Mino Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 http://www.milliyet.com.tr/2006/03/16/guncel/gun01.html Eşcinsellerden, evlenmeden aynı evde oturan çiftlerden rahatsız olanların oranı yüzde 50'nin üstünde çıktı. Ramazanda oruç tutmayanlardan rahatsız olanların oranı ise yüzde 36... Türkiye genelinde yapılan bir araştırma, Türk toplumunun kendisinden farklı düşünen ve yaşayanlara ne kadar hoşgörüsüz olduğunu ortaya çıkardı. Eşcinsellerden, evlenmeden aynı evde oturan çiftlerden, bar, diskotek ve gece kulüplerine gidenlerden, küpe takmış erkeklerden ve açık giyinen kadınlardan rahatsız olanların oranı yüzde 50'nin üstünde. Ramazanda oruç tutmayanlardan rahatsız olanların oranı yüzde 36, namaz kılmayanlardan rahatsız olanların oranı yüzde 28, başını örtmeyen kadınların görüntüsünden rahatsız olanların oranı ise yüzde 24 çıktı. Açık Toplum Enstitüsü ve Boğaziçi Üniversitesi'nin (B.Ü) proje desteğiyle, BÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Yılmaz'ın yöneticiliğinde yapılan kamuoyu araştırması, 15 ilin kentsel ve kırsal yerleşim birimlerinde, 18 yaş üstü 1644 kişiyle, hanelerde yüz yüze görüşme yöntemiyle yapıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 at gözlüklü toplum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 eşçinşellerden pek hoşlanmıyorum. türban takanlardan taktıklarında nefret ediyorum. diğerlerinden kime ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Bir insanın rahatsız olması hoşgörmediğini göstermez bence. Ben rahatsız olurum bir hareketten aşırı miktarda ama hoş görür sesimi çıkartmam mesela. @Messor insanların düşüncelerini söylemesi at gözlülük değildir. Senin gibi düşünmeyende at gözlüklü değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 otobüse yada başka kapalı mekanlara girdiğimde milletin küpe taktığım için uzaylıya bakar gibi bakması beni de çok rahatsız ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 hahahah kendisi gibi olmayanlari - basi ortululeri - universiteye almayan , esinin basi kapali diye merkez bankasi baskani olamaz bu adam diye tartisma baslatan bu medyaya sormak isterim : senin ne kadar hosgorun var ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 benim gibi düşünmeyenlere değil, ceşitlilikten rahatsız olanlara dedim. at gözlüklü toplum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 İstediğiniz geleneklere, inanca, yaşam tarzına sadık kalın, ancak ne olur şu ülkenin önünü kapatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 huun bi rakamlara bakçanmı oruç tutmayana kıl kapanla başörtüsü takana kıl kapan arasında nasıl bir fark var? ya bi de ben bunu da gördükten sonra ciddi ciddi başka bi ülkeye kapağı atma planlarımı gözden geçireyim. çekik ülkelerine bi bakaym ben hmm. bara gidene bile gıcık olan bi milletmişiz lan komediye bak. [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 18:31 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Dedem benle küpe takmaya başladığımdan beri konuşmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 oruç olayı ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 kimsenin kimsenin onunu kapattigi yok . yeterki kimse kimseye biz ataturkcuyuz biz biliyoruz siz onumuzu kapatiyorsunuz demesin . kiz kardesim yok , 2 amcamin ve 1 halamin kizlarininda basi kapali degil . yeterki onumuzu kapatmayin diye sesleneceginiz kisi ben degilim sayin antismontantanes ergun babahan nin dikkate deger bir yazisi vardi bugun sabahta . kendisini cok biliyor zannedenlere karsi guzel bir yazi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Ben bugünkü atatürkçülerden değilim. Ben, atatürk ideallerine, ilkelerine ve vizyonuna inanan biriyim, ancak asla bu ideallerin, ilkelerin ve vizyonun içine kendi isteklerimden bir tutam katıp "atatürkçüyüm" adı altında bunu kimseye kakalamaya çalışmam. O yüzden bugünkü atatürkçülerden değilim ben. Bugün de, atatürkçü adı altında değil, kendi adım altında şunu söylüyorum: Benim için ideal Türkiye'de kimse kimsenin yaşam tarzını (başkasının yaşam tarzını engellemediği/ o yaşam tarzına zarar vermediği sürece) kendininkine uygun değil diye engellemeye çalışamaz. Bir yaşam tarzını takip etmekle, Türkiye gibi geçmişte bir çok olayın yaşandığı üniversite kurumuna ideolojik bir simge sokmak (ki bu simge benim idealim olan türkiye'yi baskıcı ve benim gözümde aciz bir türkiye haline getirecek idealleri temsil etmektedir) arasında da dağlar kadar fark vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 kimse kimsenin yasam tarzina karismayacaksa ben varim antismontastanenes . oyle degil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 :) Antimontastanesler götürsün seni Ayrıca, benim üniversitelerde başörtüsü takılmasına karşı olmam günümüzde bunları getirmiş insanların her yaptığına %100 katıldığım anlamına da gelmez... Karışık bi insanım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Şu sayılanlardan sadece eşcinsellere karşı önyargılıyım, ve evet çevremde (xy kromozomlu) eşcinsel olmasını da istemem. Rahatsız olurum. Evet isteyen homofobi desin isteyen gerikafalı falan desin ama böyle. Geri kalanından kesinlikle rahatsız olmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 @Antimodes52 :D En iyiside odur zaten. Cidden tümden bozulmamış bir düşünce var mı acaba? [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 19:23 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 said: Finrod pati § 17 Mart 2006, Cuma - 18:17 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- otobüse yada başka kapalı mekanlara girdiğimde milletin küpe taktığım için uzaylıya bakar gibi bakması beni de çok rahatsız ediyor... Bir tek bununla kalsa yine iyi insanlar artık ne giydiğinden tut ne dinlediğine kadar herseyine alakasız yorumlarda bulunmaya anlamsız bir onyargı ile yaklasmaya basladı guya asya ile avrupanın medeniyetin kapısı hukmunde bir ulkeyiz mişmişiz. Aslında soylenen utopia dan baska birsey değil bu ulkede sorgulayan okumayan koru korune herseye inanan amerikanvari bir gençlik oldukca (sadece t.v. ye endeksli) daha ne salak salak durumlarla karsılasırız dusunmek bile istemiyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Yalnız dikkat edelim ki"15 ilin kentsel ve kırsal yerleşim birimlerinde" diyor genel bir anket olmamış yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 İsteyen istediği gibi yaşasın-toplum kuralları ihlal edilmediği sürece. Size bindiğim bir otobüste gördüğüm bir manzarayı anlatayım. Bu anlatacağımı şahsen görmüşümdür, yani birinden duyma falan değildir. Paşamız kız arkadaşıyla belediye otobüsünün en arkasında orta bölüme oturmuştu. Kız arkadaşıyla sarılmalar falan, tamam sarılsın Maşallah birbirlerini çok seviyorlar mesut olurlar İnşallah. Ancak aradan geçen 5 dk sonrasında bu çift öpüşmeye başladı, bulunduğumuz mekan belediye otobüsü. Biz 2 kişiydik, uyarıcaktım çocuğu, yanında kız arkadaşı olduğu için ters cevap vermek zorunda kalacaktı, sonra biz de garibimi dövmek durumunda kalacaktık ondan uyarmadım, boşuna niye uyarmadın diye sormayın yani. Şimdi buradaki nokta nedir benim açımdan, isteyen öpüşebilir herkes öpüşebilir, sevgilisini çok sevebilir ancak bir toplu taşıma aracında o kadar insanın içinde bir çiftin öpüşmesi çok saçma bir davranış biçimi, mesela bu beni rahatsız etti. Yukarıda oruç falan yazmışsınız isteyen tutar istemeyen tutmaz, sonuçta oruç tutmayanı ya da bara gideni taşlamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Eşcinseller,türbanlılar ve açık saçık giyinen bayanlardan hoşlanmıyorum. Diğerleri insanların kendi seçimleridir ibadet etmek,küpe takmak v.s başkalarını bağlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Homoseksüellik neden başkalarını ilgilendiriyor ki? Yani şimdi homoseksüellikle cinsel sapıklığı birbirinden iyi ayırt etmek lazımdır. Homoseksüel dediğiniz anda aklınıza sokağın ortasında yanınıza gelip sizi avuçlamaya kalkan bir manyak geliyorsa, bunun homoseksüel olmayanı da zaten rahatsız edicidir çünkü bu adam cinsel taciz yapıyordur. Ancak homoseksüel bir çiftin ne zararı var ki millete? Şahsen karşımda öpüşseler etseler bile bir rahatsızlık duymam, kendi seçimidir, saygım vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ilerleme safsataları altında gerilemek bize aittir.küpeye bile olumsuz bakan bir toplumda yaşamak ne güzel gerileyip bağnazlaşalım sonrada küpeli toplumların mahkumu olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 belli 1 ortam var,çevre var...herkes kendini ya da aile yapısını olumsuz etkileyebilecek herşeyden korkuyor,kaçınıyor...yanlış ama gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar