NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Warnings issued by the U.S. military to their own troops: "Aim towards the enemy." Instruction printed on US Rocket Launcher. "When the pin is pulled, Mr Grenade is not our friend." US Marine Corps. "Cluster bombing from B-52s is very, very accurate. The bombs are guaranteed to always hit the ground." USAF Ammo Troop. "If the enemy is in range, so are you." :D Infantry Journal. "A slipping gear could let your M203 grenade launcher fire when you least expect it. That would make you quite unpopular in what is left of your unit." Army's magazine of preventive maintenance. "It is generally inadvisable to eject directly over the area you just bombed." U.S. Air Force Manual. "Try to look unimportant; they may be low on ammo." :D Infantry Journal. "Tracers work both ways." US Army Ordnance. "Five-second fuses only last three seconds." Infantry Journal. "Any ship can be a minesweeper... once." :D Anon. "Do not draw fire; it irritates the people around you." Your comrades. "If you see a bomb technician running, try to keep up with him." USAF Ammo Troop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 "If the enemy is in range, so are you." :D ahahha hadi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 "If the enemy is in range, so are you." "If you see a bomb technician running, try to keep up with him." =] Bunlar güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 "If you see a bomb technician running, try to keep up with him." "Any ship can be a minesweeper... once." :D bu ikisini anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bomba uzmanı birini koşarken görürseniz sizde onu takip edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 kaçmak,kaçmak daha iyi uyuyo sanırım,teşkürler yinede abso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 her gemi mayıntarayıcı olabilir... sadece bir kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 herhangi bir gemi bir mayin temizleyici olabilir... bir defaya mahsus. ve en süperi bu bence ahaha, bir de o M203 grenade harika :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 "A slipping gear could let your M203 grenade launcher fire when you least expect it. That would make you quite unpopular in what is left of your unit." En komiği bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 "Cluster bombing from B-52s is very, very accurate. The bombs are guaranteed to always hit the ground." USAF Ammo Troop. bnu beendinm şahsen o anlamadıklarımı analtanalra cok teşkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 bir arkadas gönderdi : ) [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 14:38 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 anlayamadıklarımı acıkladıgınız için saolun o range olayına bittim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 "When the pin is pulled, Mr Grenade is not our friend." US Marine Corps. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Peh.. yalan da hepsi. ben gülemedim. o u.s marine dediğiniz herifler sokakta kavga etmesine izin verilmeyen çünkü aldığı eğitiimler sayesinde ölümcül silah haline gelen güçleri olan adamlar. amerikan askerlerine verilen eğitimler o yazıların mantığını zaten 30.000 kere anlamalarını sağlayan eğitimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Ama genel olarak zeki olmamaları yüzünden nekadar eğitimli olurlarsa olsunlar bu kendi adamlarını düşmanla karıştırmalarını engellemiyo:) (izlediğim bir headcam video yüzünden böyle düşünüyorum ben. hareket eden herşeye ateş ediyorlar, kendi adamlarına bile.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 -"Five-second fuses only last three seconds." Infantry Journal. - güzelmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 USMC dünyanın en lokmanlı askerlerini yetiştiriyor diye bir genelleme vardır , Stanley Kubrick babamızın nacizane eseri Full Metal Jacket'da da görebiliyoruz bazı örneklerini mesela Kennedy'i indiren abimiz bilmemkaç yüz metre mesafeden adamın kafasına vidalamış mermiyi , USMC eğitimli . Böyle ölüm makinesine dönüşen insanlar aptal olsa ne yazar olmasa ne yazar . Eline silahı veriyorsun kişi başı 10 tane adam alıyorlar . Eğitimleri takdire şayan , ama kullanmaları istenen yerleri düşününce insan çok okkalı küfürler ediyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Ehehe çok iyiymiş ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Arkadaşlar nette bulduğumda hoşuma gitti pati ahalisiyle paylaşayım dedim. Espriler (veya sanmıyorum ama gerçekler) beni güldürdü.Gerçek veya sallama farkedermi? Ciddiye alıp da ideolojik tartışmaya döndürmeyin, gülün eğlenin yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 "If the enemy is in range, so are you." bu süpermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Try to look unimportant; they may be low on ammo fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Amerikan askeri (infantry sınıfı bitli piyade) sucks, Marine Corps rocks. Aralarında şaka bile var bir Marine ile Infantry arasındaki fark nedir? Marine eğitim alır. Öte yandan bu kadar salak sapalak şeylerin yazılmasına bakacaksak Amerika'da kahvenin üstünde "Dikkat içindeki sıcaktır", aynanın üzerinde "Kendinizi aynen gösterir" vb yazılar var, neden, çünkü bazı akıllılar bunlar yüzünden gidip dava açmış ve şirketler böyle sersemlikler yüzünden milyon dolarlar veya en azından isimlerinin çıkacağı davalarla uğraşmak istemiyorlar. Amerikan askeri dehası(!)nı hatırlamak istiyorsanız da, Amerikan uçak gemisi'nin savaş grubu ile Kanada'ya ait deniz feneri arasında geçen gerçek telsiz konuşmasını hep beraber anabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Bazı arkadaşlar fazla hamburger iyip cok fazla rambo benzeri film i seyretmiş anlaşılan , bu ne amerikan hayranlığıdır. super eğitimli idi lerde ,ondan mı Vietnamda egitimsiz zavallı Vietnamlılara yenildiler ? Başka bir arkadaşın verdiği . Haritada belli zaten Vietnamın yeri, dont go here diye bir kısım.Eğitim den olmalı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 adamlarin askerlik egitiminden ziyade amerikan ordusunu en buyuk yapan teknolojisi ve parasidir. [ Mesaj 16 Mart 2006, Perşembe - 15:38 tarihinde, Forseti tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 amerikan ordusu buyuk diilki...eger buyukse onu buyuk yapan arkasındaki kopelerı ıngiltere ve fransadır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar