Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Aynen orta3 de girmiştim ben de. Paticik'e de o zamanlar girmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Ardeth said: copry said: Ahahahahha doğuştan cleric çıktı senko :) cleric olamaz, edepsiz. şaman olur anca, şamanlar edepsiz cıblak cıblak dolaşıyolarDin 5 ama lutfen sdffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 çok sevimli bir topikmiş. uplamadan geçemedim. ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ZAAA bu ne lan?!! ashfgahgaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Ahaha süper lan baştan sona okumak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mortis said: sana abi tavsiyesi Orta okulda kasmayın bırak 2 ile geç yani kırığın olmasın ama 2 ile geç deymez kasmana hayatı yaşa yani sonra liseye gelince kasarsın ortalama ve üni için. Orta okulun hiç bir önemi yok Üni de[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! adam daha lise 2'den abi tavsiyesi vermeye başlamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 tam bir abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ahahha abi uplamayin sunu gozunuzu seviyim ahahafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 too late.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Şu topik zamanı ben üniversite 1 dim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 VashTheStampede said: Matematik hocamızın oturduğum sıraya karşı siniri var(sanrıım ehr derste hatalarını yüzüne vurduğumuz için)duvar kenarında oturan kimse matematik ve geometri(aynı hoca)den kanaat alamadı.Ben 43 den 1 aldım matematikten geometride 40 dan 1 geldi(cam kenarıdnaki adamalrdan biri 35 den(her iki derside)35 aldığı halde karnesine 2 geldi)Birde uzay geometrisi 40 dan 1 geldi diğer notlar 3 den yukarı gidiyorlar(3 olanda felsefe allahım ne ilginç bir ders o yarısında uyumadıysam neyim)Lise 3 ne zor be kardeşim.Üniveristeyemi hazırlanacam dersmi çalışıcam karıştırdım[hline]My girl my girl Dont lie me Tell me where did you Sleep last night Şikayet şikayet. Ben 1 aldım demiyor da. yazılıları 60,60,60 al bakalım hoca nasıl bırakabiliyor. ( 3 yazılı, 1 sözlüye göre) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yapmaın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bu ne iyi topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ergen patiler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 vay be şimdi bunlar büyüdü çoluk çocuk sahibi oldu falan adsasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Askerlik yapmadilar daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1044554_10152963224470274_1824496800_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Of cok tatli degil miyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kazandın mı peki "universte falna" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 sequo kime bisiklet aldı bu dönem parmak kaldırsın !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 2003 te üni hazırlıktım :( ünikornum vardı ultimada üçtane görmüştüm tamelenebilir birini halama birini amcama tamelemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 df said: kazandın mı peki "universte falna" boğaziçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Bölümü de yazaydin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mortis said: df said: kazandın mı peki "universte falna" boğaziçi. İşte tam "sınav kötü geçti yeaaaa" deyip 95 100 alan tiplerden biri demek "not ortalamam kötü üniversite kazanamıcam :(" sonra "boğaziçi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 aquila said: Bölümü de yazaydin sdf. gıda mühendisliği çıkarsa kendimi keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar