Fly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 druid ve rogue assasin var ama mage açayım nasılsa 14 e geleni bırakıp yeni char açıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 22 ol gel qibburaya bak nasil kastiriorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Neden mage? Ben centaur crusader olsam katılabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 roleplay kuralları var, quibbura'ya giremez crusaderlar. bu arada elf mage açtım 65 con üstüne basamak basamak 85'e çıkılır mı ? (en düşük cons rune kaç con istiyor kısaca) ve de necromancer iyi mi ? fury veya channelerın aoe leri partiyi de etkiliyor diye istemiyorum, warlocku da sevmiyorum. wizardı da düzgün hiç oynamadım ondan istemiyorum. ne olayım ? edit : veya necro olayım, güzel gibi. [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 19:15 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ben elf archmage im beginner im sirf cons rune 100 cons 95 spi +40 rune ile 160 int var level 34 üm iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 buzx aç bi mage gel. simdi oyuna giriorum nick Raistin [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 19:14 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ok nickim Softie Portakal, bir grup buldum noob noob kasıyoruz. bu arada ben başlangıç runeleri ile 150 int yaptım, ardından cons u +20 yapacağım. hemen ölmesin diye. ve muhtemelen necro yapacağım, bulursam da archmage takacağım. [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 19:19 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 hmm çok lag oluyor bu aralar : hatta lost oldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 elf necro oldum (olurken vamp necro mu olsaydım sorsam da kendime..) , güzel hasar veriyor şu anki durumuma ve eşdeğer charlarıma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Buzx de ben de necro olduk ( o shade ben elf ) , hadi hayırlısı. bir de ben bir şey soracağım, parasal sıkıntı çekiyorum, level 16 necro olarak kendi çapımda eğitim amaçlı para toplama yeri tavsiye edebilir misiniz ? [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 21:42 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ben az ciktyim oyundan yanlislikla aoe kullanırken bi r6 indirdim r7 arkadaşı peşimde direk alt + f4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 yanlız oyunda kaliyorsun o sürede :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ehehe son 50 hp ile yırtmısım. cons build rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 bise sorcam heal channy char var lvl 61 nelere agarlik vermemi tavsiye edersiniz bide hangi disiplinleri basim... dmg agarlikli yapmak istiorum bu arada ve heal buyulerim gm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 int arttırır verdiğin zararı. sadece bu kadarını söyleyebilirim, en son 3 yıl önce chan açmıştım ve aşırı gimp olmuştu, ondan seni yanlış yönlendirmek istemem. edit : healer/doomsayer açacağım da bunlar mage outposta girebiliyor mu ? light armorların vereceği en iyi def ne kadardır ? (neph doomie açacağım da dex az doğal olarak, yüksek skill ile light armor kaç def verir hesaplayacağım) [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 21:56 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 arkadaşlar ben acicam charida rogue olmak istiorm bi arkla oynycam o da kesip biçmek istiom dio e zaten level atlamak kolay o halde arkadaşlar ufaktan rogue ve fighter için bi tutorial yapsaniz hangisi hangi konuda iidir ve ırk konusnda da ben bişy anlamadım siteden:D Bide bi server şöle adam gibi rp ve pvp olmassa sadece pvp yapabilecegmiz?Şimdiden çok saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 cd sini bende istiyorummmmm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 redemption uzak doğu istilasındaymış, braialla unoffical olarak uzak doğu serverı. vindiactionda da loreplay olayı var, her ırk ve class yan yana olamıyor. bu yüzden seçebileceğiniz wrath veya mourning kalıyor. ha ama birlikte oynarız gerisini boşver diyorsan vindication'da ortak ırk ve meslek (veya aynı tip guilde girebileceğiniz meslek/ırk kombinasyonları) seçin, birlikte oynarsınız. ayrıca rp zorunlu değil. sadece vindication'da örneğin vampire necromancer ile dwarf crusader düşman olmak zorundalar birbirlerine. diğer serverlarda birlikte olabiliyorlar. [ Mesaj 05 Nisan 2006, Çarşamba - 22:57 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 vindication da elf açarsanız raistin de var bende kasıcam yavaştan (Bulsam adamı dakastırsa bana cabucak :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 biri banaa cd sini ulaştırabilir mi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 kaan dun aksam oskana indirtiodum en son eger adam cdye kopyalayip getirirse bende burdan sana kopyalarim veririm?ama bi şartla bana fighter ve roguelar için tutorial yaz suraya:Dyada birilerini yazmaya ikna et:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 tmm ben sana birebir anlatırım öğrenince :P yazdırırım birine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 chronicle.ubi.com sayfasinda forumlar var orda birsuru tutorial var onlara bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 aslında her class her görevi üstlenebilecek biçimde geliştirilebiliyor. mesela templar olan biri yakın dövüşe ağırlık vermiş özellikte de olabilir, caster özelliği ağır basan karakter de olabilir. (burda templar dediğim fighter tabanlı bir meslek, yani fighter oldum diye illa ki yakın dövüşe girmenize gerek yok.) çoğu meslek için bu geçerli, ama yeni başlıyorsanız daha basit bir sınıf tercih edin, çok kafa yormayın oynayacağınız karakter üstünde. barbar güzeldir başlangıç için mesela seçeceğiniz ırk destekliyorsa. [ Mesaj 06 Nisan 2006, Perşembe - 18:25 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 bilgisi olanlara soruyorum, rangerların silahları (braialla's sword gibisinden bişeydi) dex tabanlı da, masteryleri neler ? sword mastery ve beastcraft 2. mastery mi yoksa başka bir şey mi ? bir de bu kılıçları kaça bulurum ? bulana kadar daggerlar ile idare edeceğim çünkü, dagger skillnini de arttırmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar