Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadowbane ÜCRETSİZ !

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

bence geçme. mourning veya wrath'ı dene. braialla'da çin istilasından önce r4-r5 olup guild kuranlar grup kurup level kasabiliyor ama yeni gelenler için çooook zor bu olay.

[ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 22:02 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

esceter portakal - vamp rogue
kirazli portakal - elf healer
veya sonu portakal olan herkes (habire yeni ir şey açıp siliyorum)
vindication'da.

bu arada buraya bir bakın, sanırım sb2 falan çıkmayacak hatta şimdiki sb de kapanacak bu açıklamalara göre.

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 22:30 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

fly 1. mage olucaksan elf de archmage classı var 2 spiriti neph ve vampdan daha yüksek. dexleri yüksek defleri yüksek dogal olarak. consları azıcık düşük. ancak benim gibi cons build gidersen über bir archamge oluyorlar. aynı zamanda ii scout oluyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

evet senin dedğin de doğru yanlız vampirler için spirit gereksiz, onlar mana kullanmıyorlar :)

ve bence de 4 ay açık kalsın en azından, öss hazırlıklarına kadar oynayayım..

edit : ya aklıma takıldı, bladeweaver priest elf yapmayı planlıyordum da bunların kullandığı silahlar neler ve dex tabanlı mı başka bir şey tabanlı mı ?

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 20:54 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ashen Temper wolfpack'in kapanacağını söyledi. Belki sb yi kapamazlar ama wolfpack kapanırsa shadowbane de gidecektir muhtemelen, çünkü başında geliştirecek bir ekip kalmayacak (ha veya başka bir ekip gelir onlar idare eder bilemem). kapanacak dememin nedeni bu.

edit :

hatta girmenize gerek yok, şunu yazmış adam : We were recently informed that as of mid-May 2006, the doors of Wolfpack Studios will be closing.

mayısın ortasında kapanacak işte. 1,5 ayımız var göründüğü kadarıyla.

[ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 21:54 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tue Mar 28 2006 03:39 PM tarihinde atmış mesajı ve biraz aşağıda duruyor mesaj, silmemiş.

ya neyse wolfpackin içinde bulunan bu kişi mayısın ortasında kapanacağını söylemiş ve 1 nisan şakasıdır diye de edit yapmamış. karar sizin. sadece adamın yazdığı şeyi aktardım size.

[ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 16:16 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...