Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 high detail'de grafikler ve karakterim; [spo][/spo] pluton bende bile hata vermedi abi, ki bilgisayar abaküs gücünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ok şimdi char açıcam wrathda karakter isimlerini filan yazsa herkes şahane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 bende indirdim şimdi patch yapıyor patch ne kadar sürer? gelcem bende nicklerini yazın da sizi bulayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 wow'dan sonra alışamadım ben ya girdim 30 dakka dolaştım çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ben hiç beğenmedim yau çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 wrath serverinda basladim adım: Khalyr Sylar kel kafalı ırk hangisiyse oyum (adını unuttum ırkın iyi mi?) 8. level rogum anlamsizca farm yapiyorum heryerde kar yagiyor, örümcek fln öldürüyorum =( cok yalnizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 shade. kapanacak falan diyorlardı nisanda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 hala devam ediyor valla :) reklam aldılar oyuna. artık adma kestikten sonra "WATCH DELL" diyoruz bi o yenilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Bu topic ilk açıldıgında oynadıgımda biriyle tanışmıştım,yanında sürekli bi healer-buffer bot geziyodu,sormuştum program falan demişti. Aradım ettim bulamadım söylediği şeyi,ya beni yedi,yada cidden varmı öyle bir olay? Birde Aracoix axe thrower barbar yapmaya çalışıyorum ama aracoix yerine halfgiant mı seçseydim pvp maksatlı bi karakter için.benim max str 125 max con 110 falan,halfgiant açsam 150lerde olacak 2side,çok farkedermi dps de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 ucup da hayatını kurtardıgın cok olabilir. ama bi halfgiantı alamassın gibi. dedigin bot olayi . gruba alıyor. formation ile pesinden sürüklüyor , macro programı ile büyüleri attırıyor fln. ben 7 prelate aynı anda kulanan gördüm :) tabi artık /tar komutu olmadıgı için zor :D orca nereye kayboldun ya.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 lethe allasen beni de kurtarın şu karlı mekandan :) level 8 elf mage'yim. bu akşam giremedim yarın yine oyundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2007 oyun cok güzel ama grafikler rezalet (gerçi bayaa eski oyun) ama karakter özellikleri çok derin, hiç bir oyunda görmedigim kadar örenmeye calisiyorum saolsun lethe tuttu elimden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 öf bilsem durotanıda alırdım. karakterinin ismi neydi? kesi nyanından fln geçtik biz :) 20 şehir civarındaki nationdan ayrılp kendimiz 4-5 guildlik bir tane yapmayı planlıyoruz , sizin karakterleri hemen hazır edersek harika olacak :) unutmayın forum http://www.dawn-online.net/ da üye olup recruitment kısmına "access please" diye konu açıp "im from paticik.com and referred by lethe" derseniz açarlar çabucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 oyunda nodie benim :) ben mmorpg'lerde genelde ilk günler oyun dünyasını gezerim tırım tırım. yine geziyodum bi kamp buldum. ork kampıymış. ben daha "bura nere ağabey?" diyemeden indirdi ork :) orada telef olunca sınırları kıstım biraz. level 8'im şimdi, 10'a kadar hulda mulda avlarım. sonra anakara'ya açılır sizi bulurum. bi de lethe şey diyecem ya, oyunda gui nasıl ayarlıyoruz? ben pencereleri taşımayı bi bulamadım. isteğime göre dizim dedim pencereleri beceremedim. [ Mesaj 11 Mayıs 2007, Cuma - 22:14 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 herhangi birşeye ctrl+click yaparsan ordaki tüm olası seçenekler çıkar shifte basılı tutup istediğin yere çekebilirsin istediğin pencereyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 tamam sağol, gerçi az önce çıktım oyundan. farming'e devam. 10 olup ustadan klas seçicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 bakıp durdum bende sana rrasgelemedik :) sözleşeli mbi ara hemencecik kasarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 ömrümü yiyip bitirmişti bu oyun ama hala tadı tamağımdadır ve Camelot şehrini hiç unutmam iyi eğlenmiştik hele alliance sistemi cok iyidi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2007 vay guru buralardamısın sen=) hakkaten amma oynamıştık zamanında shadowbane'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Soulreaver lar unutulurmu hic:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 başlayayım dedim hangi servera gireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 wrath'a gel ice, son bikaç sayfada başlayan herkes oraya geldi. benim bikaç karakter var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 türk guild varsa geleyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 ah be keşke bende oynabilsem :( ama askerde anca silkroad online oynanıyor cafelerde onlar yüklü askeri pc lerede oyun yükemek yasak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 senin için de oynarız, hayırlı tez-kereler sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar