Bleda Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ben archamge olacak channeler im o yüzden cons rune aldim 100 consla baya ii hp em var mage e göre spi 95 (maxed) cons 100 (maxed) int 120 maxed (+40 rune u alıcam) 97 de gear la beaber 109 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 http://chronicle.ubi.com/loreplay.php Buradan anladığım kadarıyla yamulmuyorsam sadece Brakkolumbir (Barbarian Clan) a girebiliyorum.Bleda biz ayrı dünyaların insanlarıyız abicim :) Bende brailaya geçeyim bari ya,sıkar beni böyle loreplay falan :) Teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bence geçme. mourning veya wrath'ı dene. braialla'da çin istilasından önce r4-r5 olup guild kuranlar grup kurup level kasabiliyor ama yeni gelenler için çooook zor bu olay. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 22:02 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 diorum vindi diorum zevkli olur idorum peeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 neyse, haftasonları esceter portakal (vampire rogue/assasin) olarak oynuyorum ben de , vindication'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ya paticik nerdeyse herkes bir söylesin de biz de o serverda oynayalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 esceter portakal - vamp rogue kirazli portakal - elf healer veya sonu portakal olan herkes (habire yeni ir şey açıp siliyorum) vindication'da. bu arada buraya bir bakın, sanırım sb2 falan çıkmayacak hatta şimdiki sb de kapanacak bu açıklamalara göre. [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 22:30 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 evet abi wulfpack olmus ole bi soylenti var bende duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 fly 1. mage olucaksan elf de archmage classı var 2 spiriti neph ve vampdan daha yüksek. dexleri yüksek defleri yüksek dogal olarak. consları azıcık düşük. ancak benim gibi cons build gidersen über bir archamge oluyorlar. aynı zamanda ii scout oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 kapanmasin ya 1 2 ay oynayalim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 evet senin dedğin de doğru yanlız vampirler için spirit gereksiz, onlar mana kullanmıyorlar :) ve bence de 4 ay açık kalsın en azından, öss hazırlıklarına kadar oynayayım.. edit : ya aklıma takıldı, bladeweaver priest elf yapmayı planlıyordum da bunların kullandığı silahlar neler ve dex tabanlı mı başka bir şey tabanlı mı ? [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 20:54 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 dex tabanlı sword.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bw kılıclar dex tabanlıdır diye hatırlıyorum. ranger-bw-bm dex galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 tamam teşekkürler bir sorum daha var : dex/int elf druid yapma planım var ama 140 dex, 40 con, 120 int, 70 spi kötü mü olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 talarion harici swordlar str tabanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 15 mayista kapnio die bise duydum dooruluk payı nerdir bilen varsa solesin lutfen .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 kaynak ? ayrıca bugün de kapanabilirdi, ubi resmen açıkladı wolfpack'i kapatacağını ki bu da sb'nin sonu demek. birkaç hafta sonra sb buharlaşacak bence, o yüzden oynamıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 forumlarda oyle bisi yazmio sıkmayın kapanmicak sb oynayin oyununuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 yaw bu gece indircem ne o kapancak falan bi bilgisi olan varsa solesin bosuna 3gblik kotayi bitirmeyelim ayın başında bide beyler bu ne kadar zamanda iner? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Ashen Temper wolfpack'in kapanacağını söyledi. Belki sb yi kapamazlar ama wolfpack kapanırsa shadowbane de gidecektir muhtemelen, çünkü başında geliştirecek bir ekip kalmayacak (ha veya başka bir ekip gelir onlar idare eder bilemem). kapanacak dememin nedeni bu. edit : hatta girmenize gerek yok, şunu yazmış adam : We were recently informed that as of mid-May 2006, the doors of Wolfpack Studios will be closing. mayısın ortasında kapanacak işte. 1,5 ayımız var göründüğü kadarıyla. [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 21:54 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 o mesajın artık orada olmaaması ve dünün 1 nisan olması ne ilginç değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Tue Mar 28 2006 03:39 PM tarihinde atmış mesajı ve biraz aşağıda duruyor mesaj, silmemiş. ya neyse wolfpackin içinde bulunan bu kişi mayısın ortasında kapanacağını söylemiş ve 1 nisan şakasıdır diye de edit yapmamış. karar sizin. sadece adamın yazdığı şeyi aktardım size. [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 16:16 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 fly pardon sen söyleyince baktımda doğruymuş :( ama artık fazladan bişi eklenmesede sonuçta serverlar açık kalacak o yüzden bi sorun yok bence... oynamaya devam edek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ah bir de grup bulabilsem.. biraz da bu soğuttu oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 vindi de herhangi bi ırktan mage olsan kastırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar