Regalya Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ahaha cok iyiymis : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Puhuhuhuhu! Sen mi yaptın? ^^ [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 05:59 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Rofıl :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Eski ve komik de değil .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 said: Eski ve komik de değil .... OK saygı duyarız /bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 hehe süper =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 fire/frost gidicektim, bu degisiklilerden sonra food/water gidip fast food zinciri kurmaya karar verdim... [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 08:13 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serdary76 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 hehe çok iyi yaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 @ aquila ahahahaah sabah sabah güldürdün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 cok güzel ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Şaka maka ama cidden ilk yenilik öğrenildi 1.10 hakkında. DT, Elemental Magelerin çok az görüldüğünü ve bunu değiştirmek için, üzerinde çalışıldığını yazdı. Arcane Tree'ye nolcak acep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 komikmiş, iyi bir noktaya parmak basmış falan ayrı da, birde o talent treelerdeki "shepherding" sekmesi bitirdi beni eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 hahaha yüzüm kızararak gülüyorum.. maskara olduk ama komikk !! ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 elemental mage cok garip bir sey ya.deneme amacli 2 hafta kullandim elemental combo'sunu,shatter ve ice shards ile ignite ve impact cok garip seylere yol acabiliyor ama pom kullanamiyorsun,pom'u gectim,improved cs yok,en fenasi arcane explosion'da ortaya cikiyor.bir de bunun evocation'i,clear casting'i var,ki arcane'de saydigim tum bu talent'lar olmazsa olmaz talent'lar."yok baba olur yeaa" diyen olursa sunlar olmadan 2 hafta pvp yapsin,oturur hungur hungur aglar. o yuzden ne kadar elemental ustune calisirlarsa calissinlar,arcane'in bu 21,bilemedin 18 talent pointini kapatamazlar. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 16:08 tarihinde, dream_endless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 pepsi ve starbucks logoları iyi olmuş :) intro'da infernal'a fireball atan mage'i yapan blizz'di. bunu da yapar yani şaşmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VanwaElen Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 gayet güzelmiş arada major mana potide yapabiliyomusuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 mana potiondan parayaı kıracaz desenıze :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VanwaElen Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bence alttaki bira bardagı daha cok satıs yapar ama nese.. bozmayayım ortamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 hehehee süper :D bizim mage var guildde baa bi whopper menü soğansız dedim küstü... :/ [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 01:47 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QhaN Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Çok iyi yaa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 haha züper la. -wsg başlamasına 1 dakka vardır, herkes ally üssündedir- priest: usta bize ordan 2 cappuccino çek mage: buyur abi warr: hocam, bizim çikolatalı kek vardı mage: hemen cast ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar