axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Peter Parker'ın amcasının o ünlü lafını herkes bilir : With great power, comes great responsibility ; Büyük güç, büyük sorumluluk getirir. Arkadaşın vcd sindeki çeviri "Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur" :lol:[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 13 September 2003 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Yüzüklerin efendisi:İki Kulede Sam ile Frodo şu elf yemeklerinden yüyor lampus mudur nedir hatırlamıourum kaç yıl oldu okuyalı, Sam:Bu gavurların yemekleri de ne kadar güzel gibisinden bişi demişti[hline] forumlarda olay aşımı MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 [Bu mesaj Bonus tarafından 13 September 2003 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 lol, takdir ettim cevirmen arkadasi :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 gobletler geliyor! -goblinler geliyor olacak-[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Goblet mukus salgilayan tek hucreli organizma diye hatirliyorum. yamuluyorsam duzeltin...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bilemicem artık :D[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 goblet tek hücreli organizma değil organizmanın bir parçası, ince bağırsakta bulunup mukus salgılıo olması lazım. bu arada lembas o elf yemeğinin adı.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 gavur yapıyor abi. tabii ki güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Buyrun burda cok war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ben demedim öyle bişi, çevirmen feci uydurmuş.. :-p şu çevirinin üstüne tanımam ama ben: Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!![hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Kharon saolsun imzamızı geliştirdik biraz:)[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 spiderman de , cocugu yanan evden kurtardigi sahnede ,cocugun annesinin soyledigi lafin cevirisi: "allah inis takimlarina zeval vermesin"" gazman dan esinlenmis ceviren arkadaslar herhalde :)[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 süper salladın[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 kralsınız atam![hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 alt yazı falan bilemem de .. stardaki mortal kombatın sonunda liu kang'in kardeşinin ruhu gökyüzüne yükselirken "SELAMETLE KAL KARDEŞİM" diyordu onu bilirim :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: Bonus, 14 September 2003 00:20 tarihinde demiş ki: Kharon saolsun imzamızı geliştirdik biraz:)[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... ICQ:310490 sözlükçeyi bilmeyen arkadaşlar böyle şeyler diyebilir, hoş karşılamak gereklidir[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Bir rivayete göre trt 1 de eskiden star wars trilogy yayınlanmış. Filmin başında Leia "Help me Obi-Wan Kenobi" diyor R2 ya mesajı yüklüyor. Bunu trt 1 ise şöyle çevirmiş: "Yardım et Obi-1 Kenobi"[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 -f*ck you motherf*cker =canın cehhenneme pislik herif! cine-5 ozz'da baya görebilirsiniz,her filmde var nerdeyse[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Shangai Soccer diye bir film var bir yerden bulun izleyin adamlar çevirileride neler neler yapmamış ki... zaten filmden çok alt yazılara patlıyorsunuz :) ama allah için alt yazılar temelde filimlealakalı lakasız bırakmamışlar saolsun :) sadece geyikleştirmişler örn: sen ağlama dayanamam, ağlamagöz bebeğim basur yapar...[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 off o film manyak harbi bak aklıma geldi birkaç laf: "camiye mi geldiniz ne dikiliosunuz?" "sizi Hakan Şükür gibi yapmak için çok vaktimiz yok"[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ayrıca sanırım Shaolin Soccer[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Shaolin Soccer -kanepeyi kıracan lan hayvan[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 -mayday mayday we re fallin!!!!!!! -mayıs günü mayıs günü düşüoruz!!! ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 bi de matrix reloaded ın vcd sine..neo architect le karsılastıı zmn sen kimdsin diodu? adam da ben matrixi insa eden dallamayım diodu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar