Zopik Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Şaka gibi ... Mersin'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile tartışan çiftçi Mustafa Kemal Öncel hakkında kamu görevlisine hakaret suçlamasıyla 3 ay ile 2 yıl arasında hapis istemiyle dava açıldı. Başbakan Erdoğan, 11 şubatta Mersin'de çiftçi Kemal Öncel'i 'lan' diyerek azarlamış, siyasi parti liderleri başta olmak üzere pek çok kesimden tepki almıştı. Kemal Öncel, olaydan sonra özür dilemiş, daha sonra da 'baskıya maruz kaldığı' için özür dilediğini söylemişti. Kaynak
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 İyice komik yol almaya başladı bu hükümet :) Tayyip bizi discoya götür!!!11!1! plxtnxbye
matama Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 acaba bunu hangi SAVCI acti savcilarimiz degisiyor beyler yakinda kiz arkadasinizla opustunuz diye dava acilirsa sasmayin. mesela bir van savcisi varki kendisi ve annesi hakkindaki yorumlarla ansiklopedi yapilir.
horten Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 rte yi kral yapalım, kasımpaşa ya heykelini dikelim, protestocularıda kazığa oturtalım.
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Sevmiyorum bu adamı. Üstelik etrafımdaki herkesin bayıldığı bir evde yaşıyorum. Çirkin ördek yavrusuyum, elbet birgün ortaya çıkacak güzelliğim.
Stykx Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 yine rte rezil olucak bence.Nasil tayyipler aleminden birsey cikmadiysa bundanda cikmaz. Asil ciftcinin hapis istmesi lazim :/
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 tayip artık iyicene migdemi bulandırmaya başladı benim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Tayyib Bey'e bir kova kına yollayacağım.. ötesine berinie sürünsün birada gelecek seçim dönemlerine arttırsın tee geçmiş dönemde Gani Müjdenin bir yazısındaydır galiba başbakan Tansu Çiller ile şöyle bir hayali diyalog vardı -başbakanım ekonomimiz hakkında ne dşünüyuorsunuz? -ekonomimiz iyiye gidiyor -ama nasıl oluyor enflasyon %500 oldu?? -aa siz sizn ekonomiden bahsediyorsunuz.. bizim ekonomimiz sizin kini bilemem hatta bakın.. özeeeer ekonomimiz nasıl hayatım -şahane! -bakın bizim ekonomimiz şahane sizinkini bilemem -allah bin türlü.. -veliettin ameno!
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Daha iyi performanslar beklıyoruz kendısınden. Artık bizi şaşırtmamaya başladı. olmaz öyle.
pacemaker Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 basbakan çiftçiyle terbiyeriz bir üslupla konuşuyor. Daha sonra özür dilemesi gereken basbakan olduğu halde çiftçiye özür diletiliyor (tabiki baskı altında) basbakan bununla da yetinmeyip adama dava açıyor. dava nedenide öncel'in basbakana “Ne yüzle geldiniz?'' demesi. sanırım kapak koleksiyonu yapmak istiyor basbakan.
Llama Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 penguenden bi kapak daha bekliyoruz bu yeni konu için =) iyicene kafayı taktılar zati başbakana kim bilir bu konu ile ilgili ne çizerler
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 eğer çiftçi kaybederse davayı türkiyedeki adalete de güvenim sıfırlanacak.
paspatur Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 kaybetmez, ortada suç yok. Tayyip efendi Türk Adaletini arka bahçesi sanıyor ama her seferinde şamarı yiyor...
matama Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 neyin samarini yiyor. savcilar atamalari en kolay vehukumet tarafindan etkili alanlar oldugu icin onlari hallettiler. simdi hakim ler var. Onlarida yavas yavas degistiricekler sonra gorun adaleti. ah benim salak halkim bizi Ataturk un bursa nutuklarina mahkum edeceksin.
Forseti Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 benim hatirladigim kadariyla adam Tayyip'e degil Tayyip adama hakaret etmisti ya neyse hadi bakalim...
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Çiftçi, Tayyip e "Buraya ne yüzle geliyosun işler berbat anamız ağladı" filan demişti arada bişiyler filan daha vardı, Tayyipin cevabı "ANANI DA AL GİT LAN" olmuştu Hangisi hakaret acaba? Kafalar Tayyipe... Penguen in de ellerinden öperiz güzel bişiyler bekliyoruz=)
Öne çıkan mesajlar