ginaly Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 rekalam süper yaa.. şu ana kadarki en iyi cemyılmazlı opet reklamı bence... ön konsoldaki "buğdaylı" butonu muhteşem bi gönderme reklam böyle olur dedirtiyor walla... levye, gerenk, fırfır yok, asfalt ağladı beaa aklımda kalan hoş replikler.. bide sonunda "abi ben seni maslak opette indireyim sen ordan minübüsle devam edersin" lafı yardı beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 "Al Abi Levye" Bitirdi Beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ben neden gülmedim o reklamda :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 İlk başta peluş bunu sıkıştırınca "N'apıyo bu ya, yazıyı yaz Gitt" diyo, Trafiğe kapalı alanda cekilmiştir yazıyo. Orası da cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 6s li : "lider,lider diye bağırıyosunuz tribünlerde,daha bi numaranızı göremedik " fenerli : "allah,allah" 6s li : "hakkını ver stadın hakkını biraz bağır bağır" bizden biri : "al abi,su şişesi." fenerli : "şunlarla bir olma boşver" bizden biri : "ezik galiba abi. " 6s li : "hayal mahsülüsünüz hayal,alırım liderliği diyorum" fenerli : "sizin gibi gençleri kadıköy'de görmek isteriz biz" 6s li : "ya bırak kardeşim fair play mesajları vermeyi,alırım liderliği diyorum,şampiyonluk diye ağlama sonra" fenerli : "takip et o zaman bizi takip et" stad anonsu : "maç birazdan başlayacak,lütfen sahaya yabancı madde atmayalım" fenerli : "güzelce koyun çocuklar" 6s li : "illa tuncay'ı vurgulayacak" fenerli : "bak size de alex,anelka transfer edelim sonra ağlamayın" 6s li : "ya bunlar maddiyat gerektiren transferler,bunlara verebilecek paramız yok" 6s li : "fenerliiiii,hahahahaha" fenerli : "bizi caddede bekleyin" tüplü-buğdaylı-kepekli-tuncaylı fenerli : "sen şimdi futbol göreceksin" hakem : "düüüütttt" 6s li : "çimler ağladı beeeaa" fenerli : "dır dır yok dır dır yok,delikanlı oyna" fenerli : hooppp 6-0 olduu tribünlerden hep beraber : "futbolcunun parasını ver parasınıııııı" fenerli : "sana diyor hıhıhıhı" 6s li : " ühühühühühü" fenerli : "alın şu cinconu da diğer kurbanların yanına koyun" fenerli : "kardeşş biz sizi samiyende bırakalım ordan kupa hayali ile devam edersiniz floryaya" ------------------------------------------------------------------------ galatasaraylı olmama rağmen okuyunca güldüren bir yazı fakat peluş karakterinin fb ile daha uyumlu olması kurguyu bozmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 çok hoşuma gitti bu reklam ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Forgiver sende bir reklam işine soyun bence... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yok abi benden iyi pastacı olur copy/paste yazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 yannız NFS ile alakası yok olayın arkadaşlar.. karaşimşek dizsini bilmem bilirmisiniz. az da olsa izlemiş veya seretmiş olanlar varsa, arabadan tutun da diğer tüm karakterler o diziden. kitt = gitt bonnie = banu falan feşmegan.. peluş da bişidir artık onu hatırlamıorum.. mostwanted nfs vs yok yani işin içinde.. resmini dekoyyim hatta: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 şunnarı da alın hele bi.. http://en.wikipedia.org/wiki/Knight_Rider http://www.knightrideronline.com/ http://www.imdb.com/title/tt0083437/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 lütfen çocukları pisten çekelim olayı cem yılmaz'ın ilk defa kullandığı bir kalıp mı yoksa başka bir yerden alınmış bir kalıp mı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 hiçmi düğün salonuna gitmedin forgiver orda düğünlerde merasim başlayacağı zaman derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 sahip bizi yataşa götür ile şu reklamı kıyasladınız ya,olmaz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 simdi pelusun arabasinin plakaya dikkat ettimde super ya adam lar ayrinti kacirmamis [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 13:17 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 @Head var bazı insan parcacıkları heryerde ukala olacaklar illa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 ben her seredişimde gülüorum bi kerem.. hakkatten o asfalt ağladı beaa lafı hiper bişee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 deli galiba abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Cem Yılmaz'ı sevmem ama bu reklama hayran kaldım. Gözlerimden yaşlar geldi ilk izlediimde. "Al abi levye" diyişi zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 `Ben seni maslak opete birakiyim sen ordan gidersin` loL =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 buarada sahip bizi yataşa götür reklamı gerçekten çok iyi bir reklam reklamcılık açısından baktığınızda bundan iyi bir reklam herşeyden önce maliyeti belki bunun 100 de biri ikinci olarak bakın hepimiz biliyoruz son derece akılda kalıcı bir reklam geçen gün arkadaşın ağzına takılmış bütün gün öyle dolandı üçüncü olarak reklamdan sonra aklınızda kalan yataş oysa bu reklamda opet kimsenin umrunda değil konuya bakarsanız oradan bile belli yeni opet reklamı değil cem yılmazın yeni reklamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Meraba. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 thor dogru dıonda. sole bişi var; aradan yıllar gecınce ben benzın almak ıcın benzınlık ararken opeti gorunce -kanka hatırlıonmu o reklamı dıcem ve opete gırıcem. ama evlenmek ıcın mobılyalarımı doserken yatasa karsı hıcbır sempatim olmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar