Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NEVZADE...!!

Felis_leo

Öne çıkan mesajlar

anlamıyorum niye utanıyorsunuz jenerasyonunuzdan. hiç mi çocuk değildik allaşkına eleman 16 yaşında gaza gelmiş açmış. hiç mi utanç verici bişeyler yapmadınız ki? tamam topik bomba ama her fırsatta '90 nesline laf sokuşturmayalım, rezil olabiliriz hep beraber ama insan kendi nesline de her fırsatta laf söylemez yahu. ne bu elitistlik. ben düzgünüm geri kalan '90lılardan bi cacık olmaz mantalitesi.

ps: ben açmadım topiki. öyle bi serzeniş olsun dedim. çok ciddi bi serzeniş değil, boş kalmanın verdiği uzatma payı da var.
Sosyal ağlarda paylaş

Metalurji Mühendisleri Odası ne be.

ben ilk mesajımı hatırlıyorumda patide.

2004 yılında. şimdi yaş 20. o zamanlar 15.(siz aradaki farktan yaşı hesaplayamazsınız şimdi diye söylüyorum.üstün bir matematik zekam vardır.valla.sözelciydim hatta.) o kadar kötüydü ki başlıklar, davranışlar... ban yemiştim. sonra 2005te başladım bu yola tekrar.

Felis_leo d u r m a k y o k y o l a d e v a m . . .
Sosyal ağlarda paylaş

asinanyavuz said:
anlamıyorum niye utanıyorsunuz jenerasyonunuzdan. hiç mi çocuk değildik allaşkına eleman 16 yaşında gaza gelmiş açmış. hiç mi utanç verici bişeyler yapmadınız ki? tamam topik bomba ama her fırsatta '90 nesline laf sokuşturmayalım, rezil olabiliriz hep beraber ama insan kendi nesline de her fırsatta laf söylemez yahu. ne bu elitistlik. ben düzgünüm geri kalan '90lılardan bi cacık olmaz mantalitesi.

ps: ben açmadım topiki. öyle bi serzeniş olsun dedim. çok ciddi bi serzeniş değil, boş kalmanın verdiği uzatma payı da var.

Bu post şeye benzemiş, türk filmlerinde zayıfla dalga geçilir, erdemli teyze/ayşecik hayat dersi veren bir konuşma yapar, büyük küçük herkes utanır yaptıgından. İşte bu o. Bugün çok tespit insanıyım.

NEVZADE NE YA LOL.
Sosyal ağlarda paylaş

asinanyavuz said:

haklısın elitistlik tasladığım konusunda da, özellikle AGALAR YİRMİ GALON BİRA İÇİYORUM RÖRLRÖFKSDLFDSŞ ve varyasyonlarına illet oluyorum, şahsi görüşüm.

ilk mesajı atan kişiden de ufağım hatta sanırsam, ben de içmeye giderdim ama dönüşte ne içtik bişeyler geliyor o biralar aeeeeğğ ofofofof diye anlatmazdım yani, okulumda sigara içip "ben ders asıyorum sırf sigara içmek için oolllmm" şeklinde artistik yapan çocuklardan bir farkı yok çünkü.

böyle bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ben de çok sıkkındım, gittim içtim, feci oldum diyenler 90lılara gıcık oluyorum. Çünkü sonra sadece iki kutu bira içtikleri ortaya çıkıyor. Tamam, yaşın küçük ama iki bira ile efkar dağıtıp feci sarhos olan adama adam demem ben. En aşağı bir küçük vodka, ya da bir sise sarap içeceksin. İki bira ile kafa oldum dersen gülerler sana, sonrada ciddiye falan almazlar. Ben almam yani...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben bu nevizade de pek takılmadım bilmiyorum ama gitmişliğim var. Bi arkadaşın doğum gününü orda kutlamak istiyoruz önerebileceğiniz mekan varmı ? (fasıl tarzı varsada olabilir yada pop/rock ağırlıklı müzik çalan biyer)(öğleden sonra 2 akşam 8 arası) (buarada ilk defa böle bir gereksinim duydum bir topicte yaş 23 -.-)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...