Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTE'nin belalısı(!) için hapis istemi.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şaka gibi ...

Mersin'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile tartışan çiftçi Mustafa Kemal Öncel hakkında kamu görevlisine hakaret suçlamasıyla 3 ay ile 2 yıl arasında hapis istemiyle dava açıldı.

Başbakan Erdoğan, 11 şubatta Mersin'de çiftçi Kemal Öncel'i 'lan' diyerek azarlamış, siyasi parti liderleri başta olmak üzere pek çok kesimden tepki almıştı.

Kemal Öncel, olaydan sonra özür dilemiş, daha sonra da 'baskıya maruz kaldığı' için özür dilediğini söylemişti.

Kaynak
Mesaj tarihi:
acaba bunu hangi SAVCI acti

savcilarimiz degisiyor beyler yakinda kiz arkadasinizla opustunuz diye dava acilirsa sasmayin.

mesela bir van savcisi varki kendisi ve annesi hakkindaki yorumlarla ansiklopedi yapilir.
Mesaj tarihi:
Sevmiyorum bu adamı. Üstelik etrafımdaki herkesin bayıldığı bir evde yaşıyorum. Çirkin ördek yavrusuyum, elbet birgün ortaya çıkacak güzelliğim.
Mesaj tarihi:
Tayyib Bey'e bir kova kına yollayacağım.. ötesine berinie sürünsün birada gelecek seçim dönemlerine arttırsın

tee geçmiş dönemde Gani Müjdenin bir yazısındaydır galiba başbakan Tansu Çiller ile şöyle bir hayali diyalog vardı

-başbakanım ekonomimiz hakkında ne dşünüyuorsunuz?
-ekonomimiz iyiye gidiyor
-ama nasıl oluyor enflasyon %500 oldu??
-aa siz sizn ekonomiden bahsediyorsunuz.. bizim ekonomimiz sizin kini bilemem hatta bakın.. özeeeer ekonomimiz nasıl hayatım
-şahane!
-bakın bizim ekonomimiz şahane sizinkini bilemem
-allah bin türlü..
-veliettin ameno!
Mesaj tarihi:
basbakan çiftçiyle terbiyeriz bir üslupla konuşuyor.
Daha sonra özür dilemesi gereken basbakan olduğu halde çiftçiye özür diletiliyor (tabiki baskı altında)
basbakan bununla da yetinmeyip adama dava açıyor. dava nedenide öncel'in basbakana “Ne yüzle geldiniz?'' demesi.

sanırım kapak koleksiyonu yapmak istiyor basbakan.
Mesaj tarihi:
neyin samarini yiyor.

savcilar atamalari en kolay vehukumet tarafindan etkili alanlar oldugu icin onlari hallettiler.

simdi hakim ler var. Onlarida yavas yavas degistiricekler sonra gorun adaleti.

ah benim salak halkim bizi Ataturk un bursa nutuklarina mahkum edeceksin.
Mesaj tarihi:
Çiftçi, Tayyip e "Buraya ne yüzle geliyosun işler berbat anamız ağladı" filan demişti arada bişiyler filan daha vardı, Tayyipin cevabı "ANANI DA AL GİT LAN" olmuştu

Hangisi hakaret acaba?

Kafalar Tayyipe...

Penguen in de ellerinden öperiz güzel bişiyler bekliyoruz=)
  • Yeni Oluştur...