quasi- Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 kızı "sana çok önemli bir şey söylicem" diye tenhalara götür, romantik bi yer olsun günbatımında deniz kıyısı uygundur. sonra "ay söyleyemiyorum bunu ilk defa sana söylücem" de kızcağız muhtemelen baygınlıklar geçirerek devam etmeni isticektir. istersen onu meraklandırma süreni daha da uzatarak ızdırabı arttırabilirsin. "ben batman'im" de ondan sonra. bir daha görüşmezsiniz. garanti ederim. (her hakkı saklıdır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 "kızım nedir derdin?" diye sorarsan mesela şahane şekilde hem nedne kestiğini bulursun hemde "kestiğinin farkındayım ve rahatsız oluyorum" mesajını delikanlılığı elden bırkamadan ve nezaket tutumu içerisinde (tabii optimum derecede) vermiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 "kışt kışt" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 - hatice iceberg in içinde bir kibrit tanesinin yanabilme şansı kadar az seninki - iceberg ne - boşver kız bundan daha fazlasını yaşayamazdı heralde. amacına ulaştı bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Redall Ulan Hiç Bi Bişi Kapmadın Benden...Alıcaksın Kızı Karşına... -Bas Git Kızım Benim Zaten Sevgilim Var Olmaz bu İş..Bosuna Debelenme... Sonra Bilimum Kırıcı Sözler Ve İş Çözüldü...Ha Kırma Mevzusunu Bilmem...Detaylarla İlgilenmiorum Sonuc Önemli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ehuehuhu ben yeni okudum bu iceberg olayini bombaymis be haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 idare et ikisinide:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 quasi, koptum abi, gözümden yaş geldi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yaw allahtan arkadas iyi niyetlıymıs,birde kızla birkaç gun takılıp bişiler yapıktan sonra bıraksaydı kızın halini düşünemıyorum,ozaman icebergde kesmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 son olay beni kopardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 sdfhus iyimiş. wish? jnms? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Quasi nin yöntem iyiymiş. Ama "ben batman im" eksik kalıyo=) Geliştirin biras... Mesela; "Uzun zamandır içimi kemiren bir soru var... Her seferinde sormaya çalıştım ama hiç fırsatım olmadı ama artık içimde tutamıycam.Meraktan ölmek üzereyim ve sormak zorundayım... Acaba... acaba... Tırtıllar gıdıklanırmı?" Daha bi dumur ederdi=) Tabi olay bitmiş artık... Önündeki maçlara bakman lazım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Quasi abi gülmekten lensim düstü hayatimda ilk defa. Kesin yapicam bunu efsane 1 yöntem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 abicim o hamam böcekleri diilmiydi ya?hem bu kadar da kısa değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 yanlız butun baslık aquilaya koptu mmuhuaahahah super ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Bütün sonlukların kopması dileği ile :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 mont ver tuvalete yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 kız seninle konusmaya gelirken sol elinle sag memeucunu yalamaya calisirken sag elinin isaret ve ortaparmagi ile de sol memeni ovustur,biliyorum cok zor ama ise yariyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 varsınolsun said: mont ver tuvalete yolla yapma... lütfen... kesicem bileklerimi... ...veya kırıcam kalbini :/ yapma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 eski topicleri sacma yorumlarla hortlatmayalim arkadaslar ayar vericem diye boyle sacmaliklar yapmayalim kızım sana soyluyorum gelinim sen anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 CIKAR MASAYA VUR CAP CAP CAP yap ERKEK LISESI MEZUNU IMAJI VER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 masaya vurmak şifre yazmak gibi çözer meseleyi.zorlanmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 AHAHAHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 BonePART said: CIKAR MASAYA VUR CAP CAP CAP yap ERKEK LISESI MEZUNU IMAJI VER AHHAHAHAHAAHAHA İŞTE BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 duygusal bir olay insanlık piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar