyle aklımda kalmış şarkısıyla devam eden, muhteşem oyuncaklarıyla hepimizde yer etmiş bir çizgi film serisiydi.

Sonradan bir uzun versiyonu yapıldı sinema için, ama çok acıklıydı, pek bir şey hatırlamasam da tüm sevdiğim kahramanların teker teker öldüğünü görmek çok koymuştu bana. Özellikle Optimus Prime'ın ölümü izlenmeye değerdi.

Ve sonra her güzel şey gibi bitti Transformers. Anılardaki tatlı yerini aldı, zamanla bir sis perdesiyle unutuldu gitti. Taa ki Steven Spielberg ve Michael Bay onları tekrar hatırlayana kadar.
Evet, 2007 nisanında "Transformers, the Movie" geri geliyor, Spielberg yapımcılığında, Michael Bay yönetmenliğinde. Şimdiden bizi heyecanlandıran ve nolursa olsun gitmeyi düşündüğüm bu muhteşem serinin sinemalarda vücut bulmuş halini hele ki bu usta ellerden çıkarken izlememek olmaz. Ve umarım bu isme, bu pek çok çocuğun hayalgücünü geliştiren yapıta saygısızlık etmezler. Hadi hep beraber bekleyelim..

Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
Bir up daha işte transformers da geliyor hadi hayırlısı deyip 2 trailerını da koyuyorum:)
http://www.youtube.com/watch?v=zZp75fWe-ss

http://www.youtube.com/watch?v=RdvtQ2gILKI&mode=related&search=

Efsane geri dönüyor adeta ama trailerlarını becerememişler bence hiç hareketli deil

[ Mesaj 17 February 2007, Saturday - 17:43 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Şu Optimus Prime'ın ölümünü izlediğimde Transformes sinema versiyonu uzun çizgifilmde şok olmuştum. Her karesini hatırlarım hala. Onu izlerken zaten şoka girmiştim, herkes ölüyo bi anda.. Noooluyo be diye kalmıştım bacak kadar boyumla ananemlerin evinde tv karşısında... Şimdi izledim tekrar... Hala hatırlıyorum her karesini.. İlginç..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...